Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ups, su tokiais niekad nesu susidūrusi, atsiprašau už neišmanymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 07 16, 19:42)
<p>Kudlota, darykis dar ir matysi, ar dar ryskesnis bus, ar prades mazet ryskumas. Kokio jautrumo testas?
</p>

Geras klausimas, neraso. Pigutis is ebay.
Atsakyti

Sveikos. Aš šiandien lengvoj panikoj, nes nebejaučiu jokių simptomų, krūtinė tapo praktiškai nejautri, tik šiek tiek papilnėjusi. Jokių pykinimų kaip nebuvo, taip ir nėra, visai gerai jaučiuosi, lyg visai nesilaukčiau  :unsure: Labai neramu kažkaip širdyje. Bandysiu šiandien pakliūt pas savo gydytoją, nes neišbūsiu dar tris savaites nieko nežinodama. 

Atsakyti

Sveikos. Aš šiandien lengvoj panikoj, nes nebejaučiu jokių simptomų, krūtinė tapo praktiškai nejautri, tik šiek tiek papilnėjusi. Jokių pykinimų kaip nebuvo, taip ir nėra, visai gerai jaučiuosi, lyg visai nesilaukčiau  :unsure: Labai neramu kažkaip širdyje. Bandysiu šiandien pakliūt pas savo gydytoją, nes neišbūsiu dar tris savaites nieko nežinodama. 
Laba, aš irgi šiandien truputį panikoje...  :(  Būdama visiška idiotė sumąsčiau sugadinti paskutinį Clear choice testą, ir tas beveik tokio paties ryškumo kaip ir One step prieš dvi dienas  :(  Blyn, prisižaidžiau su tais pigiais nepatikimais testais kai višta  :oh: Ryt benuką mėlyną darysiuos, bet dabar kaip neramu, kaip išlaukti iki rytojaus ryto  :(

O tu kol neskubėk jaudintis, pamėgink patekti pas gydytoją, bus aiškiau dėl situacijos  :console:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 17 liepos 2017 - 08:18

Bandžiau per telefoną įkelti, matyt nepasižymėjo viskas hmm.gif
Bandau dar kartą 

Kaip ir Guzikas patarė, darykis kasdien ir jeigu silpnės, tai reiškia, kad buvo teigiamas  :)  Gaila, kad nežinai jautrumo, nes jeigu nejautrus, tai tada čia gali būti ir teigiamas  :)​ 

Atsakyti

nemanau kad turi dėl kažko nervuotis, mano brolienė nežinojo kad laukiasi 3 mėn (dingusias mėnesines nurašė labai dideliam stresui )- jokių pykinimų - nieko. Gal tu ta irgi iš laimingųjų, kuri labai lengvai išnešios...Džiaukis, o ne nervuokis  :4u: Juk daugiau nieko ir nejausi  -jei nepykina-ok, krūtinė papilnėjusi -irgi ok, manau nestresuok ir ramiai lauk, o jei lb neramu, pasidaryk HCG :4u:​ 

Atsakyti

Ech, mano gydytoja atostogose  :( Reikės kur privačiai ko gero bandyt, tik net nežinau į kurią pusę pasiduot, niekada neteko niekur kitur eiti.

Atsakyti

Laba, aš irgi šiandien truputį panikoje...  :(  

ir tu pasidaryk HCG, bus ramiau  :) 

ir baikit panikuot !!!! :D​ 

Atsakyti

Va čia tame ir minusai ankstyvo sužinojimo. Dabar laikas šliaužia vėžlio greičiu. Dėl hcg, aš nemanau, kad mano atveju tai tikslinga, nes prieš tai aš nesu dariusi hcg. Kai lygini skaičiukus - viena, o kai turi pliką vieną skaičiuką - visai kas kita. Reiktų tada kartoti po kelių dienų, vėl nežinia. 

Aš puikiai suprantu, kad kuo mažiau nervų, tuo geriau. Tik ko gero visos mes tokios, viską puikiai suprantam, tik susivaldyti neretai labai sudėtinga.

Atsakyti

Kisulita, Tanite, ramiai, viskas bus gerai  :4u:  :4u:  

Pas mane vakar mmm atgarmejo, taigi taigi... nu nieko, kibsim vel i darbus  :wub:​ 

Atsakyti

Kad nepadės man tas hcg, net jeigu ir matyčiau, kad per žemas, nelabai jau ką ir bepadarysiu...  :(  Tai pakartosiu rytoj normalų testuką ir bus matyti ką parodys  :) 

Man dar visai nepadeda tai, kad jau nebemoku miegoti, 5:30 akys plačios ir nebeužmiegu, tai šiendien apie 6 ryto kėliausi sportuoti  :blink:  Dar smagumai man, kad perpūtė sprandą, tai skauda ir skausmas eina į kairį petį ir sprandas jaučiasi taip, kai būna, kad ilgai užsisėdi, na toks aptirpęs ir maudžiantis  :oh:  Vasara mat  :D​ 

Atsakyti

Pas mane vakar mmm atgarmejo, taigi taigi... nu nieko, kibsim vel i darbus  :wub:​ 

Už tas nelemtas mm  :4u:  Laikom kumščius už kitą ciklą  :D​ 

Atsakyti