Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

vartotojo įkelta nuotrauka

Su mūsų švente, mergaitės wub.gif !
Atsakyti
Pempe nu kad ne. Valgau as. Tika pasisveriau. Rimtai nei vieno kg plius.
Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 16 vasario 2018 - 09:12
Gal ryt zadat kas i stintu svente vaziuot?
Atsakyti
Užvakar kepiau stintas, užsiskaitys biggrin.gif . Labai skanios essen.gif

Šiandien jau beveik ir atšventėm, dabar užtvirtiname su tortu ir kava biggrin.gif
Atsakyti

Labos. Su su švente. 

Mes su sūnum irgi atbuvom koncertą bažnyčioje ta proga. Picerijoj bulvių fti su kokteiliu pavalgė. Labai gražus koncertas buvo net apsiverkiau . Skystalas kažkokia palikau. Na bet aš aš bet kai mačiau kai dainininkai-aktoriai vyrai paslapčia ašaras braukė , tai galvoju jie juk tiek atrepetavę...bet gal tas įspūdis  - bažnyčia pilna žmonių..akustika...

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 16, 17:06)
<p>Labos. Su su švente. </p><p>Mes su sūnum irgi atbuvom koncertą bažnyčioje ta proga. Picerijoj bulvių fti su kokteiliu pavalgė. Labai gražus koncertas buvo net apsiverkiau . Skystalas kažkokia palikau. Na bet aš aš bet kai mačiau kai dainininkai-aktoriai vyrai paslapčia ašaras braukė , tai galvoju jie juk tiek atrepetavę...bet gal tas įspūdis  - bažnyčia pilna žmonių..akustika...</p>

o kas koncetavo? Gal ir pas mus tie patys skmadienį?
Atsakyti

Mūsų vietinis choras su teatru. Tai abejoju kad tie patys ☺ o kas te pas jus sekmadienį ?

Atsakyti

Pempe iš kur ir po kiek stintas pirkai ?

Atsakyti

Ką darot kad tylit ☺

Žiūrėjau Patriotus per tv. Bet tai koks šlamštas kąąą. Gerai kad į kinoteatrą nevažiavau žiūrėt.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 16, 21:13)
<p>Ką darot kad tylit ☺</p><p></p><p>Žiūrėjau Patriotus per tv. Bet tai koks šlamštas kąąą. Gerai kad į kinoteatrą nevažiavau žiūrėt.</p>

Ir as ziurejau. Bet cia senas filmas, jau seniau matytas.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 16, 17:54)
<p>Mūsų vietinis choras su teatru. Tai abejoju kad tie patys ☺ o kas te pas jus sekmadienį ?</p>

Chorai "Ave Vita", "Canticum novum", "Atžalynas" ir "Sekmadieninis vario dūdų orkestras"
Atsakyti

Labas rytas. Laikas keltis. Kokie planai ? Antros dieno šventimas ? ☺ Pempe tas Continum... choras mūsų šis. Tik jai ten chorinė programa tai bus kitokia. Ir ave vita nuolatiniai mūsų svečia nes ten susipynę yra tie du chorai ir giminystėm ir narystėm - ten jų choro dalyvių yra  dabar perėję į mūsų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 vasario 2018 - 09:01