Dainų šventes pamenu tik kaip alinantį karštį ir nuovargį, nesniekas niekur nenakvudindavo ir visas tas dienas tampydavo mussu autobusu pirmyn atgal į MArijampolę
pikkolo, o tu su mama? Yra kas padeda tau?
Dainų šventes pamenu tik kaip alinantį karštį ir nuovargį, nesniekas niekur nenakvudindavo ir visas tas dienas tampydavo mussu autobusu pirmyn atgal į MArijampolę
aš irgi atsimenu iš vienos vienintelės patirties kaip lietų
(lijo tada non stop per repeticijas), tąsymąsi repeticijoms pirmyn atgal, 3 nakvynes ant čiužinių, triukšmą vaikų....
užkimštus šiukšlinus dušus su visokaiis sparneliais panaudotais- ta vistik merginos ne visos tvarkingos.... valgymą bile kokį....todėl jei būtų vėl tokiam laikui būčiau nepasirašius nei už ką. Geriau tegu vaikas nevažiuoja bet aš būčiau nei už ką.... O dabar kai tą pačią dieną atvažiuojam ir po koncerto grįžtam- aš sutinku ir net noriu
Lyžuka, taip, tėvai yra kartu. Tik kad mama nelabai gali šiuo metu kilnoti svorius, o ir vaikis jos neprisileidžia.
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 18, 14:04)
mes irgi pienėm vadinam
bet irgi nevalgom
ikrus valgom- pienių ne 
pempe, o jūs kurią deiną koncertuosit? išvyka irgi tikvienai dienai- be repeticijų? man įdomiai skamba, nes praeitą kartą 3 naktis nakvojom ir visą dieną repetiiiicijos repetiiiicijos. O dabar bac bac ir į koncertą tiesiai
pempe, o jūs kurią deiną koncertuosit? išvyka irgi tikvienai dienai- be repeticijų? man įdomiai skamba, nes praeitą kartą 3 naktis nakvojom ir visą dieną repetiiiicijos repetiiiicijos. O dabar bac bac ir į koncertą tiesiai
Aš Dainų dienoje, t.y. liepos 6. Bet vežti žadėjo iš vakaro, bus vakarinė ketvirtos grupės(finalo) chorų repeticija ar ne aštuntą valandą vakaro . Bet manau, kad joje neteks man sudalyvauti, nes ketinu eiti į Vario audros koncertą, ten mano vyresnysis su VU orkestru gros ir panelė turėtų su savo muzikinės orkestru(jei nesupasuos, nes djos raugė važiuoja su šokiais, kita vėl kažkodėl negali, tai jau jai sumenko noras
Keistai, kad jus leidžia be repeticijų, juk repertuaras mokinukų platus. Ar gal taviškis irgi tik paskutines 7 dainas?
Pempe,maniškis folkloristas.
va ką radau.
Liepos 3 d.
1022 val. Folkloro diena Didžių žmonių žemė Bernardinų sode, pilių teritorijoje, Katedros aikštėje
18 val. Kanklių koncertas Skambėkite, kanklės Šv. Jonų bažnyčioje (Šv. Jono g. 12)
20 val. Vokalinių ansamblių koncertas Dėl žalio ąžuolyno Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje (Aušros Vartų g. 5)
aš supratau mes toje pirmoje dalyje. Nes kanklės nei prie ko jau mums , vokaliniai ansambliai irgi nei pire ko. Kas te bus neįsivaizduoju, ale vistiek įdomu
manau taip lasvesnio scenarijaus bus, nu nežinau net
va ką radau.
Liepos 3 d.
1022 val. Folkloro diena Didžių žmonių žemė Bernardinų sode, pilių teritorijoje, Katedros aikštėje
18 val. Kanklių koncertas Skambėkite, kanklės Šv. Jonų bažnyčioje (Šv. Jono g. 12)
20 val. Vokalinių ansamblių koncertas Dėl žalio ąžuolyno Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje (Aušros Vartų g. 5)
aš supratau mes toje pirmoje dalyje. Nes kanklės nei prie ko jau mums , vokaliniai ansambliai irgi nei pire ko. Kas te bus neįsivaizduoju, ale vistiek įdomu
Kad karšta per Dainų šventes -juk nieko baisaus, lietus tik šiek tiek trukdo. Bet juk baika, mes daug galim
Šeštadienį tikrai buvo karšta, ir ant saulės teko stovėt tiek per repeticijją, tiek per koncertą(vien tas truko beveik 4 valandas), ir prakaito lašeliai po rūbais kūnu riedėjo, kaip skruzdėliukai vaikščiotų ar erkės
, bet nieko, nė viena bobutė neiškrito, nei diedukas, o buvo žmonių ir virš 90 metų. Namie tikrai 4 val. ant saulės nejudėdama nestovėčiau ir neišstovėčiau. O dar prieš tai buvo repeticija -irgi stovima, mišios ir eisena. Ir po visko,dar namo vykdami dainavom. Muzika sustiprina.
