Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Negalima tiroksino nutraukt, ypac nestumo pradzioj.. Endokrinologe pasakojo apie nescias pacientes, kuriom ginekologe pasake, kas negertu jokiu vaistu, tai ir tiroksino negere, sake lb lb blogai taip pasielgti.
Bukim protingos ir atsakingos.
As pati negeriu tiroksino, dar nereikia, bet turiu tiroidita, vos pastojus reikes tirtis tth, ar netruksta tiroksino.

I tema, su vyru ruosiames sveikesniam menesiui, t.y. alko tik lb saikingai, maista normalesni.. Taip netiketai savaitgali buvo spontaniskas nesaugus nd, bet dienos visai nevaisingos, tik lb neiprasta, nes visad saugomes, o tada neturejom kuo.. biggrin.gif tai jau vos ne pykina mane kita diena.. biggrin.gif

Eisiu sio men gale pas gine profesore del visu neraminanciu klausimu, kuriu anksciau kiti gin neatsake, ar viskas su manim gerai.. Turiu ilgas menesines 8-10 dienu, cia manau AD poveikis, nors negeriu jau 1.5 metu ju. Dar visokie skausmai neaiskus.. bet ciklas reguliarus, ovuliacija jauciu, tai kaip ir viskas ok turetu but.. pagyvensim, pamatysim.
Atsakyti

Tavo paukstuka man fantazija tik kolibri piesia biggrin.gif
O kelinta CD tau? Kazkur skaiciau kad OT nestuma anksciau nei NT rodo. Nezinau kiek tiesos tame.

Paziuresiu paskui, ne kolibriai ten gal, bet panasus. Kai raisu parodysiu.

20cd. Buna, kad OT rodo, bet retai, negalima pasitiket. Bet gali but, kad O neivyko dar. Temperaturas truputi paseku, bet vakarines, nes nesigautu man bazine, o vakarais po O visada karsciuoju lengvai. Ziuresim, kas cia bus.

Atsakyti

Mano organizmui visai kuku...23cd (is 30), o siandien ant popieriaus radau rusvu teplioniu ryte. Va dabar vel...  :hmm: Kaaaaip nenoriu, kad ciklas issimustu is veziu...

Atsakyti

Mano organizmui visai kuku...23cd (is 30), o siandien ant popieriaus radau rusvu teplioniu ryte. Va dabar vel...  :hmm: Kaaaaip nenoriu, kad ciklas issimustu is veziu...

Lucci, mano ciklas po P irgi buvo tik 23 dienu, bet pas mane ir anksciau tokiu pasitaikydavo, nors kuri laika buvo nusistovejes ciklas 26 dienu. Matavau bkt, tai ov buvo 10 cd, o mmm prasidejo 14dpo. Tai gal kaip ir normaliai cia viskas  :hmm:​ 

Atsakyti

Kisulita, va sunkiausia ir išlaukti to vizito, nors ir po pirmo atsimenu buvau pasakius, kad be 8 savaičių nėr ko eit. Dar trys savaitės.

Tai jau tikrai, kad sunku išlaukti vizito  :)  Aš kitą savaitę pas šeimos gydytoją, o po mėnesio tik matyt reiks eiti pas ginekologę :) Ir kai jau ginekologė patvirtins, kad viskas gerai, galėsiu kraustytis į kitą temą  :D 

Dabar taip baisu sportuoti, bet man būtina dėl mano kelių  :D  Šiaip dabar viską baisu daryti  :D 

Kaip tu su mityba tvarkaisi, kažką keitei?  :)  Prisiskaičiau internete ką reikia valgyti ir, kad reikia valgyti 5-6 kartus per dieną mažom porcijom, tai net galva susisuko  :blink:​ 

Atsakyti

Sūnaus kai laukiausi, tai ta nemiga tiesiog iš proto varydavo! Pabusdavau bile kokioje ankstybėje ir pabirbk į birbynę, nebeužmigdavau.

Tai jau tikrai  :blink:  Šiandien ir vėl neišsimiegojusi, tai visa priplaukusi ir apsvaigusi... Bandau vaidinti, kad dirbu  :unsure:​ 

Atsakyti

visdėl to pasiskambinau gydytojai, prisiminiau kad ji yra davusi savo asmeninį tel nr, pasirodo čia rodiklis labai geras, gerti tiroksiną ir toliau  :angel_not:  na kaip ramu pasidarė..... :D  PRG dar nesulaukiu rezultatų...

Kas dėl miego-miegu kaip užmušta...pastoviai apsnūdus....jei aplinkybės leistų, eičiau miegoti 20 val vakaro  :D kažkada silpna buvo, 19 val nuėjau pagulėt...akį pramerkiau 22 val kai vyras vaiką guldė miegot  :D 

Atsakyti

Kas dėl miego-miegu kaip užmušta...pastoviai apsnūdus....jei aplinkybės leistų, eičiau miegoti 20 val vakaro  :D kažkada silpna buvo, 19 val nuėjau pagulėt...akį pramerkiau 22 val kai vyras vaiką guldė miegot  :D

Užmiegu tai ir aš lengvai, vakar tai iš vis griuvau bet kokia poza ir snaudžiau, bet pabundu tai anksti  :blink:  Na gal dar praeis  :D​ 

Atsakyti

PRG mano vistiek žemesnis negu norma 34,58. norma nuo 35,68 ... net ir vartojant duphaston, nors paskutiniu metu po 1 tablete vartoju..... :hmm:​ 

Atsakyti

PRG mano vistiek žemesnis negu norma 34,58. norma nuo 35,68 ... net ir vartojant duphaston, nors paskutiniu metu po 1 tablete vartoju..... :hmm:​ 

O hcg auga?  :)​ 

Atsakyti

O hcg auga?  :)​ 

žinok nebedauriau jau...matau iš savo pilvo kad auga  :D​ 

Atsakyti

žinok nebedauriau jau...matau iš savo pilvo kad auga  :D​ 

Na, kok viskas auga ir didėja, tai tokiu atveju dėl pamažejusio prg nereikėtų nerimauti  :)​ 

Atsakyti