Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Makaronai su upėtakiu ir špinatais :)

Atsakyti

Per radiją girdėjau, kad tuoj pradės veikti, tai gal apie kokias kitas vietas kalbėjo hmm.gif. O gal įrašas ankstesnis buvo, hm.

Tai, Lyžuka, gali šliuožti biggrin.gif

Na, jooo unsure.gif

Laukiu sniego, laukiu sniego, laukiu sniego ax.gif. Tikiuosi, kad pabudus rasiu biggrin.gif

Sveikos , sniego visiskai nelaukiu ir nenoriu . Tai prasom pasimt atgal :P   .

Pas mus gan nemazai prsisnigo , o va ka tik grizom is Siauliu tai ten sakyciau labai minimaliai . Beveik visa diena ten prasitrynem , o dar  MB nervino - kazkoks susisukes , nepatenkintas , nesuprasi kas ten . Tai taip visa diena net nesnekejom .

Nesugalvoju ka valgyt daryt ... :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 17 sausio 2018 - 17:07

Nebemoku ne pacituot :oh:

Atsakyti

Reikia dažniau lankytis, kad įgūdžiai lavintųs :D

Atsakyti

Labas vakaras. 

Grange - veine puikiai atsakė, nenorėčiau to kultūros skirtumo. Bet dar iki to laiko ir nuomonė gali pasikeist. O jei ir įsimylės tikiuosi bent geras bus jai. Nes pavyzdžių UK tai nnnn kiek jie negerbia moterų. Buvau geresnės nuomonės iki kol mano draugę jos buvęs turkas nepradėjo sekiot, grasint jai, mūsų mašinos padangas supjaustė nes padėjom jai persikelt.. jie žiauriai pavydūs ir kerštingi, jie nori moterį valdyt. Tu šeimoj balso gali neturėt. Tikrai nekalbu apie "visada", bet atveju kai taip nutiko su musulmonu yra daugiau ir tiek(nepamirškim kad skirtingose aplinkose gyvenam)  :) O dėl to kad visokių yra visur tai tikrai taip. Ir taip - lietuviai pasižymėję irgi. Labai noriu kad dukra gautų gerą vyrą, kad jos neskriaustų. Nėra taip kad nekenčiu musulmonų ar kažkaip kitaip juos rušiuoju, tiesiog per duag įvykių per pastatuosius metus įvyko pasaulyje kad baimė natūrali atsirado :) 

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 01 17, 16:39)
<p>Makaronai su upėtakiu ir špinatais smile.gif
</p>

Tu kaip visada egzotikom vilioji wub.gif

Man vakarienei buvo rimtas spektaklis apie karą ir po karo. Kad nemirčiau iš bado - šokoladą sugraužiau, o namie truputį torto, truputį alyvuogių. Nei valgius, nei nevalgius biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Vakar dukra po pietu miego atsikele su kruvinom lupom, paskambinau savo seimos gydytojai, tai ji mums i priimamaji pasiule nuvaziuot. Sako as jum niekuom nepadesiu jeigu negyja  :blink:  Tai ka sedom ir vaziavom. Pasake, kad tikrai stomatitas. Israse geriamu, tepamu vaistu. Nu ir gerai, dabar bent ramu man. 

Valgom, verdam bulves, mesyte, gaminsim zemaicius :wub: 

Geros dienos visoms  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 17, 22:50)
Tu kaip visada egzotikom vilioji wub.gif

Man vakarienei buvo rimtas spektaklis apie karą ir po karo. Kad nemirčiau iš bado - šokoladą sugraužiau, o namie truputį torto, truputį alyvuogių. Nei valgius, nei nevalgius biggrin.gif

o tu Pempe savo deriniais biggrin.gif, dar kebabas su brendžiu pamenu buvo tongue.gif

SVeikos

Vrine mačiau klausei del atostogu tai turiu daug metu tokia tradicija viena savaitę imt žiema gryn tinginiavimui , nes vasarą bent pas mane tas neimanoma bigsmile.gif kai visur kvietkai kaskadom svyra smile.gif, na šiemet galvoju mažiau sodinti visokiuose tokiuose bliuduose ir pan kur reikia daug priežiuros o ypač liejimo , bet neaišku kaip čia bus pavasarį ax.gif

jau kiek sniego ryte radaom unsure.gif , teko gerokai pašiūpeliuot
Atsakyti

Sunflowers nu ir gydytoja jūsų. Ji niekuo negali padėt, o priėmime galėjo? Tai ten ne gydytojai dirba ar kaip? Bet gal dabar pagerės. Net neįsivaizduoju kas per liga ir kaip gydyt. Bet sėkmės judviem sveikstant ;-)

Atsakyti

Lyžuka pas mus irgi pasnigo, bet vyras patingėjo kasti, tai teks pabraidyti po sniegą  :D​ 

Atsakyti

Kažkokia mieguista aš šiandien, niekaip neišsibudinu.

Reiks eit butų skelbimų pažiūrinėt.

Atsakyti

Laba ryta :) 

Aš nesenai iš lovos, tai man tikrai rytas dar  :D 

Klaipėdoj sniego tai o jei kiek :wub:  Ir db labai labai sninga  :) 

Dar gražu man, bet po poros dienų jau vėl norėsiu pavasario  :D 

Vakar su drauge susitikau, vyniuko atsigėrėm.

Šnd ryte gamybos vadovė paskambino, paprašė jog ryt į darbą išeičiau, o man pirmadienį duos laivą. Nesu labai laiminga, kad pirmadienį į penktadienį iškeičiau, bet ką padarysi, rankos nenukris :) 

Noriu šnd knygą baigti skaityti, vaikui šaliką nupirkti, antakius susitvarkyti, bent porą serijų serialo pažiūrėti, Žalgirio rungtynes pažiūrėti, išsimiegoti. Bet čiūju nespėsiu visko padaryti  :laugh:​ 

Atsakyti