Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Visi zydejimas pas mus menesiu anksciau buna mirksiukas.gif
Va ko man uk truksta,tai truputi didesnio karscio vasara..

Papietavom, isgeriau kavos,ant miego tik patrauke ji biggrin.gif Isejau i kiema,pasitiesiau per visas kedes,skaitau knyga mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos :) su Atvelykiu visas :rolleyes: kiaušinių tikrai nemarginom, bet ryte valgėm, tai kaip ir paminėjom :rolleyes: 

Savaitgalis labai aktyvus, vakar mini žygį pasidarėm, per 4valandas beveik 18km, tai kojas neblogai pamankštinom, vakare grįžę ramiai vakarojom su vynu ir nieko nebenorėjom :rolleyes: šiandien namus tvarkemės, valgyt gaminomės, vėl buvom išėję, bet neilgam, reikia ir poilsio, tai va dabar jau nieko neveikiam :) va ir visas savaitgalis :B 

Atsakyti

Kazkaip siandien daug laiko virtuveje praleidau  :hmm:  Kai MB namie, tai ir tas aplink puodus dazniau prasisuka ir jau pats nezino ko nori, tai vat vakarienei  kepeneles dar troskinau, balandelius kitai dienai palikau, dabar jau vsio, baigiau darbus, dabar uzsiimsiu savo uzsakymais,  turi pora padruskiu paskambinti sudiktuoti,  tai dar valanda gera kazkur dings  :D  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
Su atvelykiu visas.
Mes vietoj kiaušinių cepelinus valgėm. Dar buvo sesės su vaikais, tėvai pasikvietė, mes nelabai turėjom is ko rinktis, mūsų niekas neklause,tai lėkiau j Rimi visiems po puzzle nupirkau, turėjo ką veikt. O laimės maziukei, prisilakste visi po butą o aš galėjau ramiai kavos išgerti, nes buvo kas su vaiku užsiėmė smile.gif sesės vyresnioji jau tuoj 9metai bus, o berniukui 7 tia jau tokie vyresni, gali ir padaboti smile.gif
Buvom po pietų su vyru ir vaiku prasieit ratuką, dar knyga išsiunčiau vienai merginai per paštomata. Dabar tinginį sumaišiau, susukau, bus prie kavos rytoj ir dar kelias diena į priekį smile.gif
Tiek is manęs.
Atsakyti

Labas rytelis  :4u:​ 

Atsakyti
LAbukas

Miegok,Mickute,miegok biggrin.gif
As irgi va atsikeliau,bet nedirbu siandien.Biski pakeite man darbo grafika.Dabar pirm laisvi bus,bet dirbsiu sestadieniais..Labai tikiuosi,kad tik sio karantino laikotarpiu...
KAd siandien laisva,tai gerai.I banka butinai reikia.O ir mano supyne atvaziuoja siandien mirksiukas.gif
VAkar pabaigiua knyga skaityt ir kazkokia pabaiga be rysio..Reik eit paziuret,gal koks tesinys yra g.gif
Atsakyti

Ka jus ten tame banke taip daznai veikiat  ?

oi lauksim fotkiu su  Spranuooooootosios supynes skraidys skraidys  ....... skraidys

Atsakyti
MB kartais gauna atl grynais,o viskas nuo saskaitos nusiskaiciuoja,tai reikia idet pinigus..Man reikia dvi kreditines apmoket.Viena galeciau per internetine bankininkyste susimoket,bet viena arba skambint reikia,arba i banka eit.TAi va,jei eisiu idet pinigu,tai ir sumokesiu biggrin.gif

Atvezt tai atves,bet ja dar surinkt reikia biggrin.gif

ISnesiau pinigu medi i kiemeli vasarai mirksiukas.gif Dabar taip tuscia ant stalo,kazko truksta biggrin.gif
Atsakyti
Nebeatves jau man supynes siandien...Ne i ta depa nuveze mano uzsakyma..
Atsakyti

O tai bankomatu, kur inest pinigus nera ?  pas mus Save ten visa diena , kad ir savaitgaliais bet kada inesti gali

tai padek ant stalo koki pinigiuka, galesi sakyti  nuo medzio nubyrejo 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Vėl pirmadienis, vėl darbadieniai prasideda. Šiandien ofise komandos direktorius pamainą dengia, tai vėl skambins ir klaus, ką ir kur padaryt reik  :rolleyes:  :D Toks jis man juokingas būna tokiom dienom - viską parodyk, pasakyk, žingsniais papasakok kaip ką daryt. Nu va direktorius tam ir turi tokias pareigas, kad komanda dirba, o jis vadovauja  :D  :D 

Pas mus gražu, saulėta, tai lėksiu per pietus prasieit pro rajoną ratą, reikės užsukt į vaistinę, į paštomatą irgi. Pasijungiau kaip tik spausdintuvą ryte, tai galėsiu dabar varyt spausdint viską nuo širdies  :D  :D 

Nežinau daugiau ką ir papasakot. Nieko įdomaus neveikiam savaitgaliais - daug vaikštom parke, gaminam kažką vis ir tiek žinių. Vakar balandėlius gaminau pirmą kartą, tai visai gerai gavosi. Aš šiaip nemėgstu balandėlių visai, man iš vaikystės trauma kažkokia ypač kai apkepintus juos duodavo. Bet dabar kopūsto lapus mikrobangėj ruošiau, dėjau kalakutienos faršą vidun, viriau mūsų tam multifunkciniam puode, kur su stipriu slėgiu gamina, o ne vandeny išmirksta viskas. Sumečiau kelias morkas, kelias bulves, tuos balandėlius suleidau, įpyliau kapotų pomidorų savo sultyse ir viskas. Jokių kečupų, grietinių, miltų padažo tirštinimui nedėjau, tai va mano skoniui tokie gerai buvo, vyrui sakė labai patiko. Darbo tiek pat, kiek ir tinginių pagamint, tai galėsiu tokius daryt, kai jau norės vyras  :D 

Iš likusio kopūsto sriubą šiandien išsivirsiu, va ir susinaudos viskas  :) 

Daugiau iš viso jokių naujienų, einu dirbt  :D Skanios kavos  :4u:​ 

Atsakyti
Ne,shopinguose tik nusiimt gali,inest ne.
Prie banku yra bankomatai is lauko puses,bet irgi juose tik nusiimt gali.Idet- tik viduj banko.Gali pas kasininke,gali i bankomata,bet jis stovi viduj banke.Saugumas.
Atsakyti