Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 14:33)
<p>Jau pskaičiau atsakymą smile.gif aš tikiuosi kad antras vaikas bus berniukas, bet nenuliūsiu jei bus ir sesytė dukrytei smile.gif svarbu kad nebūtų du  laugh.gif</p>

ne taip sakai. gali būt ir du- svarbu kad sveiki.... biggrin.gif
Atsakyti

ne taip sakai. gali būt ir du- svarbu kad sveiki.... biggrin.gif

Na taip, bet prakeiktų mane vyras :D dar neaišku ar įkalbinsiu dėl antro išvis :D 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 02 01, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="71984555" data-time="1517488697"><div><p>ne taip sakai. gali būt ir du- svarbu kad sveiki.... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na taip, bet prakeiktų mane vyras biggrin.gif dar neaišku ar įkalbinsiu dėl antro išvis biggrin.gif </p>

??? kuria čia prasme
Atsakyti

??? kuria čia prasme

Nu jis sakė užtenka vieno vaiko :) 

Atsakyti

Tai kad tas antras jau yra ☺ ir ne be jo pagalbos įtariu ☺☺☺☺ ar į vaiknamį jis planuoja atiduot ?  Nu čia juodas humoras aušku...neužpyk. 

Atsakyti

Nu jis sakė užtenka vieno vaiko :)

:D mano ir taip sake :D likimas pats viska sudeliojo i vietas :)

Atsakyti

Oi Bigbang sumaišiau. Maniau Sunfl rašo kad antram  neprikalbint. Galvoju ti kad yra jau....😅😅😅😅

man kažkoks virusas jaučiu. Lb skauda viso kūno sąnarius. Bet taip jaučiu kiekvieną narelį...😦😦😦😦

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 01, 17:46)
<p>Tai kad tas antras jau yra ☺ ir ne be jo pagalbos įtariu ☺☺☺☺ ar į vaiknamį jis planuoja atiduot ?  Nu čia juodas humoras aušku...neužpyk. </p>

juk ne Big Bang antras, kažk nušnkėjai pro šalį biggrin.gif

Sun, sveikinimai su panelyte 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Vrine, vyk virusą lauk, nes tie, kur sąnarų/kaulų skausmais prasideda, pikti būna.

Atsakyti
Su kaulų skausmais gripas būna. O apie sąnarius nežinau.

Man lyg ausį nori skaudėti ax.gif
Atsakyti

Oi Bigbang sumaišiau. Maniau Sunfl rašo kad antram  neprikalbint. Galvoju ti kad yra jau....😅😅😅😅

man kažkoks virusas jaučiu. Lb skauda viso kūno sąnarius. Bet taip jaučiu kiekvieną narelį...😦😦😦😦

Nu as ir galvoju iskur pas ja antras vaikas :D

Vaje laikykis, nesirk 🎈

Atsakyti

juk ne Big Bang antras, kažk nušnkėjai pro šalį biggrin.gif

Sun, sveikinimai su panelyte 4u.gifwub.gif

Dekui

Atsakyti