Laba
Nesirkit

bijau ir as, kad neapsirgciau, tfu tfu gal issisuksiu, kol kas serganciu neber, viena tik koso.
Siandien truputi snigo, padraike, zole vos balta. bet nuo vakar jau skelbe, kad jei imanoma, neit i darba, dirbt is namu, nes gali but daug kamsciu, blogos salygos.. juokas pro asaras. nu kazkur gal ir buvo, cia tai ne. tai musu daug kas pasinaudojo proga ir dirbo is namu... ramu buvo, keliese ofise.. anksciau ir gryzau.
baisi cia ta istorija, paskaiciau truputi.. ziauru

is vis paskutiniu metu pasiklausai tai tas, tai anas, cia tie kur girti prie vaiku sauke, pijokavo, baisu klausytis
QUOTE(pikkolo @ 2018 02 07, 15:25)
<p>Lyžuka - išeiti negali liepti, bet dažniausiai pageidauja kad nebūtų mamos kai deda kateterį mažam vaikui.</p>
jau ne kart maciau minejot ta. o kodel?? cia kad neuznest ko ar kaip?
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 08, 13:32)
ar esate ką gaminę su tais dideliais makaronais kur reik į vidų kažką- na pvz faršą kišt? kaži kaip ką skanaus galima pagamint. Kažkada nusipirkau ir mėtosi...
esu ir su farsu kisus, ir su spinatais/rikota. man skaniausiai su farsu ir raudonu padazu tada, arba besameliu ir raudonu, nu ala lazanija.
su sultiniu orkaitej kepu arba tam padaze. bet man eiline lazanija gal labiau tada patinka. nzn tame daugiau darbo ten prikimst juos. bet idomiau.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 09, 07:58)
Simano gal kokį sekimą užsidėjus yra, anakart užėjau į tokią keistą temą, žiu apačioj simano kabo
labai daug kur matau, man atrodo cia kazkoks forumo trolis, ne realus zmogus.
musu visi vakarai,savaitgaliai bute... tai ner laiko kada galvot ka veikt. bet fainai

sekm eisim i atspalvius nauja dali. idomu kas bus, gal jau kuri matet?
beje, musu detektyvas.. dar oficialiai nepatvirtinta, bet jau ner abejoniu, kad rase, ta, kuria ir itariau. nuo treciadienio "serga" neaisku kuom ir ka, negrys iki kitos savaites...
100 proc rezga plana ka cia dabar daryt, nes matyt suprato, kad viskas bus rimciau, nei galvojo arba gaus is gyd, kad yra depresija, burn out, ir kelis men bus rami namie. atleist negales, o daugiau vel kaip pavyks. fe slykstu net negaliu pagalvot, kaip ji savo dukrai paaiskins tai!