Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 01 03, 21:00)
Ly=uka, kaip tu ?

gyva bet nelabai smile.gif, gal tikrai čia pilnatis bigsmile.gif , vakar jau pulsas 51 akyse šviesiau pasidarė, reiktu kur pasidaryti kad ir mokama pilna kraujo tyrimą gal truksta ko, dukra sako kad geležies trukumus čia pagal visus požymius mirksiukas.gif
Atsakyti

O koks įprastai pas tave pulsas? Nes mano tai aukštas, visada ~100, o kai nėščia buvau tai ir virš 100 būdavo.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 01 04, 10:07)
<p>O koks įprastai pas tave pulsas? Nes mano tai aukštas, visada ~100, o kai nėščia buvau tai ir virš 100 būdavo.</p>

nežinau, aš niekad į ta pulsą dėmesio nekreipdavau, tik dabar kai taip keistai pradejau jaustis jau pasižiurejau, galvojau kad spaudimas durniuoja nes kai mano aplamai zemas apie 100-110 tai jau 140 galva svaigdavo ir degdavo
Atsakyti
Labas ponios,

kaip išmiegojo ligonių palata ? smile.gif

mano pulsas irgi visada aukštas, apie 90. O tai irgi nėra gerai, nes širdelė kala kala....kala..... norsdabar tai aišku nieko nejaučiu bet į senatvę pasijaus tas kalimas....
man šiandien skauda kažkur nugaroj. nuo stuburo. smile.gif na čia į temą kad būtų smile.gif
ir akims dar nėra gerai....
ir aplamai vėl ruduo tamsus už lango. Iš kurtos nuotaikos ir sveikatos tadum gali būt.
Šiandie pagaliau vaikams atostogos baigėsi. Išėjome visi iš namų smile.gif o tai tie skambučiai mane taaaip užknisdavo nuolatiniai....

ai Cartman kaip tau su darbais? dar atostogaut ilgai nusiteikusi? smile.gif

Bige kaip tavo mažoji? ką moka, guguoja jau? smile.gif

Sunfl. sako sloga ne liga, bet tu pasisaugok dabar, arbatų gerk daug ... smile.gif kaip tavo sesė sūnelį pavadino (čia sesė kur negalėjo ilgai pastot?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 04 sausio 2018 - 10:36
Vrine, labai į temą bigsmile.gif

šiaip visur tik ir rašo kad dažnas pulsas blogai o apie retą nieko ypatingo
Atsakyti

Aš skaičiau kad nei gerai nei blogai dažnas. Tiesiog kiekviena širdis turi tam tikrą dūžių skaičių ir kai jį išnaudoja, prasideda problemos su širdimi. Bet niekas nežino kiek kurio širdelei yra skirta. Nėra gerai jei staigiai greitėja ar lėtėja širdies plakimas. Taip pat sportuojančių, jaunų žmonių širdis gali plakti daug greičiau, į senatvę sulėtėja. Mano visada buvo dažnas pulsas, kaip vyras sako: kaip zylės  :P Bet vat antro nėštumo metu buvo dar labiau padažnėjęs, o sloguojant ir virš 100 buvo, bet tada ir spaudimas būdavo pakilęs.

Mažasis sloguoja, dantis dygsta, o ryte dar akutė buvo užtraiškanojusi. bandysiu vakare gydytojai pasiskambinti, gal ką patars, vis tik savaitgalis artėja, nesinori taip palikt.

Atsakyti
V-Rinė as tik viena sese turiu. Ir taip cia ta sese, kur ilgai negalejo pastoti. Vaikelio vardas Mykolas wub.gif
Geriu arbatas. Kur as cia ta sloga pasigavau nezinau, saugaus labai unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas, laba diena :)

Mano Jokūbėlis labai koso, tai gydytoja liepė iki kitos savaitės  sėdėti namie, tai vaikui pora dienų atostogos prasitęsė :)

Nojus su Lukne išėjo į mokyklą. Bet apie 12val. sulaukiau skambučio iš mokyklos, jog Luknei 37,4. Gavau eit parsivesti.  Irgi vaikui šiek tiek prasitęsė atostogos :D

Ryt reiks visus namus nupuošt,eglę.

Pagaliau  :ax:

Kaip man kaklą pradėjo spuogais berti. Bet tokias dideliais, raudonais, skauda man jie ir kaip baisiai atrodo. Vo tai tau :dry2:

Atsakyti

O aš pamiršau kad reik dukrą iš mokyklos pasiimti  :geda:​ Kolegė priminė, tai 10 min vėlavau pasiimti.

Atsakyti
Daratėja, su savo ligom puikiai čia tu mus papildei mirksiukas.gif , laikykis smile.gif

Pikkolo, o kur paskui dukrą dedi, jau baigi darbą ir namo veži ar pabūna su tavimi iki pabaigos darbo?
Atsakyti

Namo. Juk auklė yra. Tik vat ką kitąmet riks daryt tai nežinau, gal į prailgintą eis, arba iš namų pusę dienos dirbsiu, bus matyt.

Atsakyti

Vrine, gi šventės buvo, dabar tik po biškį paieškos  atsigauna. O šiaip tai nei skelbimų labai buvo jau savaiė prieš Kalėdas, nei pokalbių, visiem ne tas galvoj buvo (pas draugus, kurie darbo ieško irgi nuo kokios gruodžio 15  visiškas štilis), bet normalu.Tik nuo vakar pradėjo ir įdomesnių darbų skelbimai vėl rastis.

O šiaip individualią veiklą turiu, tai atostogos  tos sąlyginės, kartais ir iki 3 ryto su projektais prasėdžiu :D

Atsakyti