Valentinas buvo sunki diena. Senatvėn supratau labai skaudų reikalą. Čia ne su MB ar meilėm surišta. Tiesiog ......, ai, žliumbiau kaip vaikas negavęs saldainio. Užsidariau kabinete darbe, namie tūlike, kad šeima nematytų. Tesiog labai artimas, mylimas žmogus parodė tikrą veidą. Supratau, kad bendravom tik tada ir iki tada, kai buvau naudinga. Net neįtariau apie tokį išnaudojimą. Taip skaudėjo. Po torto ir šampės įkaliau ratuką, kur nervus ramina ir pabudau tik nuo žadintuvo. Sau sugalvojau, kad gal ir gerai, kai tokie dalykai išaiškėja. Pamatai tikrą žmogaus veidą. Pamatai, kad draugai pas tokį žmogų tik tie kurie neša naudą......kaip taip galima?
Kas žmogaus dūšioj? Ai, išsiliejau, pasiguodžiau, nes namie negaliu. MB man tai buvo sakęs, aiškinęs, kad akla esu. Tolimesnio bendravimo neįsivaizduoju, o teks, nes žmogus iš artimos aplinkos, artima giminė.

Ate laikykis.
Yra kaip yra.
Aš irgi dar pykčiuose su MB broliu ir jo pana. Bet aš kai jaučiuosi teisi o anuos laikau durnais toje situacijoje tai nebeimu galvon. Ir nežadu net kalbėti su jais 100 metų. Ta tema namuose įjungiam sarkazmą ir tegul gyvena jie savus gyvenimus. Nėr ir nereikia. Nors ir labai skaityk artimi žmonės. Bet jie klaidų savų nesupranta o ne mano misija suaugusiems žmonėms proto įkrėst. taigis ir tu galvą aukštyn išsiverkusi (nu aš irgi vieną dieną verkiau žiauriai) ir lai pasiunta.
Yra kaip yra.
Aš irgi dar pykčiuose su MB broliu ir jo pana. Bet aš kai jaučiuosi teisi o anuos laikau durnais toje situacijoje tai nebeimu galvon. Ir nežadu net kalbėti su jais 100 metų. Ta tema namuose įjungiam sarkazmą ir tegul gyvena jie savus gyvenimus. Nėr ir nereikia. Nors ir labai skaityk artimi žmonės. Bet jie klaidų savų nesupranta o ne mano misija suaugusiems žmonėms proto įkrėst. taigis ir tu galvą aukštyn išsiverkusi (nu aš irgi vieną dieną verkiau žiauriai) ir lai pasiunta.
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 15, 10:06)
Ate laikykis.
Yra kaip yra.
Yra kaip yra.
Aš nepykstu. Aš pasimetus. Mane praktiškai atskyrė, atribojo nuo visos giminės. Nežinau ką gyvenime darau ne taip.
Iš tiesų vakar sužinojau apie įvykusias dvejų žmonių laidotuves, ji žinojo, dalyvavo, tikrai žinojo, kad norėtume atsisveikinti....bet. Skauda.
QUOTE(ate42 @ 2018 02 15, 09:14)
Aš nepykstu. Aš pasimetus. Mane praktiškai atskyrė, atribojo nuo visos giminės. Nežinau ką gyvenime darau ne taip.
aš tai netikiu, kad seniau tas "artimasis" neparodė kažkokių ženklų, kad ne tiek jau jis ir artimas ...na čiatik mano nuomonė, bet kai žmogų pažįsti bile kiek metų tai dažniausia jo poelgiai jau nestebina o tik patvirtina iš anskčiau susidarytą nuomonę

