Sveikatos
Aš po susirinikimo gimnazinio
Tokiu laiku
Kelinta klasė?
Norėčiau porą dienelių lovytėj pagulėti, negera galva, bet nepavyks
Sveikos
Kelinta klasė?
Norėčiau porą dienelių lovytėj pagulėti, negera galva, bet nepavyks
As ir noreciau
Papildyta:
Sveikos
o tu kaip sveika?
Nu sveikos. Darbe vėl biškį bardakas, sugalvojo valdžia senienas visokias prikėlinėti, tai putojasi kodėl nepadaryta ir bla bla bla.
O geriausia, kad vakar dukra sako: mum muzikos mokytoja sakė, kad mūsų klasę remontuos kitą savaitę ir mus kažkur iškels. Šiandien viena mama sako: girdėjau gandus, kad visas 2 klases kelia į gimnaziją
Užklausėm mokytojos, ta nieko nežino. Ryt turėtų sužinoti kas ir kaip. O pirmadienį atostogos. Tai kur grįšti reiks vaikams? Nu bet pasiutau. Kas per nesąmonės? Ir dar sako, kad gimnazijoje nėra patalpų, reiktų po pietų eiti. O tai kaip būreliai? Yra kas mokamus lanko. Tai laukiam rytdienos ir mamos sako jei kas man skambinti direktorei. Nes matot aš dar nežinoma jai, nes niekas iš mūsų šeimos nelankė nei darželio, nei mokyklos. Ir turbūt nelankys darželio, jei ten nesąmonės irgi dedasi.
Labas vakaras.
Tokiu laiku
?
Kelinta klasė?
9- pirma gimnazinė.
Pikolo kurioj mokykloj tavo mokosi mergaitė?
Nu pilnatis totali
ligoniai nušokę nuo sveiko proto
Klientai irgi pagerinti dabar. Geri, kad ryt penktdienys ![]()
Katė įkando į paakį. Bus stebuklas jei mėlynės nebus. Hahaha 😨😨😨😨😨
Mb šiandien irgi pilnatis. Na bet tai ko dabar 😅😅😅😅 katei irg pilnatis - sugalvojo 21.50 val kad nori į lauką pasivaikščiot. Sėdi ir kniaukia prie durų. Paėmiau kad miegantiems nervų nesugadint tai gyvatė kaip kando. Į paakį man. Iki kraujo. Bus šiška.....😨😆😊 Nu ryški pilnatis visiems.