Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ar žiūrie Euroviziją?
Nesekiau atidžiai, neturiu nuomonės, kas turėtų važiuoti. Bet gal Dantys man ir visai nieko hmm.gif
Atsakyti

Monikos stipri daina bet Kašpirovskis prikolnas  :D​ 

Pikkolo ,nu va ir nesusirgo :)  gal  per daug pati panikuoji ir tau problemos su pilvu nuo to :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 23 vasario 2019 - 23:13
Na, įdomu, kuo baigsis biggrin.gif . Nebalsavau šįkart.
Papildyta:
Jurijus bigsmile.gif . Nežinau nežinau, pirmą kartą girdėjau jo dainą. Dar neprisijaukinau. Iš pimo karto tikrai kažko super nepajutau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 23 vasario 2019 - 23:29

Nieko VAUUUU..... ir man nėra...

Oi,rytoj namooo  :unsure:​  gaila....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 23, 23:55)
<p>Nieko VAUUUU..... ir man nėra...</p><p>Oi,rytoj namooo  unsure.gif​  gaila....</p>

Ir taip ilgai buvai biggrin.gif
Na, ir dar ryt rytą turi 4u.gif
Atsakyti

Man AKD labiausiai patiko :D

Jurijus toks toks man, dar kaip žinia jis labai ant ribos, kad jį pašalins, Monika Marija man irgi nelabai. O šiaip bendrai daugumos šalių tai lyriškos dainos, tai įsipaišo į visą nūdną kontekstą, kai tuo tarpu ankstyva pergalė jau Ukrainai piešiama  (jei dainos irgi nepašalins, per šią parą nuspręs):D

Dar labai įdomu, ką švedai išsirinks, turiu 2 favoritus pas juos, įdomu kaip gausis :)

Atsakyti

Nežiūriu jau seniai. Man per vėlu, jei po 22 val  :laugh:  Dabar serialus žiūriu. Šiuo metu Orange is a new black, apie moterų kalėjimą. Visai nieko, toks su humoru.

Atsakyti

Labas vakaras iš namų....

Dar spėsim vaikų balsą pamatyt :) 

Pempiuk nu nepavydėk :B​ 

Atsakyti

Vaikai išmaudyti, paguldyti. Einu ir aš miegučio. Labanakt damos.

Atsakyti
Sveikos. Mes visa savaitgali pramogavom ax.gif Sestadieni, su vyresnele filme buvau, paskui i kavine vedziaus pavalgyt, o vakar visa diena vaikstinejom ax.gif Siandien dar namie pasilikau siaip sau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

euroviziju nežiuriu, sočiai man gana ką dukra apšviečia, aplamai toks ispudis kad kuo toliau tuo bent lt kandidatai i prasteja žiauriai smile.gif

Vakar vaikščiojo vienas kandidatas į merus biggrin.gif, tai nori meru but o reklamas tik į pašto dežutes kaišioja, užeit bijo į namus...žodziu eilini karta nera už ka balsuot, teks pasilikti prie dabartinio bigsmile.gif
Atsakyti

Nu labor tylenės. Parašė iš darželio, kad vienas vaikas susirgo vėjaraupiais. Tai ką, pradedam skaičiuoti savaites  :rolleyes: 

Atsakyti