Prie Raganų eglės buvau
ate, svarbiausia, dabar žinai, kas per žmogus. O su giminėm, kurie protingi, manau ilgniui viskas ir taip išaiškės ir stabilizuosis. O su kitais tai gal irgerai kai kuriuos atsisijot.
Ate pilnai tave suprantu. Mane si kart labai iskaudino mano sese.... Istikruju ne tik mane, bet ir tevus.... Niekad netikejau ir negalvojau, kad taip galetu.... o pasirodo...
Ate o tu tiesiai šviesiai paklausk kodėl taip pasielgė- t.y. nepranešė, ką sako? Aš tai už atvirus pokalbius jei žmonės kalba.
Pvz MB giminėj tai kai žiūri į akis ir meluoja (net uošvis pvz) tai žinau kad šis variantas nepasiteisina
Sunfl. ką tau sesė tokio pasakė? gal tik kai hormonai siaučia perjautriai sureagavai?
Tai irgi nuduok velnių- kodėl taip daro. Man tai labiausiai patinka atvirumas tokiose situacijose. Susėskit ir tiesiai šviesiai kas ant dūšios...
Pvz MB giminėj tai kai žiūri į akis ir meluoja (net uošvis pvz) tai žinau kad šis variantas nepasiteisina

Sunfl. ką tau sesė tokio pasakė? gal tik kai hormonai siaučia perjautriai sureagavai?

QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 15, 10:53)
Ate o tu tiesiai šviesiai paklausk kodėl taip pasielgė- t.y. nepranešė, ką sako? Aš tai už atvirus pokalbius jei žmonės kalba.
Tai irgi nuduok velnių- kodėl taip daro. Man tai labiausiai patinka atvirumas tokiose situacijose. Susėskit ir tiesiai šviesiai kas ant dūšios...

Klausiau, bet pokalbis vyko telefonu. Ji , galvojo, kad mes nenorėsim, kad mirusios artimieji nenori, bet....visiem kitiem pasakė....su ata artimaisiai bendraujam artimai, o giminėj nerašyta, nesitarta taisyklė, kad mudvi su šita pusesere visiem pranešam.
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 15, 09:53)

Labai daug pasakot.... kada grupeje parasysiu...
Ate nu tai aks belieka, nuduot velnių tai pusseserei ir mirusiųjų gimine progai pasitaikius pasakyt kad jums niekas ir nepranešė....
Sunfl tavo laikas gražus, jau pusė kelio pilvūzei
atrodo kaip greit... ar jau matosi labai pilvukas? daug priaugai?
Mes irgi juokiames- sugrįžta kitas MB brolis iš savo užusieninių mėnesinių klejonių kaiptik rytoj. Faktas bus kaip visada- sukviečia mus visus žiūrim filmuotą medžiagą, dalinasi įspūdžiais, vaišės, dovanos... Tai teks su tais priedurniais būt užu vieno stalo (kitu MB broliu su ta merga). Pradžioj sakiau neisiu lai pasiunta. Bt galvoju- gi tas kitas tai nekaltas )o pas jį eičiau). O anų galiu ir nepastebėt...taip kaip FB užblokavau ir ten galiu užblokuot... ar ne?

Mes irgi juokiames- sugrįžta kitas MB brolis iš savo užusieninių mėnesinių klejonių kaiptik rytoj. Faktas bus kaip visada- sukviečia mus visus žiūrim filmuotą medžiagą, dalinasi įspūdžiais, vaišės, dovanos... Tai teks su tais priedurniais būt užu vieno stalo (kitu MB broliu su ta merga). Pradžioj sakiau neisiu lai pasiunta. Bt galvoju- gi tas kitas tai nekaltas )o pas jį eičiau). O anų galiu ir nepastebėt...taip kaip FB užblokavau ir ten galiu užblokuot... ar ne?

V-Rinė nelabai matos, nesu is kudenu 😊 Nors mama sako, kad matos 😊 Jo ir man labai greit, negaliu kartais dar patiket 😅 O siaip nepriaugau dar nei vieno kilogramo 😎
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 15, 11:17)
Ate nu tai aks belieka, nuduot velnių tai pusseserei ir mirusiųjų gimine progai pasitaikius pasakyt kad jums niekas ir nepranešė....
atrodo kaip greit... ar jau matosi labai pilvukas? daug priaugai?

šaunuolė tu. Juk eini pas brolį, kodėl turėtum neiti. Jei nenori anie tegul neina.
Paskambinau pusseserei, pas kurią laidotuvės buvo. pareiškiau užuojautą, atsiprašiau ir paaiškinau kodėl nedalyvavom. Ji jau viską žino ir sakė jau apibarus aną, bet tai kodėl jai reikėjo meluot, kad... ai? Bus kaip bus. Ateina vasarą, vėl būsiu reikalinga. Žiūrėsim kaip bus.