Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

QUOTE(maddox @ 2006 08 27, 21:02)
bemcai su audinem tikrai aplenkia tankiskumu, ir dar pridekim koki lexusa user posted image

Na su bemcais, audinem ir lexusais as dar tfu tfu tfu nesusidūriau, užteko, kad SAAAB'as mano renuškei į šoną įkirstų. O po servisus tampiau mėnesį dėl to, kad ir dureles keist reikėjo ir geometrija pačios mašinos paėjo, jau ištaisė kiek tik galėjo, bet vis tiek jai ratų normaliai suvest neišeina. Na buvo dar ir kitų nuostolių nuo to SAABo, bet pasakot apie tai jau būtų poster_offtopic.gif Bet šitoj vietoj reikia tarti pagiriamąjį žodį ir renuškei, servisuose vis klausė ar po avarijos visi gyvi liko (iš išorės mašina neatrodė labai pažeista, bet pažeidimai buvo rimti), bet tai galiu pasakyt, kad atsipirkau vos pora gūzų ir viena mėlyne
Atsakyti
Vyras išvyko į komandiruotę ir paliko savo SAABą. Šiandien visa patenkinta važiuoju į darbą, o gi žiū, skydely dega info: TIME FOR SERVICE. Kaži, ar pratems jis be serviso kokias kelias dieneles, ar man geriau jo ir nekankinti?
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2006 08 29, 12:58)
Vyras išvyko į komandiruotę ir paliko savo SAABą.  Šiandien visa patenkinta važiuoju į darbą, o gi žiū, skydely dega info: TIME FOR SERVICE.  Kaži, ar pratems jis be serviso kokias kelias dieneles, ar man geriau jo ir nekankinti?

Na jau tikrai nesustos Saabas kur pakelėje biggrin.gif ir papildomi 100km iki techninio aptarnavimo jam žąlos nepadarys. Na nebent kol vyriškio nėra sumanysit kur į Europą palėkt smile.gif Geras laikas, kaip tik prieš žiamą tepaliukus pasikeisti mirksiukas.gif ....
Atsakyti
VAZINEJU SU SAAB, BET MYLIU MERSA brunette.gif(LIKO DAUG GERU PRISIMINIMU, ISTIKIMAS IKI MIRTIES BUVO, OH.... cray.gif )
Atsakyti
SAAB yra puikus automobilis. Patikimas, patvarus ir itin komfortiskas. Gan dideles islaikymo islaidos - naudoja daug kuro ir detales labai brangios. Taciau fantastiski pojuciai uz vairo ir malonumas patiriamas vairuojant tikrai atperka tai... ax.gif
Atsakyti
Labai labai reikia SAAB 95 vartotojo instrukcijos rusu arba anglu kalba. Gal kas galit parduoti ar bent suteikti informacija, kur galeciau gauti. Pas mane yra italu kalba, tai ne velnio nesuprantu. doh.gif
Atsakyti
Man asmeniškai SAAB automobiliai nepatinka. O nepatinka todėl, kad jų važiuoklė neišdirbta gerai. Lėktuvui tokios gal ir pakaktų (trūksta manevringumo), tačiau man tokia visai nemiela. Važiavimas su SAAB = darbas.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 07, 16:30-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 07, 16:30)
Man asmeniškai SAAB automobiliai nepatinka. O nepatinka todėl, kad jų važiuoklė neišdirbta gerai. Lėktuvui tokios gal ir pakaktų (trūksta manevringumo), tačiau man tokia visai nemiela. Važiavimas su SAAB = darbas.

kad nemanevringas, prasta vaziuokle ir vaziavimas = darbas, tai didziausios nesamone. doh.gif Gal patyres masinu ekspertas busi? mirksiukas.gif

Is tavo posto susidariau nuomone, kad pats nei velnio nesigaudai masinose, tikriausiai dar neesi vaziaves geru automobiliu ir patyrimo oi kaip truksta.... doh.gif lotuliukas.gif . Linkiu daugiau pasidometi automobiliais bei ju techninem charakteristikom. Geriau nerasinek to, ko tiksliai nezinai, juokas ima..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 07, 17:09)
kad nemanevringas, prasta vaziuokle ir vaziavimas = darbas, tai didziausios nesamone. doh.gif  Gal patyres masinu ekspertas busi? mirksiukas.gif

