jo kai paklausiau, paskiau pagalvojau, kad jus dviese su sese.. daugiau nera broliu/sesiu.
Nerealiai dziaugiuosi, ryt vaziuosiu aplankyt 😍
aa tu ta turejai omeny, kitaip perskaiciau.
aciu uz info, man aktualu buvo ar Danijoj yra, ziuriu yra, nes zinau, kam toks patiktu, pasiulysiu.
Mes sakėm dar būtinai varysim, ir turbūt tada jau į Kopenhagą (b su darbu vasarą šitam dalyke Osle buvo) tik reikės pasitaupyt pirma
Sunfl. O sesei pirmas vaikas ? ☺
Pikkolo suprantu dėl liūdesio dėl katino. bet gal viskas bus gerai....Man šiąnakt Gilė eglutės žaisliukais pabarškino į grindis tai man grynai atsiminimai apie Snaigę. Ji taip naktimis po eglutę keliaudavo aukštyn žemyn....😢😢šita nelipa ačiū die...nelabai ją eglutė domina.
Sunfl. O sesei pirmas vaikas ? ☺
Pikkolo suprantu dėl liūdesio dėl katino. bet gal viskas bus gerai....Man šiąnakt Gilė eglutės žaisliukais pabarškino į grindis tai man grynai atsiminimai apie Snaigę. Ji taip naktimis po eglutę keliaudavo aukštyn žemyn....😢😢šita nelipa ačiū die...nelabai ją eglutė domina.
Pirmas 😍
apie katinus kalbant. prieš kelionę mes turėjom katę parsivežę "atostogom". Dažiaus plaukus ir ji trynės vonioj. Vakare žiūriu jos paausys neaškus. pasižiūrėjau atidžiau - plaukū dažai. Dabar katė ryškiai ryžu dažytu paausiu (nuėmė geriau nei man). Dabar tai juokinga, pradžioj bijojau, kad kokia alergija neprasidėtų.
Negeriu kavos turbut koki menesi. Arbata jau isgeriau
O kodel negriztat i LT gyvent?
Na nera viskas taip 1 2 ir vaziuojam. Reikia gerai apsvarstyti viska, juk mazes vaikas namie, kuriam visko reikės. Bet esam rimtoj diskusijoj siuo metu. Lyg ir linkstam prie gryzimo, bet laikas parodys kaip cia bus