Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Nežiūri maniškis jokių sportų. Aš dar rektkarčiai futbolą nebent :)

Atsakyti

Maniškis ir kašės nelabai, mes kartu formulę pagrinde žiūrim :)

Atsakyti
Cartman, kaip naujas darbelis? Ar jau dirbi, ar dar ne bigsmile.gif
Atsakyti

Dirvsiu nuo kitos savaitės. Šią dasimušinėju su savo visokiais laisvais darbais, kad paskui vakarais po darbo mažiau sėdėt reiktų.

Pirmadienį dar medicinkės reiks nuvaryt. Labai buvau nustebinta, kad net ir pačią pirmą apmokės (mano senam darbe gi nesutiko atiduot knygutės, o aš ten jau nebeturėjau noro dar su jais kariaut) :D

Atsakyti

Bigbang o ką tu dirbsi ?

Atsakyti

Bigbang o ką tu dirbsi ?

Aš dabar tai savaitgaliais pavalau kambarius viešbuty, o vėliau žadu į seną darbą kur kažkada dirbau, vyras ten likes. Nebent kazkas pasikeis :) 

Atsakyti

Ai tikrai tigis sakei. Pamiršau. Ir kaip sekasi - sunkus darbas ?

Atsakyti

Ai tikrai tigis sakei. Pamiršau. Ir kaip sekasi - sunkus darbas ?

na nėra lengva, po prakaitu, bet kai tik pora dienu per savaite tai dzin :) 

Atsakyti

QUOTE(BigBang @ 2018 04 20, 13:49)
<p>Laba diena smile.gif Visa savaite oras UK super, kaip vasara, tai nejungiau net pc smile.gif Pasirodau kad gyva ir einu saltibarsciu baigt daryt. </p><p>Beje mano mergaite pradejo ropot smile.gif </p>

och, kokia jau didelė wub.gif
Papildyta:
Sunflowers, kur prapuolei, ar gerai su sveikata 4u.gif ?
Atsakyti
Pempe aciu, viskas ok pas mane mirksiukas.gif
Tiesiog laiko ner kada rasyt 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas. Saulė spygina pirštais į dulkes bado ☺☺ nus reiks eit užuolaidų užtraukt ☺😅

bet ir vėjas kyka. Kaži ką jis čia atpūs. Balkonas atviras tai paukščiai kaip čiulba.. ...

Sunf ką tiek veikinėji ?

Atsakyti

Labos. Pasakysiu bajerį. Pasirodo net pusę metų be technikinės važinėjau  :wacko: Net nežinau ar verkti ar juoktis. Ir per tiek laiko policija nei karto nestabdė. Šiandien vyras užrašė TA, nes reiks ir įregistruoti iš naujo, o mašina jo vardu. Vienžo..... 

Atsakyti