Labas rytas, o kur dingus aquabona?
Agam, aš irgi pastebėjau, kad dingo ji Gal labai užsiėmusi, o gal po dar vieno nesėkmingo ciklo reikėjo jai atitrūkti nuo temos, pasibūti ramiai
Kaip tu jautiesi? Jau geriau?
Sveikos. Aš irgi aquabona pasigedau.
Guzike, labai džiugu skaityti, kad pajudėjo tavo projektėlis. Ko gero nebūsiu užfiksavusi, kokį baldą restauruoji?
Mes prieš kelis metus restauravom 4 kėdes, tai ojoj kokie gražūs buvom su vyru, o atrodo visai nedaug ten to šveičiamo ploto. Bet labai smagu kažką savom rankom padaryti, nors mums ten ir ne idealiai gavosi.
Kisulita, ar pasidarei testuką?
Kisulita, ar pasidarei testuką?
Aha, na nėra testinė juostelė tokio paties ryškumo kaip kontrolinė, bet testukas ir nėra blankesnis nei vakarykštis Tai matyt šiuo metu reikia turėti kantrybės ir netryznioti, nors dabar tik ir norisi nt darytis po kelis per dieną
Kitą savaitę pas gydytoją, o po to pas ginekologę, tai viskas bus aišku
Aha, na nėra testinė juostelė tokio paties ryškumo kaip kontrolinė, bet testukas ir nėra blankesnis nei vakarykštis
Tai matyt šiuo metu reikia turėti kantrybės ir netryznioti, nors dabar tik ir norisi nt darytis po kelis per dieną
Kitą savaitę pas gydytoją, o po to pas ginekologę, tai viskas bus aišku
Aš kada čia kartojau testą, tai irgi nebuvo vienodai ryškios. Kiek pamenu ir su pirmu nebuvo vienodos juostelės. Abiems mums reikia apsiraminti šiuo klausimu
Aš kada čia kartojau testą, tai irgi nebuvo vienodai ryškios. Kiek pamenu ir su pirmu nebuvo vienodos juostelės. Abiems mums reikia apsiraminti šiuo klausimu
Žinau, bet kaip sunku Prie kiekvieno šūdniekio kabinuosi ir niekaip nusiraminti negaliu
Atrodo, tiek panikuoji kol tas dvi juosteles pamatai, bet pasirodo tuo viskas nesibaigia
Beje, tu gerai miegi? Aš nebeišmiegu ilgiau 6 ryto, šiandien iš vis 4:40 pabudau ir truputį nusnūdus jau kėliausi
Ir svarbiausia, kad nesijaičiu pavargusi, guluosi po 23 val., 5 jau pabudusi
Agam, aš irgi pastebėjau, kad dingo ji
Gal labai užsiėmusi, o gal po dar vieno nesėkmingo ciklo reikėjo jai atitrūkti nuo temos, pasibūti ramiai
Kaip tu jautiesi? Jau geriau?
pilvą pamaudena tai ten , tai ten, bet čia turbūt taip turi būt
O taip tai nebloga savijauta, dirbt galiu, tik valgyt ne viską, turiu įvertinti koks vaizdas ir kvapas, tada nusprendžiu valgysiu ar ne kavos nebegaliu gert ir mėsos nebelabai valgau....
pilvą pamaudena tai ten , tai ten, bet čia turbūt taip turi būt
O taip tai nebloga savijauta, dirbt galiu, tik valgyt ne viską, turiu įvertinti koks vaizdas ir kvapas, tada nusprendžiu valgysiu ar ne
kavos nebegaliu gert ir mėsos nebelabai valgau....
Na čia gal kol kas taip, 2 trimestre gal jau dings visi pykinimai ir galėsi viską valgyti Šiaip džiugu, kad jau savijauta nebloga ir gali funkcionoti beveik normaliai
Žinau, bet kaip sunku
Prie kiekvieno šūdniekio kabinuosi ir niekaip nusiraminti negaliu
Atrodo, tiek panikuoji kol tas dvi juosteles pamatai, bet pasirodo tuo viskas nesibaigia
Beje, tu gerai miegi?
Aš nebeišmiegu ilgiau 6 ryto, šiandien iš vis 4:40 pabudau ir truputį nusnūdus jau kėliausi
Ir svarbiausia, kad nesijaičiu pavargusi, guluosi po 23 val., 5 jau pabudusi
Miegu, kaip miegojau. Tik daugiau pabudinėju naktį. O ryte tai lavonėlis kaip visada Aš su pirmu miegapelė buvau, dabar ne kitaip. Vakar užmigau vos tik galvą padėjus, maždaug ai prigulsiu. Paskui su liūdesiu teko keltis eit praustis ir tikrai eit miegot.
Miegu, kaip miegojau. Tik daugiau pabudinėju naktį. O ryte tai lavonėlis kaip visada
Aš su pirmu miegapelė buvau, dabar ne kitaip. Vakar užmigau vos tik galvą padėjus, maždaug ai prigulsiu. Paskui su liūdesiu teko keltis eit praustis ir tikrai eit miegot.
Et, pasisekė