Aš ant grindų arba pastatomos džiovyklės džiaunu. Niekada neskalbiu po daug.
antras klausimas sudėtingas. yra toks kaip kriptovaliutos. Kaip ir pinigas tik kompiuterinis. Žymiausias jų bitcoinas. Bet dabar yra tūkstančių tūkstančiai kitų valiutų. Jas galima pirkt, galima išikast. Kasimas vyksta taip, kad kompas skaičiuoja baisiai sudėtingus matematinius skaičiavimus ir už įvykdytą skaičiavimą gauni kažkiek pinigėlio. Jei tą sugalvojai daryt prieš 5-10 metų esi milijonierius. nejuokauju. Dabar tos formulės jau tapo ant tiek sudėtingos, kad kokio bitcoino namie nebeprikasi, nebent turi visą fermą tų kompų (būna ir taip). Bet yra visokie kasimo baseinai - jie veikia 2 principais - arba matematinio veiksmo sprendimą dalinies su kitais žmonėm arba atiduodi dalį savo vaizdo plokštės/procesoriaus resursų kasėjam. Už tai gauni mažiau pinigo, bet viskas ir greičiau vyksta. Tai va,aį dabar šiek tiek eksperimentuoju ir gaminu pinigėlį
nelabai vertingą, jei ką
sudetingas ir atsakymas, supratau kad nieko nesupratau ne jei rimtai, apie bitcoins esu girdejus kazka bet apie sitas visas formules tai pirma kart girdziu, na bet jei kazka gamini ir gaunas tai gerai.
Grange nereikia švarko. Ty nera būtinas nes ne su klientais dirbu. Bet pas mane ar palaidines -plonesnės ar storesnės trikotažines. Tokio būtent megzto megztuko nereikia. Nes darbe šilta - jei vėsiau labiau mėgstu švarką užsimest. Bet retai taip būna. Striukė šilta- atstumai eit nedideli. Įeini į kokią parduotuvę sukaisti jei storiau apsirengus. Vž man megztnių nereik. nemėgstu net. Turiu kelis per nn metų susikaupusius tai taip ir dūla ☺ kandimis apėję ☺☺😅😅 juokauju...
nu supratau. man tai patinka, po apacia deduos trumpom rankovem ar ilgom kokia bliuske ir kardigana. tokiu per galva tai nelabai turiu, nu pora, bet ten jie tokie plonuciai laisvi.
bet tai ei kokia nesamone neseniai virtuvej apturejau turejau likuciu ryziu, mozarelos mazyciu rutuliuku, tai prisiminiau kad skaiciau daug kur tuos rutuliukus su mozarela kur daro. vargau vargau, nesamone kazkokia, man visai nepatiko :O ismeciau viska lauk, nes zinau kad vyriskiams ir nebutu patike. s kazkoks, nebebandysiu niekada daugiau. nzn kas ten ne to buvo, atrode gerai, ale..
bet kaip prikabini, jei perlenki taigi matos ta zyme, jei prispaust ir, nu nebent labai ant krasciuku, bet tada gali issitampyt.
bet ir spintoj mane nervina kazkaip, jei sukabinu tai jie ir taip negraziai sukaba, rauksles atsiranda. tai geriau jau lankstyt
bet kaip prikabini, jei perlenki taigi matos ta zyme, jei prispaust ir, nu nebent labai ant krasciuku, bet tada gali issitampyt.
bet ir spintoj mane nervina kazkaip, jei sukabinu tai jie ir taip negraziai sukaba, rauksles atsiranda. tai geriau jau lankstyt
as ir pusiau ligone, apsislogavau, tai priimu
nors neopalyginsi su ausies uzdegimu
brr
kaip suprast kast?
nu va gera iseitis, bet tai gamint viska viena turesi ar tik dalinai? kiek zmoniu zada but?
o kur dabar miegojo mazyle?
kaip parsivesit? su mikru idesi?
as siandien po namus, bet nieko nepasidariau, nors realiai ir nenorejau, kai sirguliuoju tai ner nuotaikos nei ka daryt.
yra dar b draugas is eth atvykes savaite bus, na iki sestadienio, tai kazkaip. savaite dar ok, bet ilgiau jau butu ne ok, vistik kai svetimas zmogus, daiktai ner vietos itin daug, kur viska pasidet
nu kaip nors, gerai, kad visa d ne namie... bet ir gmaint reik sukt galva. siandien kepsiu vista. seniai bekepiau.
***** kaip buvo pikta, uz tel sask pamirsau sumoket
tai bauda 10eur. vagys.. kai uz sask 15 temoku.. nu kita kart zinosiu is kart padaryt, ale vis ignoravau sms va ir turiu.
dar toks praktiskas klausimas: kur jus dziaunat pvz isplautus megztinius, na tokius, kur and "sniuro" nepadziausi gi, matosi linkimo ar segtuku zymes. i dziovykle det ir negaliu, susitrauks. nu man amzinas klausimas.
dabar tai sudziaunu ant kedziu, musu ala odines, na lygus pavirsius tai kaip tik. bet tu kedziu daugiau neturesiu veliau,tai kur reiks dziaut? ant pakabu? bet kur daugiau tas pakabas sukabint pvz. kiti kur maziau grezti tai ir varvet gali. nesuprantu. ant radiatoriu ir nedesiu. mama tai guldo ant zemes ant storu dvigubu ranksluosciu. nu viena du galiu paguldyt, bet jei vienu metu 7 plaunu pvz tai visas kilimas gautus.,
Su manim arba mozes lopselyje
i mikra idesiu
del megztiniu tai ant dziovykles, niekad nebuvo man kazkaip problemos del to kad lieka dryzis ar pan. Nelabai ir daug tu megztiniu turiu, nelabai ziemos UK buna

