QUOTE(Diana& @ 2006 07 31, 11:50)
O kodel tau israse Reducil? Leliukas ir tie vaistai tai du nesuderinami dalykai.Jei dar nezinai tai jo ir kaina didele.Ir sitas vaistas gydyti nutukima o ne skydliauke.As ir cia prisiskaiciau ,kad superinis gydytojas,bet labai labai juo nusivyliau.Pas mane ir ta pati liga.Ir po Kazanaviciaus vaistu skyrimo tai savijauta dar pablogejo.Tai spjoviau as i ji .O tau patarciau dar ir pas kita gydytoja pasirodyti.
Prieš 4 metus, kai buvau nuėjusi pas Grigonį, man atrado hipofunkciją (prieš tai jau daug metų buvau sirgusi hiperfunkciją. Net 2 laipsnio strumą turėjau...), mat ėmė labai stipriai svoris augti, nors valgiau tikrai tiek pat, o ir aktyviai gyvenu

Kai pagaliau 5 metus niekaip su svoriu nesusitvarkiau (183 cm, o svorios 99kg), nuėjau pas kitą gydytoją. Tai ir buvo Kazanavičius. Jis man prie to l-thyroxino paskyrė thyboną. Tipo tada svoris neturėtų augti. O reductilį liepė gerti, kad esamas svoris koreguotųsi. Tipo sakė, kad jis stebuklų nedaro, tik atima apetitą (nors pas mane jo tikrai didelio nėra). O štai grįžusi namo sužinojau, kad jo kaina 125lt... ir, kad jis neskiriamas galvojančiom pastoti...