Is tavo posto susidariau nuomone, kad  pats nei velnio nesigaudai masinose, tikriausiai dar neesi vaziaves  geru automobiliu ir patyrimo oi kaip truksta.... doh.gif  lotuliukas.gif . Linkiu daugiau pasidometi automobiliais bei ju techninem charakteristikom. Geriau nerasinek to, ko tiksliai nezinai, juokas ima..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Miela panele, patirties ir patyrimo turiu daug. Daug ir automobilių esu išbandęs. Ir kažkaip keista, kur tu čia įžvelgi nepatyrimą? Aš tiesiog savo nuomonę išsakiau ir tu ją turi gerbti lygiai taip, kaip aš gerbių tavąją.

Dėl važiavimo geru automobiliu. Pats vairuoju Audi S8 2000metų. Manau tai visai neblogas automobilis. Beje, teko ir su Ferarri ir su Porche ir su Lamborghini važiuoti.

P.S.: dėl lyginimo su lėktuvu. Manau žinai, kodėl būtent pasirinkau lėktuvą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 07 sausio 2007 - 17:44
smile.gif+2007 01 07, 18:43-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 07, 18:43)
Miela panele, patirties ir patyrimo turiu daug. Daug ir automobilių esu išbandęs. Ir kažkaip keista, kur tu čia įžvelgi nepatyrimą? Aš tiesiog savo nuomonę išsakiau ir tu ją turi gerbti lygiai taip, kaip aš gerbių tavąją.

Dėl važiavimo geru automobiliu. Pats vairuoju Audi S8 2000metų. Manau tai visai neblogas automobilis. Beje, teko ir su Ferarri ir su Porche ir su Lamborghini važiuoti.

P.S.: dėl lyginimo su lėktuvu. Manau žinai, kodėl būtent pasirinkau lėktuvą?  mirksiukas.gif

Patikek, as taip pat esu oi... kiek automobiliu isbandzius, teko ir su antikvariniais ir naujausiai, prabangiais masiniukais pavazinet. thumbup.gif Ir masina ne viena esu pakeitus. rolleyes.gif
Automobiliai- mano hobi. thumbup.gif Kazkada buvau tokiu nesveikumu uzsikretus, kad pati ratus , tepalus, filtrus keisdavau ir siaip krapstydavausi garaze, aciu dievui nuo to jau pagijau. Tam yra servisai, va jie tegul ir tvarko. doh.gif smile.gif

Bet prisipazink, apie SAAB masiniukus, neperdaugiausiai zinai, ar as neteisi? mirksiukas.gif

Nieko blogo negaliu ir apie Audi pasakyt, turejau kazkada bet nelipo ji man. O dabartine taviske S8 gera, grazi masinyte bet asmeniskai as tokios nenoriu. rolleyes.gif Sekmes parduodant, tik kaina schmoll.gif

Beja, mano Sabaliukas uz tavaja Audine jaunesnis. mirksiukas.gif

Is pat pradziu ir man nelabai patiko Saab masiniukai bet dabar esu labai patenkinta. thumbup.gif wub.gif Kiek as ja dziaugsiuosi dar nezinau, kol kitos nusiziuresiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 07, 19:05)
Patikek, as taip pat esu oi... kiek automobiliu isbandzius, teko ir su antikvariniais ir naujausiai, prabangiais masiniukais pavazinet. thumbup.gif  Ir masina ne viena esu pakeitus.  rolleyes.gif
Automobiliai- mano hobi. thumbup.gif  Kazkada buvau tokiu nesveikumu uzsikretus, kad pati ratus , tepalus, filtrus keisdavau ir siaip krapstydavausi garaze, aciu dievui nuo to jau pagijau. Tam yra servisai, va jie tegul ir tvarko. doh.gif  smile.gif

