Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tai kantrybės jums  :D  Aš irgi planavau laukti iki mm dienos arba net kai vėluos dieną kokią, bet jau 12 dpo nešiausi testuką į vonios kambarį  :D​ 

puikiai vaiduokliauja ir iki mmm  likus 4 dienoms    :hihihi:  o pirmą vaiduoklį berds pamačiau 11 DPO. ot užerzinsim, ką  :D​ 

taip, kad kantrybės moterys, kantrybės  :D 

Atsakyti

Aha, aha, aš irgi prisidedu prie erzinančių  :D Aišku kantrybė - dorybė, bet bent jau man, tik ne šiuo atveju  :geda:​ 

Atsakyti

puikiai vaiduokliauja ir iki mmm  likus 4 dienoms    :hihihi:  o pirmą vaiduoklį berds pamačiau 11 DPO. ot užerzinsim, ką  :D​  taip, kad kantrybės moterys, kantrybės  :D 

Man turbūt 11 dpo būtų buvusi vos matoma antra juostelė, vyras iš vis nebūtų patikėjęs   :D

Pamenu, kad BigBang iš vis 8 ar tai 9 dpo jau matė vaiduokliuką  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 24 liepos 2017 - 13:47
QUOTE(Kisulita @ 2017 07 24, 12:07)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jefimija" data-cid="71732693" data-time="1500889804"> Turiu vieną brangų NT, tai lauksiu iki mmm dienos 😂 bet panašu, kad stogas ir be NT važiuos 😂 Na dar OT turiu, jeigu labai prispirs 😂</blockquote><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ispaikyta" data-cid="71732768" data-time="1500892340"> As tai lauksiu kol veluos nebent papiguti koki mm diena pasidaryciau</blockquote>
<p>Tai kantrybės jums  biggrin.gif  Aš irgi planavau laukti iki mm dienos arba net kai vėluos dieną kokią, bet jau 12 dpo nešiausi testuką į vonios kambarį  biggrin.gif </p>

As su pirmaja buvau nekantri, o dabar kazkaip dar nieko :-)
Atsakyti

As su pirmaja buvau nekantri, o dabar kazkaip dar nieko :-)

O kelinta dabar dpo?  :D 

Nes kai mam dar buvo kokia 8 dpo, tai irgi atrodė, kad dar laisvai galėsiu laukti iki mm dienos, bet kad prailgsta  :D​ 

Atsakyti

Idomu, kiek pas mane bus kantrybes, artejant mmm dienai :) si men kazkaip nejauciau vaisingu dienu. Paprastai buna lb aiskus pozymiai, kb ir visa kita. Pajauciau jau tik skausmus per pacia o.. Jauciu nusivelins mmm, po atostogu keliones pasikoreguosiu nelaukiamu mmm data..

Atsakyti

MeilesVaikai

Suprantamos tavo baimes ir nerimas...ir neturiu zodziu, kurie ipustu tau ramybes... 

deraramos

Man rodos tavo dvejones kaip tik rodo branda ir pasiruosima vaikams. Lengvabudziams tokiu minciu net nekyla...As po siai dienai labai bijau ar sugebesiu uzauginti gera ir laiminga zmogu ir turiu dar simtus kitu dvejoniu...Labai svarbu neziureti i motinyste/tevyste pro rozinius akinius, nes juk realiai tai daznai sudinas (tiesiogine prasme) ir varginantis darbas, bet, kaip sako tos, kurios jau tapo mamomis - net smulkmenos atperka viska.

Atsakyti
Lucci ačiū už mintis. Šiandien perskaičiau straipsnį kaip vaikų neturėjimas yra efektyviausias būdas stabdyti užterštumą, tai bent va ką nors gero padarysiu dėl šios žemelės, jei nieko nepavyks. O gal tai ir yra pačios gamtos būdas save apsaugoti.. Pradedu jau ieškot gyvenimo privalumų be vaikų, nes kitaip nieko gero nebus su mano galva verysad.gif

O čia į priešingą tema, labai norėjau pasidalint..
Merginos, čia kreipimasis į ilgiau nepastojančias smile.gif
Gal kuriai teko skaityti apie šitą būdą norint pastot?
http://www.babyhopes...ical-mucus.html
Kalba eina apie gleives, nužudančias spermą, ir pasirodo, kad veiklioji medžiaga esanti priemonėse nuo kosulio susilpnina tą efektą.
Man šitą bajerį papasakojo darbe kolegė, kai išsipasakojau apie savo bėdas ir pasirodo šitas dalykas gan gerai žinomas SE, nors daktarai oficialiai ir nerekomenduoja.
Aš tiksliai negaliu atgamint, bet juk kai aš pastojau irgi sirgau ir vartojau tirpalą nuo kosulio.. Nors nežinau ar ten sutapo kas.. Bet įdomus variantas. Skysčių tom dienom irgi daug vartot reikia. Kalba eina apie 5 d prieš numatomą ovuliaciją.. Na įdomus čia reikalas, o čia daugiau info darytame tyrime:

http://www.sharedjou...icles/guaf.html
Atsakyti
Pas mane 10dpo baaaalta biggrin.gif ramiai laukiu mm dienos smile.gif
Atsakyti

MeilesVaikai, nezinau del silpninimo ar ko, bet geria moterys mucinexus visokius ir panasius, kad gleives skystesnes butu, ir sako - padeda.

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 07 24, 21:10)
<p>MeilesVaikai, nezinau del silpninimo ar ko, bet geria moterys mucinexus visokius ir panasius, kad gleives skystesnes butu, ir sako - padeda.
</p>

Aha čia ta pati veiklioji medžiaga guaifenesin. Kaip čia manęs šita info anksčiau nepasiekė biggrin.gif būčiau išbandžius, o dabar kada čia spėt biggrin.gif o tu nebandei?
Papildyta:
QUOTE(Janima @ 2017 07 24, 20:45)
Pas mane 10dpo baaaalta  biggrin.gif  ramiai laukiu mm dienos smile.gif

Gal ir tu kitam cikle pagerk vaistukus nuo kosulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 07 25, 00:09)
Aha čia ta pati veiklioji medžiaga guaifenesin. Kaip čia manęs šita info anksčiau nepasiekė biggrin.gif būčiau išbandžius, o dabar kada čia spėt biggrin.gif o tu nebandei?
Papildyta:

Gal ir tu kitam cikle pagerk vaistukus nuo kosulio biggrin.gif

Gal ir i nauda butu biggrin.gif
Atsakyti