Visur durna politika. Kaip nemąsto įstatymų ir pakeitimų galvotojai, kad patys ar jų artimieji gali užlipti ant to grėblio
Visur durna politika. Kaip nemąsto įstatymų ir pakeitimų galvotojai, kad patys ar jų artimieji gali užlipti ant to grėblio
Lyžuką, aš žinok poliklinikoje to skrandžio tyrimo laukiau beveik 2 mėnesius, tokios eilės. Nebent privačiai eit, bet kažkaip gaila buvo pinigų.
Užsakiau vaikiui žieminius batus.
Ir langų skystis turbūt nežieminis pas mane, nepurškia
<p>Užsakiau vaikiui žieminius batus.</p>
<p>Ir langų skystis turbūt nežieminis pas mane, nepurškia
bet tai tada kokia prasmė to tyrimo, jeigu skauda čia ir dabar? Jau belieka tik greitoji tada ir kad susimylėtų guldyt į ligoninę, nes dar ta seną ir vos bepaeinantį žmogų nėra taip paprasta nugabent iki tų tyrimų
Aš vakar pasikeičiau į žieminį tik
Jei skauda ir kito būdo nustatyti nėra, duoda extra siuntimą, tada galima ir į ligoninę, nereiks eilėje laukti. Man nebuvo extra.
Aš ne tokia eiktu balon pas jumi.... o kam tą vynį vežeisi iš šventos žemės? akmenį reikėjo imti ne vynį
Lyžuka laikykis..
ir visos kitos.
Man šiandie tokia zlastis ima ant viso pasaulio. ir visai be priežasties.... tai vat sėdžiu viena ir pykstiu ant nieko...
saldainis negelbėjo. pikta vistiek
sako šalčius praneša didelius. Aš dar morališkai nenusiteikiau jems....
žinau aš ta procedūrą ir mama žino
nu grasina šalčiais gal dar apsigaus šį kartą sinoptikai
aš ne tokia, nu ir nuotykiai tavo
įtariu dabar tik vakarų Europoj atostogusit kurį laiką
o kaip vyras bendrai - sveikata norma?
Lyžuka,
šią savaitę nuo 6 dirbu, tai kokia iolga diena atrodo. Visai gerai ![]()
o anksčiau atsikėlus jooo ilga diena. Todėl nemėgstu savaitgaliais ilgai gulėt, tada nepajunti diena šast ir nebėr...
va su dukra kalbėjau, jo drauges geriausias iš bendrabučio meta, suėjo labiausiai su kitu tokiu kambariu merginos iš Utenos ir va išmeta......blin ir kur dėtis- jau tada tik namo varyt... aišk nemanau kad kaip sako "užsisėdo"... šiaip neužsisės be priežasties, balius merginos mėgsta... tai va ir gerai gal kad mano kas savaitę lekia į namus...meilė laukia baisingai, bet užtai nelieka noro blogiems veiksmams
nors dabar masiškai meta visos bendraklasės universitetus, jau 6 gal išeina- na dabar išėjus už mokslus nereiks mokėt. Bet tai stojo bile stoto o poto nemato perspektyvų, tikslų ir aplamai nebepatinka...
Aš ne tokia, o tu mums pasiguosk, pasipasakok...mums gi smalsu labai
Ly-uka kokiam mieste tu?
Nu gyvas dar,sakiau sau pažadą- atleisiu viską jei tik grįš.... Grįžo... bet aš jį nematomai ėsiu,tyliai jam nežinant
nebus jam,kad taip lengvai praeis... Jam pasisekė,kad dar atostogų turiu. Turiu foto,bet čia nemoku dėti
fb turiu. Tik ir ne visas ten sudėjau dar,bet aš nežinau kas jūs tokios
Kaišiadoryse aš