Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Vidutinis atlyginimas Vilniuj į rankas yra 750 eur (čia oficilus, pagal statistiką), tai maždaug plius minus ties vidurkiu ir būsiu. 

Viešai ką šneka žmonės tai perdaug netikėčiau. vinted forume algų temose irgi visos be 1000 į rankas nedirbtų, bet fantazuot nieks nedraudžia :D Aišku, yra ir labai gerų atlyginimų tikrai, kai kuriose specilybėse tą 1500 eur juokų darbas susirinkt.

O realiai tai pagal Vilniaus kainas žiūrint, jei norint tvarkingai gražiai gyvent (kukliai), vieną kitą pramogą sau leist (bet irgi neprašmatnią), vieną kitą neprabangų rūbą nusipirkt, kelis eurus atsidėt juodai dienai, tai vienam žmogui sakyčiau reiktų 600 eur uždirbt minimum. Kitu atveju jau laaabai susipust reiks.

Atsakyti

Na jei vaikų nebūtų tuos po 600 manau dauguma susirinktų. Visą matemariką vaikai sugadina ☺ aš tik džiaugiuosi kad be jokių paskolų gyvenam. Va tai tikrai yra ir ramybės savotiškas garantas... bijočiau paskolos...😯 

Einu miego. Ryt pas mane į darbą iki piet mano valdžia - skyriaus vedėja su pavaduotoja atvažiuoja.tai prakaituosiu bebendraudama ☺☺☺☺ palinkėkit man sekmės. Iki ☺

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 04 17, 21:27)
<p>Na jei vaikų nebūtų tuos po 600 manau dauguma susirinktų. Visą matemariką vaikai sugadina ☺ aš tik džiaugiuosi kad be jokių paskolų gyvenam. Va tai tikrai yra ir ramybės savotiškas garantas... bijočiau paskolos...😯 </p><p>Einu miego. Ryt pas mane į darbą iki piet mano valdžia - skyriaus vedėja su pavaduotoja atvažiuoja.tai prakaituosiu bebendraudama ☺☺☺☺ palinkėkit man sekmės. Iki ☺</p>

Sėkmės biggrin.gif 4u.gif . Neprakaituok, tu kieta, tegu jos prakaituoja smile.gif .
Atsakyti
Vrine, sėkmės, nupirkit per skyrių susimetę kokio pyrago geresnio gal pavalgę geresnės bus bigsmile.gif

nus man tie 600 nelabai patraukli suma, tiksliau visai ne, čia jau neturint jokiu paskolų, nuomos mokesčių ir pan. dalykų, neatidedant juodai dienai, tik būsto išlaikymas, transportas ir maistas, aišku be vaikų tik sau asmeniškai tai dar kažkaip įmanoma nors irgi dabar pasižiųrejus į kokiu nors koncertu kainas unsure.gif , tai dar irgi reiktu rinktis kur nueiti

tai dar paskaičiavau jei pvz 4asmenu šeima: tevai +2 vaikai tai ir gaunas, kad tevai po 1200 turi parnešti namo, kad gautųs šita matematika rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 balandžio 2018 - 07:03

600 rašiau ne kaip patrasuklią sumą, o kaip minimumą Vilniuj, jei nori vienas kukliai išgyvent ir paskutinę savaitę prieš algą nebadaut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 18 balandžio 2018 - 08:13
QUOTE(Cartman @ 2018 04 18, 09:13)
<p>600 rašiau ne kaip patrasuklią sumą, o kaip minimumą Vilniuj, jei nori vienas kukliai išgyvent ir paskutinę savaitę prieš algą nebadaut.</p>

tai jau supratau bigsmile.gif , beje žinok visur tas pats, nes kainos pvz maisto vienodos, na nebent turguose skiriasi kažkiek, bet kaip to pas mus aplamai nera tik kelios babutes vasar su krapais sedi rolleyes.gif
Atsakyti

ūkininkų požrodukcija turguose Vilniuj yra kosminių kainų. Pvz mano kraštų sūrininkas Vilniun produkciją atveža su praktiškai dvigybom kainom nei savam rajone pardavinėja. O paprasta kaimiška rūkyta dešra kainuoja lygiai tiek pat kiek kokia ispaniška brandinta, pelėsinta :D

Bet šiaip Vilniuj didžiausią dalį pinigų suėda stogas virš galvos. Beje, jau net pora draugų, kurių darbas nereikalauja sėdėt ofise, išvsrė gyvent į nedidelius miestus, nes Vilniuj arba mokėkis kosminę nnuomą arba kraukis paskolą ant galvos. O ten įsigijo visai nebklogus būstus (vienas - sodybą), su paskolom,  bet tik 5 metam, o ne 25 :D

Atsakyti
Sveikos,
aš gyva smile.gif
iš žadėtų 2 ponių sulaukiau tik vienos, bet šiaip aš jų ir nebijojau, jos labai fainos draugiškos ir t.t..Na bet visteik kai reik bendraut...geriau kai jų nebūna smile.gif
dėl pyragų- niekas per skyrių neperka bendrai. Tavo "viešnios" tavo reikalas smile.gif tiksliau tavo skyriaus, o kai aš šiuo metu to skyriaus atstovė esu viena, tai viena ir perkuosi smile.gif bet mano viešnia tenorėjo tik vandens, net kavos atsisakė smile.gif tai pigiai prasisukau smile.gif

Sutinku kad didmiesčiuose didelės sumos būstui (ar nuomai, ar paskolai). Ir aplamai gyvent brangiau- praviažiavimas, daugiau kitų pagundų ir t.t. Maistas aišku maxsima ta pati čia ar ten smile.gif bet ten mažiau galimybių savą daržovę ar vaisių užsiaugint, kas vėl kainuoja....

o šiaip- graži deina šiandie smile.gif
Atsakyti

Vilniuj tai apniukę. Bet sako sakuros skleidžias :D

Vrine, o tu, pala, valdiškai dirbi? Tai pas jus turbūt ir kavą nuosavą reikia neštis?

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 04 18, 13:41)
<p>Vilniuj tai apniukę. Bet sako sakuros skleidžias biggrin.gif</p><p></p><p>Vrine, o tu, pala, valdiškai dirbi? Tai pas jus turbūt ir kavą nuosavą reikia neštis?</p>

ot tai gerai būtų kad kas duotų biggrin.gif biggrin.gif aišku sava...viskas sava. Jei rimčiau laukiam ko tai metamės visi pinigus, jei tik į tavo skyrių- tai tas skyrius ir vaišina. O aš viena iš to skyriaus smile.gif
Atsakyti

Kokia nesąmonė - maždaug atvaro ponai ir tada jų pavaldiniai už savo mažesnius nei jų atlyginimus turi susimest juos išvaišint.  :oh:  :D 

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 04 18, 14:07)
<p>Kokia nesąmonė - maždaug atvaro ponai ir tada jų pavaldiniai už savo mažesnius nei jų atlyginimus turi susimest juos išvaišint.  doh.gif  biggrin.gif </p>

biggrin.gif čia iš tos serijos: džiaukitės, kad darbo turit...na šitas buvo net ir ne valdiškoj įstaigoj pasakyta vadovo, kai apie algų didinimą užsiminta buvo biggrin.gif
Atsakyti