Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 29, 16:37)
blonde būsi?smile.gif
o tu poto galų bent neilgam visų  nesutepi? aš tai dažau šaknis 25 min poto 15 visą galvą subuzoju. Nes labai skiriasi vistiek atspalviai,būna galuose nebegyva spalva tokia.Ypač vasarągreit nublunka.
ėjauper pietus į miestą, reikalų buvo. tai jėėėzau koks nemalonus oras:(

Nee, kažkokia tamsi blondė maišyta su ruda biggrin.gif .
Sutept visų plaukų netepu, bet po pusvalndžio sudrėkinu truputį, ir iš to, as ant plaukų, praskirstau ant visų plaukų ir dar kokias dešimt min prarymau vonioje. Tam kartui pasispalvina, o paskui apsiplauna.

QUOTE(V-Rinė @ 2018 10 29, 20:52)
Nu ir ko tylit ☺
Kas vakarienei ?
Aš prigaminau balandėlių su bulvėm ir prikepiau žuvies. Vaikas grįžo iš baseino ir valgė sasiskų su ryžiais. Tipo normaliai  ane 😆😆😆😆

Repetavau kitame mieste ax.gif
Tavo vaikas maladiec durnelis laugh.gif (yra pas mus toks apibūdinimas biggrin.gif , neįsižeisk mirksiukas.gif ).
Nors... Vyrenioji mano nevalgytų nei balandėlių, nei žuvies, net ir dešrelių, mat vegetarė rolleyes.gif , o mažoji balandžių ne, tik bulves . Žuvį valgytų, jei neriebi.

O ko pas tave tokia prabanga, kad ir balandžiai, ir dar žuvis???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 spalio 2018 - 22:08

Labas rytas :) 

Pikkolo čia apie jūsų mokyklą? http://kauno.diena.l...u-zinios-886825

Atsakyti

Apie mūsų.

Atsakyti
Labas rytas, gražuolės.
Ngražu zysti biggrin.gif , bet laiko pasukimas mane nervina, nervina, nervina. Vakar repeticija gavosi pusiau naktį, tai žiovauji, tai juokies be pagrindo, šįryt atsibundu pagal seną, miegoti neina, kažko jau nenuveiksi, tik laikas sugadintas.
Feee.
Ir nesuprantu, taip išeina, kad žurnalitai rašo visiškas fantazijas, nes jau skaičiau straipsnius, kad lietuviai nori vasaros laiko, paskui- kad reikės tik mokslininkų nuomonės, vėliau buvo ir kad mokslininkai pritaria vasaros laikui. O dabar viskas iš naujo. Ir gal nesuspės blink.gif . Visai jau jiems. Šneka nuo kokių 2016, o dabar , matai -naujiena, nesuspės.
Kad nervina, per silpnai pasakyta bash.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Man kažko per ilgos naktys pasidarė, šonus paskausta gulint tongue.gif

Žiemos beveik neliko , laukiu +16 bigsmile.gif
Atsakyti

Dar ir taip būna kad naktys per ilgos miegui? aš miegu kol tamsu tik :hmm:​  kai tik biški šviesu jau negaliu miegot

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2018 10 30, 10:42)
<p>Dar ir taip būna kad naktys per ilgos miegui? aš miegu kol tamsu tik hmm.gif​  kai tik biški šviesu jau negaliu miegot</p>

Būna, ANT, būna biggrin.gif
Atsakyti

Labas tetos. Taigi vakar buvo tas susirinkimas gimnazijoje dėl to perkėlimo. Aišku kaip visada atsirado tėvų, kurie prieštarauja viskam, renovacijai taip pat. Tai per jų visus bla bla bla bla, užsitęsė viskas virš valandos, vėlai grįžau. O viskas manau išsispręs eigoje, nes kaip sakė gimnazijos direktorė: nespręskim problemų kurių dar nėra, kurių gal netgi nebus.

Atsakyti
Labos,
vakaip man nervina tie į šoną bla blabla su neesminėm problemom kai nupaisto...ypač klasės susirikimuose kai turi visa klasė klausytis kaip ten kurios vaikas kažką ne taip suprato ir pan.
Koks fainas oras, ane ?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 spalio 2018 - 10:22
Ora gryn pavasariškas, net labiau į vasarą neša, pastebėjot tendencija: galas rugsėjo irgi šaltas labai buvo, o paskui spalis superinis ir dabar tas pats pabaiga pokštus iškrėtė su sniegu, gal dar lapkritį šilumos pasilaikys ? smile.gif

Sveikos ax.gif
Atsakyti
joo.lauke su puspalčiu ir plona palaidine peršilta bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kokias gėles nešite ant kapų, jei ten aplamai eisite? Gyvas, negyvas:),nors tos ir gyvos gi jau mirę unsure.gif
Atsakyti