Turiu siurbli robota, labai patenkinta juo. Beje nuo laiptu dar nei karto nenuleke.
Laba diena
Grange. Pusryčius valgom tik mudu su sūnum, aš sumuštinius arba keptus kiaušinius, jis košę. Kadangi tame pačiame puode verdu mėsą arba daržoves, tai iškart ir plaunu po košės. Pietus įprastai irgi valgom tik dviese, nes dukra arba nenori, arba nevalgo. Ji beveik nieko nevalgo ką gaminu. Sūnui maistą šildau spec lėkštėje, tad ją iškart ir išplaunu. Vakarienę valgom arba dviese arba tryse. Bet sūnui dažnai kas nors negaminamo - jogurtas, varškė, kiaušiniai. O ir taip jis turi savo bliūdelį, tad jį plaunu po kiekvieno valgymo. Savaitgaliais įvairiai būna, bet dažniausiai pietaujam tryse, vyras vėlai keliasi, varo sportuot, tai jam nereik pietų.
Tad geriausiu atveju būtų 3-4 lėkštės per dieną. Puodelių neplaunu indaplovėj, man jie paskui smirda. O ir geriu iš to pačio puodelio visada. O ir vyras naktinėdamas ką nors valgo, tai nereiškia kad įdės į indaplovę.
Betvarkė pas mus valgymo klausimu. Visiška
Turiu siurbli robota, labai patenkinta juo. Beje nuo laiptu dar nei karto nenuleke.
Laba diena
o kaip jis pro stala kedes, pravaziuoja ar reikia viska atitraukyt? ir kaip kampai? del to man kyla klausimas.
ir kaip elektros sanaudos, daug sunaudoja?
Grange. Pusryčius valgom tik mudu su sūnum, aš sumuštinius arba keptus kiaušinius, jis košę. Kadangi tame pačiame puode verdu mėsą arba daržoves, tai iškart ir plaunu po košės. Pietus įprastai irgi valgom tik dviese, nes dukra arba nenori, arba nevalgo. Ji beveik nieko nevalgo ką gaminu. Sūnui maistą šildau spec lėkštėje, tad ją iškart ir išplaunu. Vakarienę valgom arba dviese arba tryse. Bet sūnui dažnai kas nors negaminamo - jogurtas, varškė, kiaušiniai. O ir taip jis turi savo bliūdelį, tad jį plaunu po kiekvieno valgymo. Savaitgaliais įvairiai būna, bet dažniausiai pietaujam tryse, vyras vėlai keliasi, varo sportuot, tai jam nereik pietų.
Tad geriausiu atveju būtų 3-4 lėkštės per dieną. Puodelių neplaunu indaplovėj, man jie paskui smirda. O ir geriu iš to pačio puodelio visada. O ir vyras naktinėdamas ką nors valgo, tai nereiškia kad įdės į indaplovę.
Betvarkė pas mus valgymo klausimu. Visiška
nu tikrai kat truputi betvarke kaip sakyt, jus issiverciat, ne kitiems suprast, bet man vistiek idomu kaip
nu bet va sakai vakariene valgom dviese ar tryse, tai cia be vyro? jis niekada nevalgo silto maisto? ar be dukros cia skaiciuoji. tai vistiek kazka valgot, nu tai yra indu, tai kam juos plaut rankom jei yra indaplove? va to nesuprantu kaip taip gaunas.
dabar net juokas sueme, tik ryte istustinau indaplove, nes vakar vakare sudejom. dabar jau yra dvi lekstes, du puodeliai, indas, kuriame kepe obuoliai, sakutes, saukstai, peiliai... nu nezinau kitaip nesigauna, o dar nieko realiai negaminau. pusryciams geriau kava ten su tokiu trapuciu, pietums pasisildziau vakarykste vistiena pesto, ryzius. nu gaunas kazkaip
jau kelintas savaitgalis zadu pradet rusiuot lentynas stalcius, bet vis susilaikau.. galvoju ka daryt su sulciaspaude, elektrine blynu keptuve.. ar man ju reiks. pernai nenaudojau, siemet irgi ne.. atsakymas turbut aiskus, bet kai parduosiu ar atiduosiu, tada sakysiu kam... bet turbut kad reiks. vieta tik uzima..
