Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

kazkas pas juo negerai gali buti, o tu naršyklę atsinaujinus? gal ir tas prideda unsure.gif

nu matyt, bet tiek is naminio kompo tiek is darbo, skirtingom narsyklem tas pats, tai nusprendziau kad gal  visada taip, bet pasirodo ne. nu tiek to, kiek as ten perku.... 

laukiu dabar siuntinuko ir viena tevams. 

Labas rytas,
jėzau kaip tingiu dirbt.

merginos o nežinot ar galima iš fb įsirašyti kito asmens įkeltą vaizdelį? noriu parodyt kokiam koncerte buvau ir nemoku smile.gifai nebereikia, kitaip sugalvojau, užeikit į grupelę, pamatysit smile.gif

netingek, nes alga ir tinges ateit :P :D

o video man rods tik perziuret gali, negalima o al ir galima, nebandziau. reiks pabandyt 

Sveikutes :)

vakar turejom lelytes fotosesija, tai laukiu labai rezultatu :) tikiuosi grazios foto bus :)

mergyte neramiai miega labai, niurzga, nezinau ar jai cia pilvukas ar siaip ka skauda ar cia taip turi buti?  :hmm:

o kaip anskti , fainai. pasirodysit FB gal? 

i ka panasi is jusu labiau?

gal ir pucia, gal pati ko uzvalgei kas jai netinka, uzsirasinek gal pamatysi pasikartojant

Atsakyti
Bigbang, retai tie vaikai ramiai miega maži.... bile nerėkia tai ir gerai...
Kolje, tavo vaikis miega? kaip tu, kaip jaunuolis?
Atsakyti

Mano abu pirmas dvi savaites naktim verkdavo. Su mama pakaitom nešiodavom.

Atsakyti

Ir mano verkdavo ir ilgai verkdavo. Pilva pute ☺

Atsakyti

nu matyt, bet tiek is naminio kompo tiek is darbo, skirtingom narsyklem tas pats, tai nusprendziau kad gal  visada taip, bet pasirodo ne. nu tiek to, kiek as ten perku.... 

laukiu dabar siuntinuko ir viena tevams. 

netingek, nes alga ir tinges ateit :P :D

o video man rods tik perziuret gali, negalima o al ir galima, nebandziau. reiks pabandyt 

o kaip anskti , fainai. pasirodysit FB gal? 

i ka panasi is jusu labiau?

gal ir pucia, gal pati ko uzvalgei kas jai netinka, uzsirasinek gal pamatysi pasikartojant

Na i fb nezadu kol kas ikelti, nelabai viesint vaiko foto noriu ;) gal privaciai atsiusiu :) man atrodo kad i teveli labai panašu ;) saves nematau joje  :4u: 

jo verkia kai slapia artba valgyt nori :)

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 19, 09:07)
O Rundalej dar žydi kas nors?

Sveikos

Žydi pilnai. Daugiametės visame gražume, o ir rožės teežydi, tik lietaus sumuštos.
Atsakyti

Na i fb nezadu kol kas ikelti, nelabai viesint vaiko foto noriu ;) gal privaciai atsiusiu :) man atrodo kad i teveli labai panašu ;) saves nematau joje  :4u:

jo verkia kai slapia artba valgyt nori :)

i grupe musu FB turejau omeny :) ar tu nesi pas mus, nebezinau.

gal dar keisis, nors pirmi tie bruozai turbut islieka jau nepasikeite. nors dar zek kartais kaip kieno akys mato, kartais pamatai ir atrodo 100 proc i viena ar kita panasus vaikas, kitiems atrodo kitaip. 

Atsakyti

i grupe musu FB turejau omeny :) ar tu nesi pas mus, nebezinau.

gal dar keisis, nors pirmi tie bruozai turbut islieka jau nepasikeite. nors dar zek kartais kaip kieno akys mato, kartais pamatai ir atrodo 100 proc i viena ar kita panasus vaikas, kitiems atrodo kitaip. 

Ne nesu ;) 

Atsakyti

Labas ponios ir panelės.

ko jūs?

šiandien oras koks gražus...net keli lašai lietaus nesugadino bendro vaizdo :)

Atsakyti
Big bang neesi mūsų grupėjė? Keista , bet tikrai buvai ten mirksiukas.gif

Vrine , tu kaip prie ūkio biggrin.gif parašyk ką gero galima padaryti iš slyvų be slyvienės smile.gif
Atsakyti

Big Bang kai buvo isejus is temos, tai ir is grupes isejo.

Mes namie sedim, dukra dar nepasveiko. Kazkokia durna sloga o nuo jos ir kosulys. 

Sveikos

Atsakyti

Sunflowers maniškis irgi sloguoja, kosėja. Dukra tik 2 dienas paslogavo ir viskas. Dabar aš iš paskos. Košmaras kažkoks. Visai kaip KolJe, esu neatspari vaikiškiem virusam.

Užtat radom auklę  :mirksiukas:​ 

Atsakyti