Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jefimija uzkure marianas :D Nu idomu, gal si karta pasiteisins? :D Daryk ot, jei negaila. Ai as beje, diena po tu visu OT pasidariau paskutini turima - tai ta pati rode :D NT nieko. Tai gal tiesiog LH pradejo daugiau gamintis ir reikes silpnesnius pirkt sekanti karta :hmm:

Aš kažkaip stengiuosi neužstrigti ant to "o gal". Man tik tokią didelę nuostabą kelia psichologijos ir norėjimo galia. Gi jau ne pirmą kartą taip marianinuos ir kaskart su vis įdomesniais simptomais :D pvz šįkart krūtinė tokia stangri, kaip su silikonais :D nu ir pykina, nors tikrai neturėtų prie tokio žemo hcg, net jeigu jis ir yra 😉

Atsakyti

Na nuo kokios 10 dpo jau manau, kad galima bandytis ir stebėti ar ryškėja  :D​ 

Šiandien 8 dpo, bet jau norėčiau sysioti 😂 bet tvardausi, o ir nėr ant ko. BT beje vėl šoktelėjo.

Atsakyti

oje  :huh2:  na bent salto yra tai jau kaip nors pasisildyt, va jei jokio nebutu tris dienas tai jau butu blogiau... 

Tai pasišildėm, tai taip pasiprausus vėl grįžo mano perpusto sprando problema, vėl petį maudžia, o jau buvo praėję  :oh:  Kaip pikta, niekaip negaliu atsipalaiduoti, vis kokia nesąmonė išlenda  :(​ 

Atsakyti

Šiandien 8 dpo, bet jau norėčiau sysioti 😂 bet tvardausi, o ir nėr ant ko. BT beje vėl šoktelėjo.

Na jau nedaug liko iki testavimosi dienos  :D  Visos sėdim ir nekantriai belaukdamos nagus graužiam  :D​ 

Atsakyti

Na jau nedaug liko iki testavimosi dienos  :D  Visos sėdim ir nekantriai belaukdamos nagus graužiam  :D​ 

Jeigu kaskart nagus graušit, nespės jie augti :D

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 07 26, 08:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71734455" data-time="1501003230"><div><p>Na nuo kokios 10 dpo jau manau, kad galima bandytis ir stebėti ar ryškėja  biggrin.gif </p></div></blockquote><p>Šiandien 8 dpo, bet jau norėčiau sysioti 😂 bet tvardausi, o ir nėr ant ko. BT beje vėl šoktelėjo.</p>

Gerai jog ner ant ko. As turiu ant ko ale be mm nieko nedarysiu :-)
Atsakyti

Jeigu kaskart nagus graušit, nespės jie augti :D

Tai va, reikia kažkaip šia problemą spręsti :D  Reikia  apsiriboti vienu nagu per dieną  :D​ 

Atsakyti

mano PRG pakilo nuo 34 iki 179  :yahoo:​ 

Atsakyti

mano PRG pakilo nuo 34 iki 179  :yahoo:​ 

Oho, kaip šoktelėjo  :blink:  :clap:  :sokiai:​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 26, 12:59)
<p>mano PRG pakilo nuo 34 iki 179  yahoo.gif </p>

Cia pakeitus vaistus?
Atsakyti

Aga, Gepretix 200 ml geriu dabar nuo penktadienio  :)​ 

Atsakyti