Arba vyras, arba dukra nevalgo. Pas mus daugiausia maistas bliudeliuose valgomas, o ju turiu 4 didesnius ir 3 mazesnius. Tai dar jei vaikui kose darau ar darzoves trinu, jau dviem valgymam niekaip neuztenka. O ir man kazkaip nemalonu is indaploves isemus indus is ju valgyt, nors ir gelio pilu nedaug. O taip tai dazniausiai be ploviklio plaunu, tik karstu vandeniu.
Kai mazai valgot,tai ner ka plaut, mes kai valgom daug tai tik spek kraut i indaplove, dazniausia plaunu rytais, kartais du kart per diena Gaminu daug ir valgom daug,del to. Ir skalbiu daug.. Siandien atsidariau per kompa metine saskaita,tai uz elektra i menesi mokejom 68,dabar mokesim 81
Aisku brango elektra,nu bet vistiek daug...
grange, as kedes uzkeliu ant lovos ar stalo,kampus isvalo nes sepeteliai ilgi,palenda po lova ir staliukus ar komoda,man super issiurbia ten kur pati siurbdama su siurbliu neapeidavau Norejau kartu plaunamo,bet sita gavau uz puse kainos,pasiimiau.
Siandien atsidariau per kompa metine saskaita,tai uz elektra i menesi mokejom 68,dabar mokesim 81
Aisku brango elektra,nu bet vistiek daug...
grange, as kedes uzkeliu ant lovos ar stalo,kampus isvalo nes sepeteliai ilgi,palenda po lova ir staliukus ar komoda,man super issiurbia ten kur pati siurbdama su siurbliu neapeidavau
Norejau kartu plaunamo,bet sita gavau uz puse kainos,pasiimiau.
mes dar daugiau uz elektra mokam... nu bet pas mus gal kainos kitos , aisku.
siais metais mokejom visa laik 82, dabar ir kaip tik perksaiciavo uz metus, tai nuo dabar iki kitu metu spalio per men gaunas 85 eur. nors ir grazino dabar apie 90 eur nes buvo permoketa, tai galvojau, kad jau maziau dabar bus, bet matyt kad brango kazkas, jei dabar ir pakilo...
idomu kaip bus naujam bute, nes visas sildymas bus elektra. biskuti del to bijojau, na bet zmones gyveno tai kazkaip isgyvensim, gal nebus kazkiek daug.
reiks rimtai pagalvot man apie ta siurbli kada veliau. gal reiks isigyt.
As labai daug indu plaunu. Ir tik as plaunu. Pas mane pastoviai indu pilna kriaukle
![]()
dar dvejoji ar reikia indaploves ...
jei yra vietos tik statyciau ir negalvociau. kaina atsipirks laiku ir sunaudotu vandeniu maziau per kuri laika.
Grange dabar yra svarbesniu pirkiniu.
tai taip, suprantama.
Pas mus elektrai apie 24 eur gaunas. Vasrą, kai vonioj grindų nejungiam, mažiau būna.
nu as tai nlb galiu lygint su jusu kainom, aisku, reik tiketis kad pigesne elektra vistiek. Su kolje buvo realiau lygint, visgi kaimynes, bet ir tai turi skirtis..
is vis mokesciai tai mane nervina, kiek daug nuo visko visur nuskaito... . kadangi yra progresiniai pajamu mokesciai, tai jei daugiau gauni, daugiau ir nuskaito. is vienos puses "sazininga" sakykim, nes jei butu vienoda fiksuota suma, tai ar tas gaunantis 1500 per men ar 8000 eur per menesi moketu vienodai, ir nelabai teisinga.. bet kai nuskaito 45 proc nuo pajamu tai skaiciai ne kazka dziugina
nu daug kur ka atgaunam atgal ale vistiek