Va ko man uk truksta,tai truputi didesnio karscio vasara..
Papietavom, isgeriau kavos,ant miego tik patrauke ji
Sveikos
su Atvelykiu visas
kiaušinių tikrai nemarginom, bet ryte valgėm, tai kaip ir paminėjom
Savaitgalis labai aktyvus, vakar mini žygį pasidarėm, per 4valandas beveik 18km, tai kojas neblogai pamankštinom, vakare grįžę ramiai vakarojom su vynu ir nieko nebenorėjom
šiandien namus tvarkemės, valgyt gaminomės, vėl buvom išėję, bet neilgam, reikia ir poilsio, tai va dabar jau nieko neveikiam
va ir visas savaitgalis
Kazkaip siandien daug laiko virtuveje praleidau
Kai MB namie, tai ir tas aplink puodus dazniau prasisuka ir jau pats nezino ko nori, tai vat vakarienei kepeneles dar troskinau, balandelius kitai dienai palikau, dabar jau vsio, baigiau darbus, dabar uzsiimsiu savo uzsakymais, turi pora padruskiu paskambinti sudiktuoti, tai dar valanda gera kazkur dings

Labas rytas
Vėl pirmadienis, vėl darbadieniai prasideda. Šiandien ofise komandos direktorius pamainą dengia, tai vėl skambins ir klaus, ką ir kur padaryt reik
Toks jis man juokingas būna tokiom dienom - viską parodyk, pasakyk, žingsniais papasakok kaip ką daryt. Nu va direktorius tam ir turi tokias pareigas, kad komanda dirba, o jis vadovauja
Pas mus gražu, saulėta, tai lėksiu per pietus prasieit pro rajoną ratą, reikės užsukt į vaistinę, į paštomatą irgi. Pasijungiau kaip tik spausdintuvą ryte, tai galėsiu dabar varyt spausdint viską nuo širdies
Nežinau daugiau ką ir papasakot. Nieko įdomaus neveikiam savaitgaliais - daug vaikštom parke, gaminam kažką vis ir tiek žinių. Vakar balandėlius gaminau pirmą kartą, tai visai gerai gavosi. Aš šiaip nemėgstu balandėlių visai, man iš vaikystės trauma kažkokia ypač kai apkepintus juos duodavo. Bet dabar kopūsto lapus mikrobangėj ruošiau, dėjau kalakutienos faršą vidun, viriau mūsų tam multifunkciniam puode, kur su stipriu slėgiu gamina, o ne vandeny išmirksta viskas. Sumečiau kelias morkas, kelias bulves, tuos balandėlius suleidau, įpyliau kapotų pomidorų savo sultyse ir viskas. Jokių kečupų, grietinių, miltų padažo tirštinimui nedėjau, tai va mano skoniui tokie gerai buvo, vyrui sakė labai patiko. Darbo tiek pat, kiek ir tinginių pagamint, tai galėsiu tokius daryt, kai jau norės vyras
Iš likusio kopūsto sriubą šiandien išsivirsiu, va ir susinaudos viskas
Daugiau iš viso jokių naujienų, einu dirbt
Skanios kavos