Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

O kaip tu įėjai, jei naktį mirė tai turėjo būti užsirakinusi... unsure.gif

as raktus turejau jau koki menesi laiko, tai  vis budavo pasiskambinu pries ateidama ir varau. sakiau jai, jei neatsiliepsi vis tiek ateisiu patikrinti. nes  per diena pasiskambindavau bent patikrinti, kaip laikosi, gal ko reikia. o siandien kaip tik pries 11 paskambinau, telefonas isjungtas, nu bet maza kas issikrove, dar pasiemiau maistelio ir nuvariau. mes matai su kaimynais gerai bendraujam,  dar nuo 2 butu raktus turim ir musu raktus kaimynai turi. tas jos posunis biskeli  salia Kauno gyvena, jis irgi turi raktus,  bet jie net dziaugesi, kad jau ir as raktus turiu, nes as kelis kartus per diena pas ja nusileisdavau patikrinti

Atsakyti

Jetau jetau kaip baisu...užuojauta, Mickute... :huh2:​ 

Atsakyti
Oi,Mickute 4u.gif
O tai su sveikata nekas jau buvo,kad vis patikrint uzeidavai?

As jau po darbu.. Kazkaip leciau su dita masina gavos.. Kol ji visas lemputes ismirksi,kad uzsivestu.. Vnz kol kas pliusai tik du-visiskai nauja masina,nuekas nebarska ir kad automatine biggrin.gif

Laukiu internetinej eilej biggrin.gif Kad uzsisakyt preke,kuria dar pati vaziuosiu paimt,dar reikia apie 20 min laukt,kad prisijungt..
Atsakyti

turejo jinai problemu su stuburu, senai reikejo operuoti, bet bijojo, nieks nedave garantijos ir jinai bijojo operuotis.   ai viskas matomai susidejo. tiek to , nesnekesiu, tegul ilsisi ramybeje. ziauriai gaila. yra kaip yra. tiek  kad pati  kvailai jauciuosi.  manau, kad nei viena nenoretumet atsidurti tokioje situacijoje. tiek kad geriau pasijutau , kai su tuom sunum pasnekejom, ka zinau, normaliai.  buvo kaimynka atejus   :oh:uf pradeda ten pasakot, kas kaip, del turtu. nei mane domina nei ka varo ant tos marcios.... nors  ta marcia as siandien kaip ir pirma karta normaliai maciau ir snekejau. dar MB pries tai pasakiau- nu labai fainas zmogutis. o jau kaimynkos sneka- nunuodijo....  :oh:  nesamone sakau. as tai kiekviena diena ja maitinau, net gi savu maistu, o ne ju atnestu,  zinokit toliau negera. kazkas kazko pavydi, nes ten kazkieno  kriksto vaikai, gal tikisi palikimo, nezinau, man dzin,  as tai tik padejau zmogui, o cia jau prasideda barniai, varymai vienu ant kitu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 balandžio 2020 - 17:48

tarp kitko- paskutini karta uzlipau pas kaimyne ant svarstykliu    -3 nuo balandzio 2 d, apimtys irgi po - 2 cm, iskaitant kad per Velykas  normaliai 3 dienoms atitrukus buvau- viska vartojau  :P​ 

Atsakyti
Oi,turtu dalybos...

Nezinau,kaip reaguociau taip va radus...Man mama ant mano ranku mire,bet cia ateit ir rast...

JAi atsakyt i Almost klausima del karantino,tai nemanau,kad LT labai grieztas..Ypac,kai paskubejo atidaryt visokius Senukus ir panasiai..
UK irgi gana laisvas tas karantinas..Cia nei kaukes nebutinos,nei pirstines.Cia nebent pats nori ir dediesi..Taip,restoranai nedirba,rubu pardes irgi,bet viska gali intiku uzsisakyt..Tai vis tiek kazkas turi eit i darba,kad atrinkt tas prekes,supakuot,isveziot..Per kiek ranku pereina...
Beje ir pati uzsisakineju..O ka daryt-batu i darba reikia,pardes uzdarytos..Uzsisakiau,atejo siandien,per mazi..Nesk i pasta,uzsakinet didesni dydi..
Atsakyti

Sveikos :)

Mickute.. :huh2:   :4u: 

Mano diena prabėgo ramiai ir greit, prie mokslų nekibau, po vakar nebuvo noro, patinginiavau. Buvau išlėkus su draugo el. paspirtuku keletą ratų apsukti, vėliau skaičiau ir tiek.  :D  Ryt svarstau kažką saldaus pasigaminti, nes saldumynų trūkumas ir apturėti darbingą dieną prie knygų.  :D 

Dėl karantino, galvoju, jog visai griežtas pas mus, atsižvelgiant į mūsų skaičius. Tačiau pažiūrėjus į žmonių elgesį, galvoju, kad galėtų dar griežtinti. :rolleyes: 

Atsakyti

Apie karantina - turiu minciu, tik bijau kad siandien suvelsiu

nelabai karantinuojames, draugei skabinu siandien kad kaimynka mire, - ji man sako - o juk negalima vienam pas kitus vaiksciot, ok, o kas serganti zmogu slaugys ? su kauke galiu ateiti ? ypac kad ta pati drauge kas antra diena  nesedi namie ir vis lekia- tai i miska, tai i Sveicarijos kopas  sauledydzio ziureti, tai Kauno mariu pakrantemis pabraidziot ??? tikrai ne viena vaiksto

Atsakyti
Vaje Mickute, baisu net skaityt, o ką čia kalbėt apie tai kad tu radai, aš nežinočiau ką daryt... Brrr...
Atsakyti

Labas rytelis

viskas ok, nusipurciau vakar diena prisiminus. Siryt net zadintuva uzsistaciau, nes nuo siandien galima deklaruoti  pajamas, tai as jau prie kompo. ir suds  :oh:  nera dar, . MB  juokiasi, kad  nors kava ir pusryciai ant  stalo  laukia  :ax: 

Atsakyti
Labukas

Mickute,saziningai ir priduodi pirma diena deklaracijas?
Pas mus priduot po balandzio 6d galima,na prasideda nauji bankiniai metai..Bet as tai tik koki spali pradedu rinkt popieriukus,kol nuvezu buhalterei,ateina ir lapkritis biggrin.gif Na svarbu iki sausio 31d priduot biggrin.gif
Vis tiek visada as susimoket turiu,o ne is valstybes kazka gaunu...Tai ir neskubu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 04 22, 05:57)
<p>Labas rytelis</p><p></p><p>viskas ok, nusipurciau vakar diena prisiminus. Siryt net zadintuva uzsistaciau, nes nuo siandien galima deklaruoti  pajamas, tai as jau prie kompo. ir suds  doh.gif  nera dar, . MB  juokiasi, kad  nors kava ir pusryciai ant  stalo  laukia  ax.gif </p>

Vakar jau kitoms pavyko pateikt pažįstamoms, as šiandien atsikėliau ir pateikiau. Neblogai gausiu, na kaip už tokį laiką 2019 metus dirbta, skaitau neblogai smile.gif
Atsakyti