Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas rytas, o kur dingus aquabona?  :hmm:​ 

Agam, aš irgi pastebėjau, kad dingo ji  :)  Gal labai užsiėmusi, o gal po dar vieno nesėkmingo ciklo reikėjo jai atitrūkti nuo temos, pasibūti ramiai   :)

Kaip tu jautiesi? Jau geriau?  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 18 liepos 2017 - 07:55

Sveikos. Aš irgi aquabona pasigedau. 

Guzike, labai džiugu skaityti, kad pajudėjo tavo projektėlis. Ko gero nebūsiu užfiksavusi, kokį baldą restauruoji?

Mes prieš kelis metus restauravom 4 kėdes, tai ojoj kokie gražūs buvom su vyru, o atrodo visai nedaug ten to šveičiamo ploto. Bet labai smagu kažką savom rankom padaryti, nors mums ten ir ne idealiai gavosi. 

Kisulita, ar pasidarei testuką?

Atsakyti

Kisulita, ar pasidarei testuką?

Aha, na nėra testinė juostelė tokio paties ryškumo kaip kontrolinė, bet testukas ir nėra blankesnis nei vakarykštis  :)  Tai matyt šiuo metu reikia turėti kantrybės ir netryznioti, nors dabar tik ir norisi nt darytis po kelis per dieną  :D  Kitą savaitę pas gydytoją, o po to pas ginekologę, tai viskas bus aišku  :)​ 

Atsakyti

Aha, na nėra testinė juostelė tokio paties ryškumo kaip kontrolinė, bet testukas ir nėra blankesnis nei vakarykštis  :)  Tai matyt šiuo metu reikia turėti kantrybės ir netryznioti, nors dabar tik ir norisi nt darytis po kelis per dieną  :D  Kitą savaitę pas gydytoją, o po to pas ginekologę, tai viskas bus aišku  :)​ 

Aš kada čia kartojau testą, tai irgi nebuvo vienodai ryškios. Kiek pamenu ir su pirmu nebuvo vienodos juostelės. Abiems mums reikia apsiraminti šiuo klausimu  :D​ 

Atsakyti

Aš kada čia kartojau testą, tai irgi nebuvo vienodai ryškios. Kiek pamenu ir su pirmu nebuvo vienodos juostelės. Abiems mums reikia apsiraminti šiuo klausimu  :D​ 

Žinau, bet kaip sunku  :D  Prie kiekvieno šūdniekio kabinuosi ir niekaip nusiraminti negaliu  :D  Atrodo, tiek panikuoji kol tas dvi juosteles pamatai, bet pasirodo tuo viskas nesibaigia  :D 

Beje, tu gerai miegi?  :)  Aš nebeišmiegu ilgiau 6 ryto, šiandien iš vis 4:40 pabudau ir truputį nusnūdus jau kėliausi  :blink:  Ir svarbiausia, kad nesijaičiu pavargusi, guluosi po 23 val., 5 jau pabudusi  :hmm:​ 

Atsakyti

Agam, aš irgi pastebėjau, kad dingo ji  :)  Gal labai užsiėmusi, o gal po dar vieno nesėkmingo ciklo reikėjo jai atitrūkti nuo temos, pasibūti ramiai   :)

Kaip tu jautiesi? Jau geriau?  :4u:

pilvą pamaudena tai ten , tai ten, bet čia turbūt taip turi būt  :) 

O taip tai nebloga savijauta, dirbt galiu, tik valgyt ne viską, turiu įvertinti koks vaizdas ir kvapas, tada nusprendžiu valgysiu ar ne  :D​  kavos nebegaliu gert ir mėsos nebelabai valgau....

Atsakyti

pilvą pamaudena tai ten , tai ten, bet čia turbūt taip turi būt  :)

O taip tai nebloga savijauta, dirbt galiu, tik valgyt ne viską, turiu įvertinti koks vaizdas ir kvapas, tada nusprendžiu valgysiu ar ne  :D​  kavos nebegaliu gert ir mėsos nebelabai valgau....

