Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

Sveiki, va turiu 2003m. sidabrini SAAB 9-3 thumbup.gif
negaliu atsidziaugti sita fainulka drinks_cheers.gif
nekeisciau i jokia kita mirksiukas.gif

gal dar kas turit, pasidalinkit savo nuomonem mirksiukas.gif
Atsakyti
ĮDOMU KĄ SAKYSI DAR PO KOKIŲ DVIEJŲ METŲ lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas atsitiks saab'ui po 2 metų?

aš irgi žiūrinėju saabus, tik senesnius, pardavus saviškę galėčiau įpirkti kokių 96-97 Saab 900.
Dizainas aišku pas tą mašiną hihihi.gif doh.gif gun_bandana.gif fool.gif
bet kai pasižiūriu į komplektaciją ir įvertinu mašinos saugumą, tai gal dizainas ir gali būti nuo krokodilo nukopijuotas....
Atsakyti
SAAB nieko nenutiks po 2 metu, nebent droztum be prieziuros lotuliukas.gif
Siaip SAAB gamina lektuvus, tai apie masinu kokybe nera ka sneketi mirksiukas.gif
Atsakyti
berods iki '98 m. ta pati gamykla lėktuvus ir auto gaminu... nors dėl metų tiksliai nežinau, tai galvos nukirsti neduočiau.
Tik štai klausimas, kodėl gaminant lėktuvus, 900-iam saabui išrinktas krokodilo dizainas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2006 08 01, 15:59)
berods iki '98 m. ta pati gamykla lėktuvus ir auto gaminu... nors dėl metų tiksliai nežinau, tai galvos nukirsti neduočiau.
Tik štai klausimas, kodėl gaminant lėktuvus, 900-iam saabui išrinktas krokodilo dizainas  g.gif

cia juk klasikinis, konservatyvus modelis, tik nuo naujesniu pradeta kurti naujos aptakios formos, gal pasikeite dizianeriai biggrin.gif biggrin.gif

bet siaip masinos kokybe nepriekaistinga thumbup.gif Ir isvaizda, ir kokybe, ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 08 01, 15:55)
SAAB nieko nenutiks po 2 metu, nebent droztum be prieziuros  lotuliukas.gif
Siaip SAAB gamina lektuvus, tai apie masinu kokybe nera ka sneketi mirksiukas.gif

Cia per kazhkuria laida specialiai ieshkojo mashinose sasaju su lektuvais smile.gif Tai nieko nerado bendra.
O shiaip naujesni ir naujausi Saab'ai yra prabangios Opel versijos.
Atsakyti
Siai siūlyčiau apsilankyti www.aeropolis.lt esančiame SAAB forume ir tada reikšti nuomones ir sąsajas su lėktuvais/krokodiline išvaizda ir Opelio versijomis. Pasidomekite nors kazkiek apie temą, kuria rašote.
Atsakyti
QUOTE(Oldb @ 2006 08 02, 16:22)
Siai siūlyčiau apsilankyti www.aeropolis.lt esančiame SAAB forume ir tada reikšti nuomones ir sąsajas su lėktuvais/krokodiline išvaizda ir Opelio versijomis. Pasidomekite nors kazkiek apie temą, kuria rašote.

gerbiamasis ar tai gerbiamoji,
lankėmės, domėjomis, ir ne tik mažiukam aeropolio forume, bet ir didesniuose užsienio saituose.
Bet vat kad nuomonės apie dizainą (man jis krokodiliškas ir jokie forumai šitos nuomonės nepakeis) negalima reikšti neapsilankius aeropolio forume, man čia naujiena new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2006 08 02, 18:41)
gerbiamasis ar tai gerbiamoji,
lankėmės, domėjomis, ir ne tik mažiukam aeropolio forume, bet ir didesniuose užsienio saituose.
Bet vat kad nuomonės apie dizainą (man jis krokodiliškas ir jokie forumai šitos nuomonės nepakeis) negalima reikšti neapsilankius aeropolio forume, man čia naujiena  new_russian.gif

Aeropolį pasiūliau tik kaip foruma gimtąja kalba, o jų yra begalės ir žymiai seniau veikiančių. O jeigu lankėtės ir domėjotės tai turėjot ir kažkiek info pasisemti apie sąsajas su lėktuvais, opeliais ir dizainu. Asmeninės nuomonės dėl dizaino niekas net ir negalvoja ginčyti, tiesiog kai kurie teiginiai šitoj temoj yra nieko nepagrįsti. Tuščias svaičiojimas ir tiek. Pasidomėkite SAAB dizaino istorija ir atrasite "krokodiliškos" išvaizdos priežastis. Man asmeniškai labai imponuoja senieji devynišimtukai gaminti iki '93 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oldb: 02 rugpjūčio 2006 - 19:36
QUOTE(Oldb @ 2006 08 02, 16:22)

Tai nori pasakyt, kad Saab'ai nuo 93 ar kuriu ten metu nieko bendro su Opel'iais neturi?
Atsakyti
QUOTE(Oldb @ 2006 08 02, 20:33)
Aeropolį pasiūliau tik kaip foruma gimtąja kalba, o jų yra begalės ir žymiai seniau veikiančių. O jeigu lankėtės ir domėjotės tai turėjot ir kažkiek info pasisemti apie sąsajas su lėktuvais, opeliais ir dizainu. Asmeninės nuomonės dėl dizaino niekas net ir negalvoja ginčyti, tiesiog kai kurie teiginiai šitoj temoj yra nieko nepagrįsti. Tuščias svaičiojimas ir tiek. Pasidomėkite SAAB dizaino istorija ir atrasite "krokodiliškos" išvaizdos priežastis. Man asmeniškai labai imponuoja senieji devynišimtukai gaminti iki '93 metų.

apie opelius nekomentuosiu, ne mano čia mintis.
Apie lėktuvus ir skaičiau kažkuriam forume, bet kadangi ten rašo tokie patys kaip ir aš arba jūs, tai nesu tikra ir dėl to rašiau, kad galvos nukirsti neduodu.
na o apie krokodilus - man iš esmės dzin dizaino istorija, ir jei kažkas nesuprato bajerio apie krokodilus - let it be
bet kokiu atveju čia jau poster_offtopic.gif
Atsakyti