pas mus kiemas tokiom juostomis supustytas buvo, kai kųr vos ne iki pusmetrio pusnys, kitur plikos trinkeles
gerai butų kad toliau nesningtu
Sveikos,
Pikkolo ūūūū vyrui "smagu"....
svarbu visi jūs neužsineštumėt abar...
oras baisus tikrai. Vakar dukros pažįstamas važiavo jau vakare apie 9 ten kaimo tkeliais ir medis ant kelio nuvirtęs buvo...ir kadangi siaubingai pūstė nepamatė, užlipo, mašina nepataisomai...sakau ačiū dievui pačiam nieko. Nors vaikinukas tik nusipirkęs mašiną buvo, sako nusiminęs toks....
na kokią knygą užmačiau...
hha ha ha...čiajau gal kaip sakoma kai iš didelio rašto išeina iš krašto...
https://www.knygos.l...X_VqI8oXqSZuYVU
Pikkolo ūūūū vyrui "smagu"....
oras baisus tikrai. Vakar dukros pažįstamas važiavo jau vakare apie 9 ten kaimo tkeliais ir medis ant kelio nuvirtęs buvo...ir kadangi siaubingai pūstė nepamatė, užlipo, mašina nepataisomai...sakau ačiū dievui pačiam nieko. Nors vaikinukas tik nusipirkęs mašiną buvo, sako nusiminęs toks....
na kokią knygą užmačiau...
hha ha ha...čiajau gal kaip sakoma kai iš didelio rašto išeina iš krašto...
https://www.knygos.l...X_VqI8oXqSZuYVU
Tai, kad vyras išvarė į darbą
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 03, 10:31)
na ir gerai- vadinasi nelabai rimtai surietė.... būt rimta tryda iš lovos nesikeltų....
knyga
dar skaičiau, kad ten ne vien apie kakojimą yra iš tos serijos knygu
Labas damos
Kaune gripas siaučia ir plaučių uždegimai virusiniai
Gerkit vit.C daug.
Prajuokino knygos pavadinimas
nušaučiau kolegą, kuris tokią ligą į darbą atsineštų ![]()
Kur jūs matėt kokį sniegą
?????? Nėra. Kaip nulijo, taip ir viskas. Nepiktinkit čia manęs
Labas rytas.
Visi šeimoj nei sveiki,nei susirgę, t.y. labiau susirgę, nei sveiki, tik be temperatūros. Aš dar laikausi, nenorėčiau, vakar jau svogūnus po namus pjausčiau, dėliojau.
Ir nėra sniego
Knyga - super- didis žmogus, kuris tai parašė
Visi šeimoj nei sveiki,nei susirgę, t.y. labiau susirgę, nei sveiki, tik be temperatūros. Aš dar laikausi, nenorėčiau, vakar jau svogūnus po namus pjausčiau, dėliojau.
Ir nėra sniego
Knyga - super- didis žmogus, kuris tai parašė
o ką svogūnai užmuša visus virusus?
tai gal tada česnakas geriau netgi?
Sveikos
pas mus irgi sergančiais nepasitenkinimas, bet iki kautynių neprieinama
, NES PAGRINDINIS PLATINTOJAS dažniausia kaip taisykle buna pats vadovas, kuris įsivaizduoja kad be jo įmone sugrius
Sveikos
pas mus irgi sergančiais nepasitenkinimas, bet iki kautynių neprieinama
labs rytas 
sniego yra kažkiek, slidumo dar daugiau
Pempe tu apie tą knygą rimtai ar ironizuoji? taip ir nesupratau...
o šiaip skaitei ją? čiupinėjai?
man šiandien paskutinis kalėdinis renginys- vyro darbo balius. Koncertuos narmontaitė-nežinau ką jiten pakoncertuos,o paskui balius su Vairo atlikėju tuo (tikriausiai kur kaukėje dalyvavo, gal, nežinau tiksliai, pasakysiu ryt). Tingiu ir neturiu ko apsirengt. bet reiks eit...
sniego yra kažkiek, slidumo dar daugiau
Pempe tu apie tą knygą rimtai ar ironizuoji? taip ir nesupratau...
man šiandien paskutinis kalėdinis renginys- vyro darbo balius. Koncertuos narmontaitė-nežinau ką jiten pakoncertuos,o paskui balius su Vairo atlikėju tuo (tikriausiai kur kaukėje dalyvavo, gal, nežinau tiksliai, pasakysiu ryt). Tingiu ir neturiu ko apsirengt. bet reiks eit...
man tai per šita kaledini laikotarpi iš vis susimaiše savaites dienos
, nu šiandien tikrai dar ne penktadienis