Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

dry.gifjo kai paklausiau, paskiau pagalvojau, kad jus dviese su sese.. daugiau nera broliu/sesiu.

Nerealiai dziaugiuosi, ryt vaziuosiu aplankyt 😍

Atsakyti

aa tu ta turejai omeny, kitaip perskaiciau.
aciu uz info, man aktualu buvo ar Danijoj yra, ziuriu yra, nes zinau, kam toks patiktu, pasiulysiu.

Mes sakėm dar būtinai varysim, ir turbūt tada jau į Kopenhagą (b su darbu vasarą šitam dalyke Osle buvo) :D tik reikės pasitaupyt pirma :D

Atsakyti

Sunfl. O sesei pirmas vaikas ? ☺ 

Pikkolo suprantu dėl liūdesio dėl katino. bet gal viskas bus gerai....Man šiąnakt Gilė eglutės žaisliukais pabarškino į grindis tai man grynai atsiminimai apie Snaigę. Ji taip naktimis po eglutę keliaudavo aukštyn žemyn....😢😢šita nelipa ačiū die...nelabai ją eglutė domina. 

Atsakyti

Sunfl. O sesei pirmas vaikas ? ☺ 

Pikkolo suprantu dėl liūdesio dėl katino. bet gal viskas bus gerai....Man šiąnakt Gilė eglutės žaisliukais pabarškino į grindis tai man grynai atsiminimai apie Snaigę. Ji taip naktimis po eglutę keliaudavo aukštyn žemyn....😢😢šita nelipa ačiū die...nelabai ją eglutė domina. 

Pirmas 😍

Atsakyti

apie katinus kalbant. prieš kelionę mes turėjom katę parsivežę "atostogom". Dažiaus plaukus ir ji trynės vonioj. Vakare žiūriu jos paausys neaškus. pasižiūrėjau atidžiau - plaukū dažai. Dabar katė ryškiai ryžu dažytu paausiu (nuėmė geriau nei man). Dabar tai juokinga, pradžioj bijojau, kad kokia alergija neprasidėtų. :unsure:

Atsakyti

Sunflowers - sveikinimai ;)

Atsakyti
Nesimiega ax.gif

Sunflowers, kaip faina, sveikinu, tapus teta thumbup.gif

Pikkolo, gerai, kad viskas gatvėje gerai baigėsi, o katinukui sveikatos, aišku 4u.gif

Carman, kaip įdomiai čia jūs bigsmile.gif . Ir amarilių norėčiau, kokį milijoną biggrin.gif . Turiu tikrai nemažai, kaži, kuri dalis žydės, darbe vienas jau kiša nosiuką. Ir naujai pirkti jau prašosi sodinami thumbup.gif

Big, ar gera namo grįžt? Juk jau ten namai?

Vrine, nenupaveikslavau eglutės, pamiršau, berašydama prisiminiau biggrin.gif ax.gif

O šiaip apie katinus- gal todėl ir nebeturiu nė vieno kambarinio, kad per skaudu paskui į jų vargus pasinerti. Dabar "laikausi atstumo" , tik truputis dėmesio praeinant. Jie gyvena lauke, aš troboj, susitinkam šeriant smile.gif . Vaikai, aišku, norėtų, kad būtų kitaip. Bet paskui nei išvažiuoti... Ai, nereikia.
Atsakyti

Aciu uz sveikinimus 🎈

Labas rytas. Negaliu akiu atmerkti 😪

Atsakyti

Laba ryta :) 

Kas kavos? 

Pempe - gera but namie vien del to kad vyras cia ir visi mano daiktai :) bet noreciau gryst gyvent i  LT :)

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2017 12 12, 08:04)
<p>Laba ryta smile.gif </p><p>Kas kavos? </p><p>Pempe - gera but namie vien del to kad vyras cia ir visi mano daiktai smile.gif bet noreciau gryst gyvent i  LT smile.gif</p>

išgeriau jau du puodelius dabar arbatas visa diena gersiu smile.gif mirksiukas.gif

Pikkolo tai skambinai ar apti vaziavai katino žiuret?
Atsakyti

Laba ryta :)

Kas kavos? 

Pempe - gera but namie vien del to kad vyras cia ir visi mano daiktai :) bet noreciau gryst gyvent i  LT :)

Negeriu kavos turbut koki menesi. Arbata jau isgeriau :)

O kodel negriztat i LT gyvent?

Atsakyti

Negeriu kavos turbut koki menesi. Arbata jau isgeriau :)

O kodel negriztat i LT gyvent?

Na nera viskas taip 1 2 ir vaziuojam. Reikia gerai apsvarstyti viska, juk mazes vaikas namie, kuriam visko reikės.  Bet esam rimtoj diskusijoj siuo metu.  Lyg ir linkstam prie gryzimo, bet laikas parodys kaip cia bus :) 

Atsakyti