https://www.delfi.lt...e.d?id=69763314
Tik padažas man nepatiko pagal mane tai česnako mažiau reiktu ir siaip nelabai tie riešutai malesi
Laba mergiatės
Vakar su draugėm atšventėm Kalėdas/Naujus
O šnd ramiai namie būsim. Valgyt nieko neplanuoju daryti, nebent mama yra ką sumasčiusi. Šampano neturiu ir nenoriu. Čiūju sulauksiu 12 ir į lovą eisiu
Tai kokie jums buvo šitie 2017?
O as nesakysiu kur ir su kuo, ir pas ka. Nebijot?
Kadangi namie, tai nei kiek nebijau Tiesa, pavojus, kad ateis kas švęst. Šiaip šiemet nemažai buvo bandančių įsiprašyt pas mus, bet kažkaip ant paskutinės minutės, mes kadamgi nieko neplanavom, apsipirkta tik 2 ant visko, tai jau tingis perplanuot meniu, važiuot apsipirkinėt ir t.t.
Cartman kokį serialą žiūrėjot?
Black mirror. Šiaip labai geras, jei biškį mokslinė fantastika patinka. Ten iš esmės apie tai kaip naujos utopinės technologijos keičia visuomenės ir žmonių moralines normas, psichologiją ir kokias naujas etines dilemas iškelia.
Cartman balta misraine paminejo, kaip jus darot? Gal ir kaip neiprastai? Siandien fb uzmaciau is delfi video kur dare..nu man tai asmeniskai veu nuskambejo, kepino svogunus, aliejaus kad net plauke, supyle viska ant pjaustytu bulviu! Tada dar zalio agurko kartu su raugintu ir dar cukraus dejos i majonezo :O :O omg nenoreciau ne paragaut
Aš darau taip, kaip nuo vaikystė pratus - morkos, bulvės, rauginti agurkai, žirneliai, kiaušiniai, majonezas. Retai tokią mišranę valgau, tai noris, kad būtų tokia, kaip įpratus
Tai kokie jums buvo šitie 2017?
Šiaip buvo daug gerų pokyčių, atradimų, kelionių ir pan. Tai psichologiškai ir morališkai labai geri metai. Finansiškai tai turbūt juodesnių metų dar nėra buvę
Man geri metai buvo. Bet tikiuosi, kad 2018 bus geresni

Labas. Noriu miego ir nieko daugiai

Mes vistik eisim į svečius. Man pikta - kodėl maniškiai nesupranta šventės tik šeimoje ? Reikia chebros ir bendravimų. Man visiškai nereik... pažėč tv pavalgyč fejerverkai šampė ir sveiki nauji metai ☺ o čia reik chebros ir bile kokios.... juokiuos - šiaip gyvenime pjaunasi su mb broliu o dabar eisim ir bendrausim ir draugausim ir šypsosimės......😨
va Cartman stebiuosi - jauni nevedę be vaikų ir tau dviese namuose gera...
Kokie metai - aplamai neblogi bet noriu geresnių - o žuvims juos tokius ir žada ☺ vat kažko trūko iki pilnatvės ir viskas...na bet svarbu blogesni nebūtų...☺
Mes Švedjoj atsitūsinom, prieš Kalėdas dar irgi pabaliavojom stipriai su svečiais, tai kažkaip net visai noris dviese, ramiai, su minimaliai alkoholio
Šitie metai ir man buvo geri,tik metų galas labai sunkus, su daug problemų ir daug streso.
Kiti metai irgi nenusimato būt lengvi.
Bet visos permainos ir sunkumai tik į gerą
Kiek girdėjau kiti metai man žada būt geri
Tad sau to ir palinkėsiu
Laimingų Jums metų Mergaitės.
Milijonas bučinių
Su artejanciais naujais metais ;)

Tikiuosi geresnių, o kaip bus pamatysim

Kaip sutikote, ar patys fejerverku pasaudet? Mes ne ir aplink mus gana greit baigęs, ai leido tuos žibintus tai labai gražu buvo

Kaip patiekalai ar nenuvylė?
Man tai sausoka gavosi lazanija o zuikis laukinis pasirodo buvo, kruopomis įdarytas tai irgi šiaip sau

Mes pas mano tevus buvom, ten ir sese buvo. Apie
02 val., namo grizom