Bet prisipazink, apie SAAB masiniukus,  neperdaugiausiai zinai, ar as neteisi? mirksiukas.gif

Nieko blogo negaliu ir apie Audi pasakyt, turejau kazkada bet nelipo ji man. O dabartine taviske S8 gera, grazi masinyte bet asmeniskai as tokios nenoriu. rolleyes.gif Sekmes parduodant, tik kaina  schmoll.gif

Beja, mano Sabaliukas uz tavaja Audine jaunesnis. mirksiukas.gif

Is pat pradziu ir man nelabai patiko Saab masiniukai bet dabar esu labai patenkinta. thumbup.gif  wub.gif Kiek as ja dziaugsiuosi dar nezinau, kol kitos nusiziuresiu. doh.gif

SAAB`ą aš pats norėjau prieš kelis metus pirkti (kaip antrą automobilį), tačiau atbaidė mane jo valdymas. Na nėra ko lygint su Audi manevringumu (su paprasta važiuokle) tikrai. Tuo metu ir teko jais pasidomėt rimčiau. O šiaip apie viską pasako draugų/pažįstamų atsiliepimai apie SAAB. Vieni džiaugiasi (kas priprato), kiti keikiasi...
Dėl automobiliuko kainos. Kainą diktuoja rinkos sąlygos. Pasidomėk kiek toks auto Lietuvoje kainuoja. Nekalbant apie idealią būklę (ji tikrai ideali), visus kitus privalumus kurių nebuvo gamyklinėje komplektacijoje (signalizacija, gera audio/video aparatūra, 20tukiniai ratlankiai ir t.t). Kaina netgi šiek tiek per maža ax.gif Besidominčiųjų daug -- reiškia ir kaina gera. Juo labiau, kai skelbimas tik SM forume įdėtas biggrin.gif
P.S. žinau, kad ji ne pati jauniausia, tačiau 7-eri metai Audi automobiliui nėra daug.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 07, 19:16-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 07, 19:16)
SAAB`ą aš pats norėjau prieš kelis metus pirkti (kaip antrą automobilį), tačiau atbaidė mane jo valdymas. Na nėra ko lygint su Audi manevringumu (su paprasta važiuokle) tikrai. Tuo metu ir teko jais pasidomėt rimčiau. O šiaip apie viską pasako draugų/pažįstamų atsiliepimai apie SAAB. Vieni džiaugiasi (kas priprato), kiti keikiasi...
Dėl automobiliuko kainos. Kainą diktuoja rinkos sąlygos. Pasidomėk kiek toks auto Lietuvoje kainuoja. Nekalbant apie idealią būklę (ji tikrai ideali), visus kitus privalumus kurių nebuvo gamyklinėje komplektacijoje (signalizacija, gera audio/video aparatūra, 20tukiniai ratlankiai ir t.t). Kaina netgi šiek tiek per maža  ax.gif Besidominčiųjų daug -- reiškia ir kaina gera. Juo labiau, kai skelbimas tik SM forume įdėtas  biggrin.gif
P.S. žinau, kad ji ne pati jauniausia, tačiau 7-eri metai Audi automobiliui nėra daug.

Na tikrai nepastebejau, kad Saabas toks nemanevringas, ar cia mano tik toks geras, juokauju. mirksiukas.gif Siuo metu, kaip ir minejau, esu patenkinta savo masiniuku, nieko jam netruksta o ir isvaizda nepriekaistinga. thumbup.gif Man patika dideles ir turincios "smarves" masinos, niekada nepirkciau mazos ir minilitrazes masinos. Tada geriau pesciom vaiksciot. ax.gif
Nezinau, kaip taviske S8 bet kai as turejau 100, tai ji manevringumu tikrai nepasizymejo. schmoll.gif
O tai kodel tu savo Audyte parduodi? Tiek visko sukisai i ja, kazin ar pavyks parduoti tokia kaina. g.gif O jei rimtai apsisprendei pardavinet, tai duok skelbima i rimtus auto skelbimu puslapius o ne cia targavotis. rolleyes.gif
Atsakyti