Papildyta:
Oje, pamiršau, tikrai buvai sakius. Tai nesusitiksim
.
Yra tekę būti Bernardinų sode vienais metais, kai folkloriniai pasirodė. Irgi faina.
Šeštadienį tikrai buvo karšta, ir ant saulės teko stovėt tiek per repeticijją, tiek per koncertą(vien tas truko beveik 4 valandas), ir prakaito lašeliai po rūbais kūnu riedėjo, kaip skruzdėliukai vaikščiotų ar erkės
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 06 18, 15:44)
Pempe,maniškis folkloristas.
va ką radau.
Liepos 3 d.
manau taip lasvesnio scenarijaus bus, nu nežinau net 
va ką radau.
Liepos 3 d.
Yra tekę būti Bernardinų sode vienais metais, kai folkloriniai pasirodė. Irgi faina.
QUOTE(pempė12 @ 2018 06 18, 15:53)
aaai man faina bile iš namų
Matai Pempe, kai suaugęs žmogus tai daro sąmoningai vienaip, o kai vaikai prievarta jau kitaip, beto dar pamenu kaip grįžtant iš tu repeticiju ir autobuse dar liepdavo mums dainuoti, kad neužmigtume
, lyg jau autobuse miegot negalima
, užtat paskui chorą aplenkadavu ratu
Aš mokinė važiavau tikrai savo noru, džiaugiausi, kad tik buvo galimybė, tai buvo kažkas toookio. Ir miegojimas sporto salėje buvo super nuotykis, nes atskirai nuo šeimos, su draugais. Ir mokytojus buvo labai įdomu stebėti kitoje erdvėje
.
Mano bernams irgi viskas ok, jaunėlis tik kiek lepesnis, mamiškesnis buvo. O vyresnysis, kaip tik užvakar šnekėjom, sakė, kad , kai su choriuku jau nedainavo(balso mutacija), o orkestre dar negrojo, ir vieną Dainų šventę buvo paprastas žiūrovas, tai sakė, kad tai buvo baisiausi jo metai
. Nežinojau to
.
Šį savaitgalį jis su savo orkestru važiuoja į Gaudeamus Estijoje - Baltiijos šalių studentų dainų šventę. Kaip jam smagu bus
. Aš, savo studentišku laiku, su akademijos choru buvau Gaudeamus'e Rygoje. Žiauriai geri prisiminimai. Nors, kai jaunas, tai išvis, juk visi prisiminimai yra geri
.
Panelė mano lepesnė, tikrai yra tie- oi, kaip nepatogu, oi, kaip sunku, aš pavargau, prastos sąlygos, man karšta ir pan.
Matyt, kiekvienam kitaip.
Mano bernams irgi viskas ok, jaunėlis tik kiek lepesnis, mamiškesnis buvo. O vyresnysis, kaip tik užvakar šnekėjom, sakė, kad , kai su choriuku jau nedainavo(balso mutacija), o orkestre dar negrojo, ir vieną Dainų šventę buvo paprastas žiūrovas, tai sakė, kad tai buvo baisiausi jo metai
Šį savaitgalį jis su savo orkestru važiuoja į Gaudeamus Estijoje - Baltiijos šalių studentų dainų šventę. Kaip jam smagu bus
Panelė mano lepesnė, tikrai yra tie- oi, kaip nepatogu, oi, kaip sunku, aš pavargau, prastos sąlygos, man karšta ir pan.
Matyt, kiekvienam kitaip.
Labas rytas
Išeinu į darbą, vakare- repeticija, baigsis man pliurpalai
Gyvenkit
Daratėja, ar jau dirbi?
Išeinu į darbą, vakare- repeticija, baigsis man pliurpalai
Gyvenkit
Daratėja, ar jau dirbi?
Sveikos 
Vrine į kokią sritį ar univerą dukra apsisprendus stoti?
Vrine į kokią sritį ar univerą dukra apsisprendus stoti?