aciu jums
QUOTE(PETI @ 2006 08 23, 08:45)
Pelargonija, užjaučiu, kartais aš taip pat manau
Bet Tu tik pažiūrėk į Svajukės sąrašėlį - Vira ir Aretė
Jei po trečio karto būtų spjovusios į šį reikalą
Reikia pasikabinti ant šaldytuvo: Vira (4) ir Aretė(4) DIDELĖM RAIDĖM....Gal gi laimi stipriausios ir atkaklaiusios
Bet Tu tik pažiūrėk į Svajukės sąrašėlį - Vira ir Aretė
O kas bus, jei pasikabinsim, kad Džinai Deivis pasisekė iš 6 ar 7 karto, neseniai Izraelyje iš 18-to
Aš savo brangiausiam pasakiau, kad 6-tą kartą man jau psichuškėj darytų
QUOTE(Gytautė @ 2006 08 22, 17:33)
[Kaip Renatėle, Gytaute, Simbute, Tikiu laikotes? Kokioje laukimo stadijoje esate?
Man dar tik 4 diena
taip, kad dar daug laukti.
Jauciuosi kaip sex bomba
Pries mm visada padideja man krutine, nu bet dabar, nezinau jau kokio dydzio reiktu
Daug nesekmiu paskutiniu metu, bet viltis mirsta paskutine....
Man dar tik 4 diena
Jauciuosi kaip sex bomba
Daug nesekmiu paskutiniu metu, bet viltis mirsta paskutine....
aciu neblogI:) kANTRYBES TAU LAUKIME
Labas rytas mergaitės 
Noriu Jūsų paklausti, kelintą ciklo dieną pradedate leistis Gonal prieš IVF ?
Instrukcijoje parašyta, kad prieš dirbtinio apvaisinimo procedūrą Gonal reikia pradėti leistis 2-3 c.d. todėl ir suabejojau, man šiandien jau 3 c.d., o pagal planą Gonal turėčiau pradėti leistis rytoj, ar nepervėlu pradėti 4 c.d. ??
Svajuke, jei neklystu tu esi gėrusi kontraceptines prieš IVF ? Kelintą dieną po po paskutinės išgertos tabletės susirgai (jeigu atsimeni aišku
)? ir kada pradėjai leistis Gonal?
Ačiū Jums už atsakymus
tikiuosi pasidalinsite savo patirtimi, nes tai mano pirmas IVF ir pirmą katrą savo gyvenime gėriau kontroceptines, todėl ir klausimų milijonai
Instrukcijoje parašyta, kad prieš dirbtinio apvaisinimo procedūrą Gonal reikia pradėti leistis 2-3 c.d. todėl ir suabejojau, man šiandien jau 3 c.d., o pagal planą Gonal turėčiau pradėti leistis rytoj, ar nepervėlu pradėti 4 c.d. ??
Svajuke, jei neklystu tu esi gėrusi kontraceptines prieš IVF ? Kelintą dieną po po paskutinės išgertos tabletės susirgai (jeigu atsimeni aišku
Ačiū Jums už atsakymus
QUOTE(Pelargonija @ 2006 08 23, 18:54)
O kas bus, jei pasikabinsim, kad Džinai Deivis pasisekė iš 6 ar 7 karto, neseniai Izraelyje iš 18-to
Pelargonija, brangioja, todėl ir liepiu pasikabinti pradžiai Vira ir Aretė (4), o ne Džinai Deivis 18
Tikiu, taip, aš visada prieš IVF'ą geriu KT. man pabaigus gerti mmm visada ateina po keturių dienų, bet šiaip tai čia labai individualu, kitoms ateina ir anksčiau.
o Gonalį man asmeniškai reikėdavo leistis arba 2, arba 3 c.d., čia priklausomai kaip gydytoja nurodydavo, bet dažniausiai 2 c.d. Tikiu, o tai gydytoja kaip tau užrašė IVF'o plane, kelinta c.d. leistis (plane žiūrėk ne pagal numatomą mmm datą, o pagal nurodytą ciklo dieną). nes 4 c.d tai retokai liepia pradėti leistis.
Papildyta:
Domile, matau, kad esi forume. kaip tau sekasi?
Papildyta:
Domile, matau, kad esi forume. kaip tau sekasi?
QUOTE(tikiu @ 2006 08 24, 09:51)
Labas rytas mergaitės 
)? ir kada pradėjai leistis Gonal?
Ačiū Jums už atsakymus
tikiuosi pasidalinsite savo patirtimi, nes tai mano pirmas IVF ir pirmą katrą savo gyvenime gėriau kontroceptines, todėl ir klausimų milijonai

Ačiū Jums už atsakymus
As ir geriau KT pries IVF ir susirgau, kai tik baigiau jas gerti jau kita diena.
Ir Gonal pradejau leistis 4 c.d. Tai tikrai man atrodo yra individualu.
Labutis Svajuke ir visos likimo drauges
Po ilgo tylejimo atsiskaitau
vakar tik gryzau is ligonines po didelio kosmaro:liepa sekmingai(o gal ir ne, velniai dabar tik bezino) buvo atlikta laparaskopija, pasalintos endometriomos. Su U paplanavom sekanti IVF ir laiminga su vyrioku isvarem ilsetis i Italija
Praejus kelioms dienoms po sugrizimo, prasidejo didziausi skausmai, pakilo temperatura ir skubiai buvau paguldyta i ligonine. Ir ka...supuliavus operuota kiauside
Tai kas vyko ligonineje kada nors papasakosiu per susitikima
Buvo ir dektyvu, ir kitu komediju...
Tik U deka manes dar karta neoperavo, o viska sutvarke siuolaikiniais metodais
Tiek daug antibiotiku per visa savo gyvenima nesu gavus
venos nebeprieme vaistu...
O labiausiai esu dekinga U, man ji dabar yra daktare ne is didziosos raides, bet is auksines, nes taip siltai ir rupestingai manim rupinosi iki siol tik mano mama
Taip, kad mano planai atideti neribotam laikui. Dabar guliu namie lovoj, atstatineju jegas, ziuriu krepsini ir skaitineju kaip Jums visoms sekasi
Po ilgo tylejimo atsiskaitau
Praejus kelioms dienoms po sugrizimo, prasidejo didziausi skausmai, pakilo temperatura ir skubiai buvau paguldyta i ligonine. Ir ka...supuliavus operuota kiauside
Tai kas vyko ligonineje kada nors papasakosiu per susitikima
Buvo ir dektyvu, ir kitu komediju...
Tik U deka manes dar karta neoperavo, o viska sutvarke siuolaikiniais metodais
Tiek daug antibiotiku per visa savo gyvenima nesu gavus
O labiausiai esu dekinga U, man ji dabar yra daktare ne is didziosos raides, bet is auksines, nes taip siltai ir rupestingai manim rupinosi iki siol tik mano mama
Taip, kad mano planai atideti neribotam laikui. Dabar guliu namie lovoj, atstatineju jegas, ziuriu krepsini ir skaitineju kaip Jums visoms sekasi
[quote=Domilė,2006 08 24, 11:26]
Sveik greiciau
Kad galetum mus kuo anksciau prie Finiso pavyti
Daug daug tau sveikatos
Sveik greiciau
Vaje kiek Tau čia visokių įvykių buvo
, kaip baisu
, gerai, kad viskas jau praeitį
O įdomu kodėl ta kiaušidė supūliavo?
O įdomu kodėl ta kiaušidė supūliavo?