Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2018 07 24, 13:13)
<p>Buvom Palangoj. Už 6 naktis mokėjom ~1100€. Bet ėmiau su dviem miegamaisiais, tai kaina didesnė.</p>

aiktu peklon kep bruungu smile.gif

Sunfl o tai pati jau taup atsigavai kad net į pajūrį gali traukti? unsure.gif

na jums reiktų patogių namelių su savo kiemu ir visais patogumais...ir ten kur ramu.

Pas mus lyja. vat kaip gerai smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
aha kosminiai pinigai čia man šiai dienai bigsmile.gif
Atsakyti
Pikkolo bagota, ji gali smile.gif

man kažkokia liūdnuma užėjus. Pervargimas gal. Erzina viskas....
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 07 24, 13:13)
<p>Buvom Palangoj. Už 6 naktis mokėjom ~1100€. Bet ėmiau su dviem miegamaisiais, tai kaina didesnė.</p>

Aisku
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2018 07 24, 14:01)
<p>Nu oras kas per nesąmonė. Tvankuma kokia. Namie nežinau ar jungt ar ne kondišina, nes ir taip, ir taip negerai.</p>

Pas mane jau antra karta nulijo, fantastiskas oras wub.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 07 24, 14:02)
aiktu peklon kep bruungu smile.gif

Sunfl  o  tai pati jau taup atsigavai kad net į pajūrį gali traukti?  unsure.gif

na jums reiktų patogių namelių su savo kiemu  ir visais patogumais...ir ten kur ramu.

Pas mus lyja. vat kaip gerai smile.gif

Sveikos smile.gif

Nu man dar neviskas sugijo, maudytis vistiek jau siais metais nebegalesiu, tai tik del vaiku noreciau nuvaziuot. Bet irgi dar tik galvojam.
Aha patogumu mum reiktu, jauciu ir kaina nemaza delto butu.
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2018 07 24, 14:21)
Pikkolo bagota, ji gali smile.gif

man kažkokia liūdnuma užėjus. Pervargimas gal. Erzina viskas....

Taip, taip pervargimas tau 4u.gif
Atsakyti
man tai nuo šeštadienio monotoniškai galvą skaudena ir taip įkyriai su pykinimu tokiu, lyg tirpsta kažkur prie ausų, nu žodziu pasidalinkit prognozemis kas ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 24, 15:11)
man tai nuo šeštadienio monotoniškai galvą skaudena ir taip įkyriai su pykinimu tokiu, lyg tirpsta kažkur prie ausų, nu žodziu pasidalinkit prognozemis kas ir kaip  bigsmile.gif

Migrena? 4u.gif

As beveikas kas diena geriu vaista nuo liepos 12 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 07 24, 15:15)
Migrena?  4u.gif
As beveikas kas diena geriu vaista nuo liepos 12 dienos  4u.gif

Nežinau, panašiau su kraujotaka kažkas t.y. spaudimas žemas vis pas mane , o kavos išgeriu širdis tabaluojasi, žodziu senatvė ir visa diagnoze tongue.gif
Atsakyti

Tigis tetos juk rašiau, kad apartamentai su dviem miegamaisiais. Dėl to ir kaina tokia. Jei tiesiog apartamentai, su viena erdve miegoti ir valgyti, buvo galima paimti nuo 500€, irgi centre.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 07 24, 15:10)
Aisku
Papildyta:

Pas mane jau antra karta nulijo, fantastiskas oras  wub.gif
Papildyta:

Nu man dar neviskas sugijo, maudytis vistiek jau siais metais nebegalesiu, tai tik del vaiku noreciau nuvaziuot. Bet irgi dar tik galvojam.
Aha patogumu mum reiktu, jauciu ir kaina nemaza delto butu.
Papildyta:

KUR TAS lietus????? Pas mus saulė. Darbe iškepiau, visą dieną 28-29, jau net smegenys varva.
Važiuokit, kad tik galimybė 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 24, 15:11)
man tai nuo šeštadienio monotoniškai galvą skaudena ir taip įkyriai su pykinimu tokiu, lyg tirpsta kažkur prie ausų, nu žodziu pasidalinkit prognozemis kas ir kaip  bigsmile.gif

Moteriške, eik prasišviesti su kuo nors 4u.gif Dar taip baisiai nepersenus mirksiukas.gif Gal plečiančių. Bet ne, spaudimas dar kris. Tai gal šnapso normaliai išgerk. Blogiau nebus, o gal pramuš ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2018 07 24, 18:52)
<p>Tigis tetos juk rašiau, kad apartamentai su dviem miegamaisiais. Dėl to ir kaina tokia. Jei tiesiog apartamentai, su viena erdve miegoti ir valgyti, buvo galima paimti nuo 500€, irgi centre.</p>

Ar tu ten tebesi? Nelyja?
Mes Nidoj prieš kelis metus buvom, 3 paras, ir jokie ne apartamentai, eilinis butukas,bet ar ne trys kambariai buvo, tai tūkstantį litų mokėjom. Tai netol to gaunasi.
Atsakyti

Namie mes.

Atsakyti

Labas mergaites  :) 

Kada pajūrį lietus buvo, jau nepamenu. 

Karšta karšta  :) 

Didžiausias košmars savaitgalį artėja Jūros šventė :wacko:  Dirbu, tai eina peklon. Lai greičiau ji praeina.

Tada vėl truputi atsikvėpsim.

Didysis penktadienį į stovyklą išvažiuoja. Mama gal su Lukne ir Jokūbu į kaimą keliom dienom išvažiuos, tai pagyvensiu  poniškai truputi :)  Labai tikiuosi aišku aš čia  :D 

Ryt viena iš geriausių mano draugių išvažiuoja į užsienį pas draugą gyventi. Tai belenkaip liūdna....Su ja matydavomės vos ne kasdien, tai skauda širdį labai.... :unsure:​ 

Bet šiaip viskas gerai mano fronte  :) 

Atsakyti
O,tikra pajūrietė apsireiškė thumbup.gif . Ištverk savo šventę biggrin.gif (niekada nesu buvus, o kai nesu, tai kažkaip ir nereikia ax.gif )

Užtat aš turėsiu naktį bibliotekoje, oi oi biggrin.gif
Atsakyti