QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 07, 21:01)
Žolės, kavos, šokolado, kraujo ir dar visokiias dėmes kuo puikiausiai išima lietuviškoji "Ūla" ( audinių baliklis be chloro). Veikia kaip Ace (žalias) tik dar geriau. Beje yra ir milteliais (Vanish'o analogas) plastmasiniame indelyje. O ir pigesnis 2-3 kartus už ACE ar Vanish...
Aš taip pat rekomenduoju šią priemonę. Tiesa, esu bandžiusi tik miltelius. Bet kadangi jais esu visiškai patenkinta, daugiau alternatyvų ir nebeieškau. Gelbėja skalbiant visokio tipo dėmes, įveikia net ir įsisenėjusias. Jei sutepta nelabai stipriai, pilu kartu su skalbimo milteliais. O jei reikia ypatingų pastangų - užmerkiu daiktą kuriam laikui prieš skalbdama. Ypač smagu, kad šių miltelių pagalba atsiplovė jau beveik nurašytos staltiesės, buvusios suteptos aliejumi nuo silkės, aplietos vynu, kava ir arbata. Po penkerių metų atskalbė pirmojo vaiko marškinėlius ir seilinukus, dėmių kuriuose nebuvo įveikę mano anksčiau naudoti valikliai, tame tarpe ir Vanishas. Žodžiu, esu patenkinta ir gerai apsiginklavusi skalbėja

Randu pirkti Super Netto, Norfos parduotuvėse, esu mačiusi Senukuose.