Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Laba.
Sveikatos negaluojantiems 4u.gif

ziuriu po to kai parasiau savo detektyvus, nebebuvau, kazkaip nebuvo kada ne pasijungt..
QUOTE(BigBang @ 2018 01 31, 23:40)
Nu ir situacija, įdomu kas bus kai išsiaiškins? Ar nebus kad išmes o po to dar labiau protelis gali pavažiuoti... tikrai kaip iš filmo..</p>

nezina tiesa pasakius, kas bus kai issiaiskins. ar gali realiai atleist, kai nera tiesiogines zalos imonei. cia tik tarp dvieju individu.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 01, 07:59)
Grange eiktu sau.
Bet tai o koks  tikslas taip  įžeidinėt- konkurencija, ar panoro šiaip pasismagint ir asmeniškas nesimpatijas išreikšt? Ar jau tiek nekenčia žmogaus kad galvoju pasakysiu jai viską.... smile.gif

konkurencija, nemanau. man atrodo pasimaise protas susidejo viskas i kruva galvoja pagasdins gal. jei jau taip paaiskes kad tai yra ta, apue kuria galvojam, as tai kazkaip beveik ir isitikinus, bet butu didesnis sokas jei ne ji, tai man atrodo ji nesitikejo, kad viskas ateis iki tokio lygio, negalvojo gal, kad ta, kuri gavo eis i darba sakyt, nezinau. bent jau is tos itariamosios dabar komentaru tai man viskas per daug itartina kaip ji i visa sita situacija reaguoja. kitaip nei kitos, tai jau ir kaip ir pasako daug ka.

QUOTE(Cartman @ 2018 02 01, 08:04)
<p>grange, kaip baisu. Tuo labiau, kai vyksta normalioj įmonėj, o ne, nežinau, kokia fabrike, kur lenkės emigrantės kažkuo nepasidalina su rumunėm.</p>
<p> </p>
<p>Kitavertus, mano buvusiam gyvatyne irgi belekas dėjos. Tik dar ne tokio lygio. Pas mus nepatinkantį tiesiog intrigom intrigėlėm išėsdavo.</p>

vat btent, dvi suagusios moterys. abi belges... ta kuri gavo viena, neturi seimos, 45 plius minus, gal kiek maziau. ta, kuri galvojom jog siunte, 52, turi dukra 13..

QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 01, 08:11)
galiu tik viena pasakyt smile.gif, už to laiško stovi kažkurios vyras  bigsmile.gif  arba šita kaip tu sakai tyli rami tyliai ir ramiai anos nukalbinus jau, arba tai rašančiai kažkokie lukesčiai nepateisinti arba aplamai nesveikos fantazijos, bet 99,99 proc. (0,001 palieku nuprotėjimui tongue.gif ) yra surišta su tuom  mirksiukas.gif

ne ne vyras negali but. per daug detaliu, kuriu vyras nematys biggrin.gif

nu zodziu, itampta nedingo, matysim kas bus kita savaite. sudinai kazkaip eit i darba dabar. as tai eisiu pakalbet su vadove, pasakysiu ka girdejau is jos, tos itariamos, kokius komentarus ji kalba ir ka galvoju. negaliu as taip uzsimerkt ir apsimest kad nieko nemanau, ir nieko keisto negirdejau. ir jei tai ne ji, ko vis dar labai tikiuos, tai ir pasiliks viskas tame lygyje. man uzknisa kai zmones kalbas tarpusavyje bet niekas nenori nieko pasakyti garsiai. gal uz sita pati nukentesiu, bet tikrai nusibodo apskritai, visuomenj, pasauly, kad pradeda kalbeti tik t tada kai kas nors ivyksta rimto, tada sako, kad itare, galvojo, kazka girdejo... bet jau buna per velu kazkakm.

QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 01, 11:05)
Buvau pasimatyme, greiciausiai antra dukryte bus 😍</p>

nu va kaip fainai. aisku bet kas fainai.
Atsakyti

grange, tikrai teisingai, nueik pasakyk, ką žinai. Neduokdie kokia nelaimė ištos istorijos nutiktų, tai išvis visam gyvenimui ant širdies :unsure:

šiaip manau tokiai jau jau rimto gydymo reiktų.

Atsakyti

Dabar galvoju, kiek prisimenu, mano vaikai nei vienas nėra sirgęs tridiene, nes nėra buvę jokių pabėrimų. O temperatūra dažniausiai tris dienas laikosi, jei jos per daug nemuši, ir leidi jai dirbti savo darbą.

Maniske dar nesirgus tridiene. Gali buti kad ir nesirgs. 

As pailsejau pas tevus. Nuo vakar namie. Kiek darbu grizus 😮 Vyras nesitvarke visai 😮

Sveikos

Atsakyti

Dabar dukra karščiuoja  :oh:​ 

Sveikatos

Atsakyti

Sveikos. Tokia sunki diena...nuo pat ryto naujieną sužinojau - mano kaimynų anūkas 1.3 m ligoninėje nukrito nuo stalo ir sakė vilčių nebeduoda...kaip supratau seselės išsinešė kateterį statyt  ( tai dažniausiai daro mamoms nedalyvaujant) ir kaip ten buvo ar neužlaikė ar nusisuko jau to nežinau ir vaikas nukrito. Sakė išvežė į Kauną bet jau paskambino ir pasakė ruoštis...vilčių mažai. o atsigulė su gerklyte berods... verkiau puse ryto. Taip ten tos vaiko mamos visas gyvenimas tragedijomis  pažymėtas ir va dar jos nesibaigia...( abu tėvai dabar 17-likmečiai)  už mano dukrą jaunesni. bet tėvų padedami lb tvarkingai gyveno ir su meile tą vaikiuką augino..