Na čia gal kol kas taip, 2 trimestre gal jau dings visi pykinimai ir galėsi viską valgyti  :)  Šiaip džiugu, kad jau savijauta nebloga ir gali funkcionoti beveik normaliai  :)​ 

Atsakyti

Žinau, bet kaip sunku  :D  Prie kiekvieno šūdniekio kabinuosi ir niekaip nusiraminti negaliu  :D  Atrodo, tiek panikuoji kol tas dvi juosteles pamatai, bet pasirodo tuo viskas nesibaigia  :D

Beje, tu gerai miegi?  :)  Aš nebeišmiegu ilgiau 6 ryto, šiandien iš vis 4:40 pabudau ir truputį nusnūdus jau kėliausi  :blink:  Ir svarbiausia, kad nesijaičiu pavargusi, guluosi po 23 val., 5 jau pabudusi  :hmm:​ 

Miegu, kaip miegojau. Tik daugiau pabudinėju naktį. O ryte tai lavonėlis kaip visada  :D Aš su pirmu miegapelė buvau, dabar ne kitaip. Vakar užmigau vos tik galvą padėjus, maždaug ai prigulsiu. Paskui su liūdesiu teko keltis eit praustis ir tikrai eit miegot.

Atsakyti

Miegu, kaip miegojau. Tik daugiau pabudinėju naktį. O ryte tai lavonėlis kaip visada  :D Aš su pirmu miegapelė buvau, dabar ne kitaip. Vakar užmigau vos tik galvą padėjus, maždaug ai prigulsiu. Paskui su liūdesiu teko keltis eit praustis ir tikrai eit miegot.

Et, pasisekė  :4u:   :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 07 18, 00:50)

Tai as busiu su tavim i kompanija. Siandien ovuliacijos testas teigiamas, bet vyra pamatysiu tik savaitgali , tai palauksiu kito menesio, nes si speju nieko jau nebus. Vakar darbavomes, o  daugiau neiseis :-(

Taigi pastoti galite jei ir 5d. iki ovuliacijos "darbuojates" 4u.gif

Papildyta:
Merginos ar jums visada nuo ovuliacijos iki mėnesinių praeina tiek pat dienų? Nes kai pradėjau stebėti savo ciklą, tai viskas kažkaip susijaukė. Ovuliacija pagal BT turėjo būti septintą dieną, telefono programėlė paskaičiavo, kad 4d., pagal pojūčius galvojau, kad 5d. Šiandien prasidėjo mmm..tad laukiu kito ciklo smile.gif
Atsakyti

Merginos ar jums visada nuo ovuliacijos iki mėnesinių praeina tiek pat dienų? 

Oj, tikrai nea, visaip buvo, buvo ir 9 dienos nuo O iki mm, buvo ir 16  :)  

O tos programėlės ne visada gerai paskaičiuoja, tai geriausia savo pojūčiais pasikliauti  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 07 17, 23:50)
Tai as busiu su tavim i kompanija. Siandien ovuliacijos testas teigiamas, bet vyra pamatysiu tik savaitgali , tai palauksiu kito menesio, nes si speju nieko jau nebus. Vakar darbavomes, o  daugiau neiseis :-(

Jei kliautis tuo jog po teigiamo OT ovuliacija gali prasideti per 36 val. ir dar + 2 dienos kiausinelis buna gyvybingas, tai dar penktadieni galit gal pagaut.
As ryt einu pas gine priduot vezini tyrima, paprasysiu ir echoskopu paziuretu, bent matys ar ovuliacija buvo.

As dukrytes laukdamasi po puse nakties teleka ziuredavau, uzmigdavau velniai zino kada ir keldavausi paryciais. Gal todel mano pupa susipykus su miegu biggrin.gif
Atsakyti