Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

labos. kaip lauke gera....čia paskutinis gerumas prieš šalčius tikriausiai smile.gif

Cartman, tai kas eksportavo tau tas bandeles? tiekėją turi?? smile.gif

apie prieglaudas Cartman teisingai rašo. Prieglaudos tik didesniuose miestuose, o tie šungaudžiai kur kiekvienam rajone tai palaiko kiek ten ir liūdnas galas, geriau pas jus nepapult.... verysad.gif
kas vakarienei, ką gaminsit?
o pas ką šunyčiai prisiglaudė- turit prižiūrėt dabar. kaip sakoma lemtis. tongue.gif Kur jiems vargšams dėtis, man taip gaila benamių gyvūnų....
Atsakyti

Aha, turiu tiekėją :rolleyes:

Vakarienei reikia kažko lengvo. Gal tuno salotų kokių.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 20, 13:23)
<p>Aha, turiu tiekėją rolleyes.gif
</p><p></p><p>Vakarienei reikia kažko lengvo. Gal tuno salotų kokių.
</p>

makaronų sriubos pieniškos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 20, 14:33)
makaronų sriubos pieniškos  bigsmile.gif

šitą valgo tik vaikas pas mumi smile.gif man fe smile.gif

aš gaminsiu keptas kepenėles su bulvių koše. smile.gif

Cartman, o Kopenhagos bulkos kitokios nei Vilniaus? kuom? biggrin.gif
Atsakyti
Vrine tavo kepenys mums būtų fe bigsmile.gif , nors iš tikro nei ten jos fe nei ką biggrin.gif, ale gi niekaip nesueitų mums už valgį , o sriubos tokios ir aš nemegstu jau tada geriau paprasti makaronai su kokiu padažu, kad ir pomidorų iš didelės bedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 20, 15:52)
Vrine tavo kepenys mums būtų fe  bigsmile.gif , nors iš tikro nei ten jos fe nei ką biggrin.gif, ale gi niekaip nesueitų mums už valgį , o sriubos tokios ir aš nemegstu jau tada geriau paprasti makaronai su kokiu padažu, kad ir pomidorų iš didelės bedos smile.gif

aš žinok skaniai pagaminu, ir tau nebūtų fe smile.gif smile.gif kaip kepsnius, džiuvėsiuose, apkepu, pask troškinu...su morkomis ir t.t. Ir tau patiktų smile.gif smile.gif
o pieniškos sriubos pas mus visos fe smile.gif niekas nevalgo. Na tik makaronų sūnui kai kada praverdu...anas užsimano.

Atsakyti
bobutems virsiu, gaila Vrine kad toli, mesteltum smile.gif , o šiaip jau visiškai esu kulinariškai išsekus apart kugelio ir bulviniu blynu nieko nesugalvoju, kad būt minkšta, skanu ir ne košė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 20, 16:03)
bobutems virsiu, gaila Vrine kad toli, mesteltum smile.gif , o šiaip jau visiškai esu kulinariškai išsekus apart kugelio ir bulviniu blynu nieko nesugalvoju, kad būt minkšta, skanu ir ne košė  bigsmile.gif

o tu dvi bobutes dabar turi????
šaltienos išvirk smile.gif maltos mėsos. Kad sučiulptų smile.gif
o šiaip užuojauta kai turi gamint nesukramtantiems....ir k ten daugiau beišmąstyt ....kotletai balandėliai šaltiena ir kūgelis smile.gif
Atsakyti

Cartman, o Kopenhagos bulkos kitokios nei Vilniaus? kuom? biggrin.gif

Šiaip kitokios. Ir įdarai biškį kitokie, nu ir šiaip kitaip. Nežinau, manrods, kiekvienoj šaly biškį kitokia ta bulkučių tradicija :)

6cT7jty.png

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 20, 06:49)
O kodel prieglaudai nepaskambinat? Atvaziuotu pasiimtu  4u.gif
Labas rytas

Kaip ir sakė, po dvejų savaičių bus kaput, tai pasimirti ir čia sugebės, o mažu susimylėsim ar mes ar dar kas.

QUOTE(Cartman @ 2018 02 20, 11:26)

</p><p></p><p>Pusryčiauju, bandukės tiesiai iš Kopenhagos rolleyes.gif
</p>

r ne per gerai tau biggrin.gif ?

QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 20, 16:03)
bobutems virsiu, gaila Vrine kad toli, mesteltum smile.gif , o šiaip jau visiškai esu kulinariškai išsekus apart kugelio ir bulviniu blynu nieko nesugalvoju, kad būt minkšta, skanu ir ne košė  bigsmile.gif

kantrybės tau 4u.gif , eisi į dangų be skaistyklos mirksiukas.gif

QUOTE(Cartman @ 2018 02 20, 16:43)

<p> </p>
<p>[img]ht

</p>

kokios mandros bigsmile.gif . Koks čia skonis? O tešla sluoksniuota?
Atsakyti

Sveikos :) 

Šiaip kitokios. Ir įdarai biškį kitokie, nu ir šiaip kitaip. Nežinau, manrods, kiekvienoj šaly biškį kitokia ta bulkučių tradicija :)

6cT7jty.png

:blink: čia naktį pas jus gerksi neit :D atėjau paskaityt o dabar kaip pusryčių sulaukt kurie net grūdeliu nebus panašūs į šitas bandeles  :hmm: (apsiseilėjus bandysiu dsr numigt) labai jau skaniai atrodo  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 20, 20:47)

kantrybės tau 4u.gif , eisi į dangų be skaistyklos mirksiukas.gif
kokios mandros bigsmile.gif . Koks čia skonis? O tešla sluoksniuota?

vakar per tv3 rodė kažkokią laida apie senukų priežiurą gaila nemačiau, šiandien darbe kaldejo kad man reikėjo žiuret bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

šalčius praneša, bet kažko abejoju kad bus ta -20 unsure.gif
Atsakyti