Mums ryt dar nuo pietu bus trumpas pasisedejimas numatytas
gegužę
MB net prisigėre vakar ta proga
Tegul skundžias, kad nugarą skauda. Stuburą. Su kreivais stuburais, su išvaržom, neima. Dar tinitą tegul įsipaišo. Patikrins klausą, gera, bet kai skyndžiasi, kad zvimbia įkyriai, nėr kaip patikrint. Tegul pasakoja, kad zvimbia taip, kad naktim nepamiega. Išvargęs...
aptare dovana pasigirkime ka gausite darbe kaledinių dovanu, premiju ir t.t., kolkas pas mus tylu šituo klausimu, pats generalinis
Mums davė po kavos paprastos pakelį
Daugiau nežinau, turbūt nieko. Bus matyt.
aš vakar gavau jau dovaną nuo vyro, na jam visada neišsilaukia kalėdos. Čekį iš juvelyrikos už nemažą sumą. Dėl to supykau ir t.t. nes dabar tipo pirksiu auksą ir vaikščiosiu kaip varna. Tikrai man to nereikėjo...o pirkt kad pirkt tai irgi briedas.
Dar bajeris- mano vyras gavo kvietimą į armiją toms 3 savaitėms.Jam truputį virš 40 m
na jaučiuosi absoliučiai nervuota
darbe irgi jokio materialinio paskatinimo švenčių proga nebus kaip supratom.... va taip gerai ir gyvenam....
Višta tu
Ir nebijok, ištvers tas vyras
Daugiau nežinau, turbūt nieko. Bus matyt.
Višta tu
Ir nebijok, ištvers tas vyras
mums ryt spektaklis+banketas.
įtariu tuom ir atšvęsim šventes
pempe, bet nepasitarus čekį už 300 tai reik durnam būt. galėjo man grynais duot būč lupatų prisipirkus. dabar reiks 4 žiedus pirkt? aš aukso turiu kiek man reik, daugiau nereik... bet tai kuu darysi- reiks pirkt
o dėl vyro- man tai dzin...:0
ate42 ačiū tau, paskaitinėsiu apie tą tinitą
jam alkūnę skauda ir vienintelis vaistas ramybės būsena. darė tyrimus visus ėjo visas procedūras nepadėjo... bet važiavo į sostinę leido plazmą ir praėjo,. bet nieks to nežino- nes privačiai ) tai vat eis dar ant rankos tos kad nieko negali...
reikai pensininką žila galvą nuo kariuomenės gelbėt
Vrine, taviškį kviečia ne su jaunimu. Jis yra kviečiamas kaip rezervistas, t.y. kaip žmogus, kuris kažkada praėjo karinius mokymus ir yra kviečiamas atnaujint žinias. Visi ten bus plius-minus jo metų. ![]()
Kalbant apie darbo dovanas. Tai gavom premijytes ir ryt dar kaip suprantu kažkokios mini vaišės bus ![]()
Sveikos
Labas rytas damos
aš tai nusipirkčiau bet turbūt nenešiočiau
Balius pas mus buvo bet nėjau
nematau reikalo ten eit.... tikiuos eurinės dovanėlės
Aš tai labai pametu apyrankes, tai būna kad ir pagailiu užsidet
Sninga, sninga, sninga.
Mirė vyro dėdienė, jo krikšto mama. Sakė, ėjo, pargriuvo ir sušalo mirtinai. Nu baisu kaip
Dėdė sakė ligoninėje guli, podagra. Tai dar nežino kada laidos. Gal net nėra kam labai pasirūpinti (vaikų neturėjo).
Užuojauta Pikkolo
Užtenka gyvatyno ir kasdieninam,ko ten vaidint kad patinka? O paskui eina pro šalį ir net nesisveikina.... nėjau per tiek metų neisiu ir kitais
O visoms labas