Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vilniuj irgi sninga. Man patinka. Nes kolkas kiek pasnigdavo, tiek iškart nutirpdavo. Man ne taip nykiai atrodo, kai lauke balta :)

Atsakyti

Vilniuj irgi sninga. Man patinka. Nes kolkas kiek pasnigdavo, tiek iškart nutirpdavo. Man ne taip nykiai atrodo, kai lauke balta :)

Atsakyti
Sveikos gyvos,

o kiek sniego iš po nakties, ir svarbiausia pašalę tai netirpsta bigsmile.gif bigsmile.gif

vakar neplanuotai po sostinę prasidaviau smile.gif su sūnaus klase balete Pelenė buvau, valdovų rūmuos, katedroje dar įlindom, prie eglutės ir aišku Akropoly biggrin.gif biggrin.gif
Pavargau neklauskit bile kiek. nes namuose buvau 22 val., naktį lb blogai miegojau, Gilė dar prižadino nuo 5 ryto- tipo kelkitės žmonės mielieji.... o ryte nuo galvos net pykino pusdienį.... , bet faina irgi buvo.
Nu eglutė tai ryškiai pernykštė, tik gal tos violetinės spalvos kiek įdėjo biggrin.gif
tai vat turininga diena smile.gif

Cartman, kaip Rygos eglutė- pagrindinė ta su gaidžiu kur FB įdėjai??? tai sakyč skurdoka prieš Vilniaus smile.gif

Lyžuka šaunuolė kad vainikus pynei, aš praėjau lengvuoju būdu- kompozicija lėkštėj, nes pinančių nėra, nors ir vainikėlį "padgatovkę" ta progai esam nusipirkę... smile.gif pasirodysiu gal vakare FB smile.gif

Sunfl jokio ryšio manau nėra tarp pykinimo ir vaiko lyčių. Man negera buvo visada vakarais, nuo 18 val. Rytai liuks, o vakare kapiec. O gimė ir ji ir jis smile.gif nėštumai buvo identiški. O beto sesėms laaabai gerai šiaip, aš visada norėjau turėti sesę, nes kažkaip įsivaizduoju kad jokios draugės sesės neatstos.... o dar praktiškoji pusė- kiek rūbelių liks nuo pirmos smile.gif
Atsakyti

ir nenustoja snigti verysad.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5ACB1353

šalta, balta...

O tai blogai?

Atsakyti

V-Rinė as matau. Su dukra pykino visa para, dabar irgi pykina. Seses visai nepykino, laukias berniuko :)

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 12 04, 14:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71913374" data-time="1512385089"><div><p>ir nenustoja snigti vartotojo įkelta nuotrauka

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://scontent-waw.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/24297557_10212152937751065_1284459984628991443_o.jpg?oh=a171cb6f78ce4c4ffc83b33bad8abf38&oe=5ACB1353'>https://scontent-waw.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8...amp;oe=5ACB1353</a>

šalta, balta...</p></div></blockquote><p>O tai blogai?</p>

iš mano taško tai labai mirksiukas.gif

pritariu Vrinei, pykino visaip bile kaip smile.gif nepriklausomai nuo to kas beldės į šį pasaulį bigsmile.gif
Atsakyti
Na ateis laikas ir pamatysi smile.gif aš pagal pykinimus nedrįsčiau kategoriškai teigti nei kaip. O tai tavo sesė irgi laukiasi dabar???
Pasakyk kaip artimieji reagavo- džiaugiasi visi bile kiek smile.gif

BigBang mūsų dingo. Ar dar svečiuojasi lt kaži?

Atsakyti

Na ateis laikas ir pamatysi smile.gifaš pagal pykinimus nedrįsčiau kategoriškai teigti nei kaip. O tai tavo sesė irgi laukiasi dabar???
Pasakyk kaip artimieji reagavo- džiaugiasi visi bile kiek smile.gif

BigBang mūsų dingo. Ar dar svečiuojasi lt kaži?

Mano sese jau greit gimdys. Zinoma labai visi dziaugiames.

Atsakyti

Vrine, jo, ten pagrindinė. Bet jie turi kitą įdomų dalyką - eglučių kelią, ten visokios menininkų instaliacijos. Šį savaitgalį dar tik kelios buvo, nes neprasidėjęs jis, bet pernai gaudėm tas eglutes, tai visai gražių atradom.

Bet jau jų įžiebimo ceremonija tai naaaaafik. Atėjo kažkokie du čiuvai, kalbėjo 20 minučių anei kiek neintonuodami, tiesiog tokiu lygiu tekstu pavarė. Kartais kažko publikos paklausdavo, publika neatsakydavo ir jis jos ir nebekankindavo. Tada jau užžiebė tą eglę. Tada kokias 5 minutes dėkojo ten visiem prisidėjusiem. Ir  tik tada (kai jau pusė žmonių per tas padėkas išsiskirstę) pakvietė kažkokį vaikų choriuką dainuot.

Vakar mūsų kiemo eglutės įžiebimas vyko su aktyvesniais vedėjais, kalėdų seneliu, dainom ir fejerverkais viskas vyko :D

Beje, Vrine, jum kai ten nėra baisiai toli nevarot į LV stipresnių atsargų pasipirkt? Aš tai grįžau su 12 alaus bonkių ir 3 bonkėm vyno tik 20 eur išleidus :D

Aš jaučiu kažkokį durną virusą pasigavau. Sekmadienio naktį žiauriai skrandį skaudėjo. Bet primečiau, kad naktį kebabų varėm, tai skrandis "dėkoja". Vakar visą dieną skrandis irgi nelabai kažką, visdar kebabą kaltinau. Šiandien atsikėliau - plešia galvą, pusę veido "griaužia" lyg po stiprios slogos, nors dar neslogavau. Skrandis vis dar medinis. Reikia kažkaip atsipaipaliot, nes ketvirtadienį išskrendam.

Atsakyti

Nepykino nei su vienu. Ir su abiem buvo graži veido oda, nors sako, kad mergaitės laukiantis būna negraži, tipo visą grožį iš mamos paima.

Atsakyti

Beje, atsimenat, kur apie baby shower šventę pasakojau? Tai jos gimdymas jau šį mėnesį ir vaikas vis dar lyties nepasirodė :D

Atsakyti
Cartman tai joo joo ten pasieny galima papigiai prisipirkti smile.gif bet dar geriau Bauskės vynotekoj- ten dar pigiau smile.gif kai važiuojam pajūryn ten visada apsiperkam smile.gif
Prieš pasienį kairėj paskutinis miestelis buvo Saločiai, tai ten mano vaiko kūmai gyvena, ten mano parapija (jei reik mamą į bažnyčią ten vežu, ten mūsų kapai šeimos), net specialiai nereik į pasienį važiuot, tik pritaikius progą tuo pačiu truputį išsukt iš kelio smile.gif
Atsakyti