Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2018 03 10, 21:43)

Kaip dantys?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 03 10, 21:52)
Kaip dantys?

Su švente visas lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
Su švente lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
kokios jus ankstyvos sekmadieni! 4u.gif

aha, pempe skaiciau apie tavo dantuka, kaip dabar, ar mazeja skausmas? brr nemalonu
nelabai teko patirt danties skausma toki, bet uztenka isivaizduot ka reiskia.

Atsakyti
Cartman primink dar kokiam rajone tu gyveni? Lazdyneliuose? Ar gali but tam rajone už 2 k nors ir diideli buta 160 tukst? AR jau čia kažkoks marzamas? mirksiukas.gif
Atsakyti

Tam rajoniuke 2 kambarių būtai nuo 60 iki 100keliolikos tūkstančių :)

Bet visokių kosmonautų būna, neseniai mačiau pas mus nuomojamą 3 kambarių butą už 900eur, kuris nieko neypatingas. Kai senamiesty tikrai labai gerai įrengtą galima ir už kiek pigiau rast.

Atsakyti
Aš su vėlyva popiečio kava. Tik dabar namo parsigavau. Šypsokitės, paveiksluoju vartotojo įkelta nuotrauka

Dantims duodu nuskausminamųjų, nes, kai jų veikimas baigiasi, pajuntu, kad skauda. Ryt iš ryto bus matyti, ar man kreiptis atgal, ar bus gerai biggrin.gif ax.gif

Žiūriu dabar į laikrodį blink.gif . Tai kada eisiu gultis, dabar kavos prigėrusi doh.gif
Atsakyti
ne dvieju, o triju ne taip parašiau smile.gif, bet vistiek kosmosas man 85 kv tipo su baldais
Atsakyti
Ai, galėsiu euroviziją žiūrėt biggrin.gif . Gersiu toliau be sąžinės graužaties biggrin.gif . Kavą biggrin.gif
Atsakyti

3 kambarių butai čia kainuoja apie 100tūkst, o tavo nurodyta kaina kotedžuose būna.

Atsakyti
Ar žiūrėsit Euroviziją ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 11, 20:19)
Ar žiūrėsit Euroviziją ?

Ne. Jau tuoj miegot eisim wub.gif
Valgem stintu, vyras prigaude ax.gif
Labas vakaras
Atsakyti