Sveikos

grange, ant džiovyklos dedu tik kelis megztinius, taip kad būtų ištiesti, tai tik rankovės nusvyra. Tai nelieka jokių lenkimo žymių.
Dirbu dirbu dirbu. Nežinau džiaugtis ar ne, vaikis naktį vis dar 3 kartus keliasi, be pienuko neužmiega. Ir ryte vis anksčiau keliasi. O vakare labai ilgai man neužmiega. Sakiau turbūt tyčia man taip jis, nes mama vakar tik paėmė ant rankų ir iškart užmigo.
Laba
Tfu tfu tfu, mes dar ligų neprisigaudėm.
Turiu megztukų nemažai ir visokių. Bet visus džiaunu ant radiatoriaus , o kai reikia vilktis- išsilyginu ir vsio.
Aš labai paprasta
Mokykloj šnd atvirų durų diena, tai užsiregistravau pas mokytojus. Laukia "nuostabi" diena
Kad išpuolė laisva diena, tai reikia eit.
Nors noro nėra visai
labas is ryto .
supratau su jusu patirtim megztiniu reiks ieskot iseities kaip cia geriau padarius. (lyginimas kas ryta atkrenta, nes kartais buna sugalvoju is vakaro ko noriu, bet ryte jau kazkaip ne taip, kita diena vel,tai.. )
kaip gerai, kad penktadienis. kazi kas desis parduotuvese siandien.. bus tikrai black friday.
siandien tai tikrai niekur neisiu, nemegstu spusciu ir eiliu, bet pirmadieni tai bandysiu internetu kazka gal su nuolaida gaut.
pas mus tai jaučiu nėra tų didžiųjų išpardavimų. Ar yra? visai nesu supažindinta tada

tai ką savaitgalis ? ką veiksit?
ko ligonės? Pempe- ar giesmes jau gali giedot?

Pikkolo, kaip darba- daug pasikeitimų? valdžia normali? tau pamenu visa kažkokie nesusipratimai būdavo. Į komandiruotę dar niekur nesiunčia?