Sunfl kaina čia už kg ? Tai normaliai sakyčiau. Norfoj smulkios ir vidutinės tokios po 3.5 . Tiesą pasakius didelių aš ir mačiuse nesu aplamai tai neįsivaizduoju kokios jos būna ☺
Taip kaina uz kilograma Siaip nepasakyciau kad aplamai kainos dideles buvo. Pvz mes netgi pietavom viesbutyje ir visai nedaug isleidom.
Mes tai neradom, kur valgyt Palangoj. Patiko tik vienas baras, bet jame iš vakaro buvom, tai kitos dienos pietum į Klaipėdą važiavom

</p>
Mes pietavom Mūza hotel. Visos kitos kavines buvo pilnos.

net nežinau, kaip apibūdint- gilus, paveikus. Paveikus gal. Tikėjausi, kad bus gerai,
bet kad šitaip- net susapnuoti negalėčiau. Apie karą. Apie taiką. Jei kieno mieste bus,
būtinai eikite. Ypač, jei chorinė muzika nesvetima. Šiuolaikinio kompozitoriaus Karlo Jenkinso kūrinys Ginkluotas žmogus: Mišios už taiką. Ne tik orkestras grojo, o trys chorai kartu dainavo, bet ir ekrane rodė tokį kaip filmą apie karą. Tas viskai bendrai... Net mano mažąjai taip dėmesį patraukė, kad be jokių "kada baigsis" praėjo, tik pasiklausdavo, jei ko nesuprato iš vaizdų.
O kokie jų rūbai? Aš nuo vargonų klausiau, tai nei veidų, nei šukuosenų neįmačiau, bet daug įsirašiau. Bet visi chorai pramaišiui stovjo, kaži, ar atsekčiau.
Papildyta:
Kaimas kaimas

Kepam stintas 😎
Mmm , kaip skanu. Grynas oras nepakenks

</p><p></p><p> ate kokie grazus skaiciai !

</p><p> Vakar ir nebenuejom I ta Peledu kalna . B po zvejybos grizes puse dienos pramiegojo

</p><p> Apturejom labai nemalonu ivyki

</p><p> Kaune dar ir policija atsivijus sustabde

</p>
oje

Aišku gali. Ir į laiptinę išėjus gali tuberkuliozę pasigaut.... na bet kam tos rekomendacijos - plauti rankas, vengti susibūrimų ir tt. Nu ne aš tigis sugalvojau. Tai apie ką čia ginčijamės. Ir negalvokit kad aš lyg kokia psichinė su kaukėmis vaikštau darbe ar sėdžiu namuose langus užsitraukusi.... Tačiau prieš einant parduotuvėn tikrai pagalvoju ar man ten reik. Ir rankas iš kur begrįščiau plaunu visada. Būtent išskirtinai dabar kai eina epidemijos.
As tai diskutuoju nesiginciju. Ir as taip darau.
Avonuke o tai kasko neturit? Policiją kvietėt ar taip ir nuvažiavot? Ar toje vietoje buvo ženklas "laukiniai žvėrys"? Jei ne, tai iš valstybės galit išsireikalauti, kad padengtų nuostolius, tik aišku turi būti pranešimas apie įvykį.
Cartman stirna dar nieko, briedis baisiau.
Tiesa, dukrą pas senelius išsiuntėm. Tai taip tuščia ir nyku namie.
Kodel?