Atsakyti

Sveikos. Tokia sunki diena...nuo pat ryto naujieną sužinojau - mano kaimynų anūkas 1.3 m ligoninėje nukrito nuo stalo ir sakė vilčių nebeduoda...kaip supratau seselės išsinešė kateterį statyt  ( tai dažniausiai daro mamoms nedalyvaujant) ir kaip ten buvo ar neužlaikė ar nusisuko jau to nežinau ir vaikas nukrito. Sakė išvežė į Kauną bet jau paskambino ir pasakė ruoštis...vilčių mažai. o atsigulė su gerklyte berods... verkiau puse ryto. Taip ten tos vaiko mamos visas gyvenimas tragedijomis  pažymėtas ir va dar jos nesibaigia...( abu tėvai dabar 17-likmečiai)  už mano dukrą jaunesni. bet tėvų padedami lb tvarkingai gyveno ir su meile tą vaikiuką augino..

Aha ir mano dukrai statydavo kateteri be manes. 

Kaip baisu eina sau  :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 03, 17:59)
<p>Sveikos. Tokia sunki diena...nuo pat ryto naujieną sužinojau - mano kaimynų anūkas 1.3 m ligoninėje nukrito nuo stalo ir sakė vilčių nebeduoda...kaip supratau seselės išsinešė kateterį statyt  ( tai dažniausiai daro mamoms nedalyvaujant) ir kaip ten buvo ar neužlaikė ar nusisuko jau to nežinau ir vaikas nukrito. Sakė išvežė į Kauną bet jau paskambino ir pasakė ruoštis...vilčių mažai. o atsigulė su gerklyte berods... verkiau puse ryto. Taip ten tos vaiko mamos visas gyvenimas tragedijomis  pažymėtas ir va dar jos nesibaigia...( abu tėvai dabar 17-likmečiai)  už mano dukrą jaunesni. bet tėvų padedami lb tvarkingai gyveno ir su meile tą vaikiuką augino..</p>

Laba,
Oje kaip šiurpiai. Tai 15 mingal apie tą žmogutį ir rašė, kad atvežtas 2016 gimęs kūdikis, su smegenų edema....
Atsakyti

Ate nežinau ar apie jį rašo. Metai sutampa o miestai nelabai. Nors gali būt kad iš mūsų vežė į Panevėžį o poto sakė lyg į Kauną. Nu nzn....kai paskaitai tai dar vilties gal yra. na duok dieve...Seneliai kitaip sakė. 

Atsakyti

Oi V-Rine kaip baisu. Reikės eit kartu kitus kartus, nors nei karto viena sesutė nedėjo kateterio, visada 2 ar net 3 būna.

Atsakyti

As nezinau keliese jos ten dedavo ta kateteri, bet nei karto manes neileido. Dabar jau baisu ir man bus....

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 03, 19:07)
<p>Ate nežinau ar apie jį rašo. Metai sutampa o miestai nelabai. Nors gali būt kad iš mūsų vežė į Panevėžį o poto sakė lyg į Kauną. Nu nzn....kai paskaitai tai dar vilties gal yra. na duok dieve...Seneliai kitaip sakė. </p>

Baisu labai, o žurnalistai irgi visko pripainioja.
Atsakyti
pikkolo - nesunkiai persirgti mergaitei 4u.gif

QUOTE(grange @ 2018 02 03, 12:20)
Laba.
Sveikatos negaluojantiems  4u.gif

ziuriu po to kai parasiau savo detektyvus, nebebuvau, kazkaip nebuvo kada ne pasijungt..

nu zodziu, itampta nedingo, matysim kas bus kita savaite. sudinai kazkaip eit i darba dabar. as tai eisiu pakalbet su vadove, pasakysiu ka girdejau is jos, tos itariamos, kokius komentarus ji kalba ir ka galvoju. negaliu as taip uzsimerkt ir apsimest kad nieko nemanau, ir nieko keisto negirdejau. ir jei tai ne ji, ko vis dar labai tikiuos, tai ir pasiliks viskas tame lygyje. man uzknisa kai zmones kalbas tarpusavyje bet niekas nenori nieko pasakyti garsiai. gal uz sita pati nukentesiu, bet tikrai nusibodo apskritai, visuomenj, pasauly, kad pradeda kalbeti tik t tada kai kas nors ivyksta rimto, tada sako, kad itare, galvojo, kazka girdejo... bet jau buna per velu kazkakm. 

oje, gerai, kad tu esi stipri ir drąsi ir ryžtinga. Eik 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 03, 16:59)
<p>Sveikos. Tokia sunki diena...nuo pat ryto naujieną sužinojau - mano kaimynų anūkas 1.3 m ligoninėje nukrito nuo stalo ir sakė vilčių nebeduoda...kaip supratau seselės išsinešė kateterį statyt  ( tai dažniausiai daro mamoms nedalyvaujant) ir kaip ten buvo ar neužlaikė ar nusisuko jau to nežinau ir vaikas nukrito. Sakė išvežė į Kauną bet jau paskambino ir pasakė ruoštis...vilčių mažai. o atsigulė su gerklyte berods... verkiau puse ryto. Taip ten tos vaiko mamos visas gyvenimas tragedijomis  pažymėtas ir va dar jos nesibaigia...( abu tėvai dabar 17-likmečiai)  už mano dukrą jaunesni. bet tėvų padedami lb tvarkingai gyveno ir su meile tą vaikiuką augino..</p>

siaubas unsure.gif
Atsakyti