Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) graži, saulėta, bet vėjuota diena :rolleyes: nors va aš sėdžiu sau šiltai su kava ir man gerai, bet reikės vistiek išlįsti apsukti ratą, kaip tik į paštą reikia :) 

O daugiau kaip ir nėra ką pasakoti, dienos įprastos, lekia greit, tikrai nepajusim ir vasara čia pat :rolleyes: greičiau viskas baigtųsi, noriu susitikimų, noriu bendravimo, noriu visus apkabinti be baimės ir viskuo mėgautis :)​ 

Atsakyti

Man biski i pliusa tas karantinas-visi namie,gatves tuscios biggrin.gif Greit viska apvaziuoji ir va jau namie mirksiukas.gif Bet labai jau noriu juriniu atostogu...O siandien man vouceriai parejo uz neivykusia kelione i Ispanija...

Pasitiesiau dekuti kieme,deginuos biggrin.gif
Atsakyti

Giega, dar tau gerai, kai turi savo kiema ir gali  kasdien degintis  :P aisku su Ispanija nepalyginsi, nu bet vis tiek geresnis variantas. as va siandien taip neblogai prasivaiksciojau kelias valandas, jau tik bliuzona issitraukiau, vasarinius medziaginius batelius, taip smagu su lengvais rubais. nors aisku kai isejau prie 10, tai gal kiek ir vesoka dar.  bet medziai toliau akyse zaliuoja, geles matau  palei namus zydi  :wub:​ 

Atsakyti
Isproteciau bute per toki ora. Kai atvaziuoju prie daugiaauksciu namu,nors mano raj jie max 3a buna biggrin.gif tai matau,kaip zmones issinese kedes pries laiptines sedi..

As LT nors ir bute gyvenau,bet mes soda turejom,tevai pirko kai man 7m buvo. Tai visi savaitgaliai ir iskart pasibaigus mokslo metams,mes sode ir gyvendavom mirksiukas.gif Kai i uk atvariau spalio men,gyvenau bute,bet vesu,lyja,tai kazkaip to lauko ir nereikejo.. po 4men issinuomavom nama su kiemu ir viskas-i buta nebetilpciau biggrin.gif Bet tikrai nesu zemes zmogus,as nieko nesodinu,neauginu.. Pas mane tik rozes,kurios savaime auga. Turiu 4 kabancius vazonus,vis kazka is pavadario pasodindavau,kad visa vasara zydetu mirksiukas.gif o siemet sugalvojau zemuoges tes sukist biggrin.gif Vel gi-jokios prieziuros,o uogu kiek bus bigsmile.gif
Man kiemas,kaip ir lt sodas yra grynai poilsiui mirksiukas.gif Uz tai laukiu nesulaukiu savo supynes biggrin.gif Trec turetu atvezt..

Pirkau cia kada plonus medziaginius kedukus ir prasoviau-reik dar labiau atviru bateliu biggrin.gif Uzsisakiau,bet per mazus,vakar kitus uzsisakiau.. tikiuos greit gaut.

Atsakyti

turejom  ir mes soda, ir temdavo tevai kas savaitgali, bet ten darzo daug buvo, tai pirmiau nuravet  dar turedavau  :P 

jau atvirai tai atsibodo ir kasdien kazka tvarkytis,   :P​ 

Atsakyti
Ta soda pirkom mociutes iniciatyva,ji ir pinigu kazkiek damete. Vnz mociute viska ten ravejo,sodino,laiste.. Mes vaikai,o ir tevai atvaziuodavom grynai ilsetis mirksiukas.gif Kai mociute mire,mes pamazu darzus i pie a pavertem mirksiukas.gif Liko tik braskiu kelios eiles ir kokios salotos ridikeliai.. jokiu agurku,jokiu pomidoru nebesodinom.. Jau nekalbant apie bulves,morkas.. Net gelynus sumazinom,kad maziau laistymu butu biggrin.gif

O mb irgi nekente sodo,nes ji tevai versdavo ravet .. Ir braskiu del to nemegsta,nes dazniausiai jas ir ravedavo biggrin.gif Sako-visi draugai su dvirkom laksto,o jis darze kapstos biggrin.gif
Ir kai susipazinom ir norejau veztis i soda,ilgai purkstavo biggrin.gif

Na ka,kraustausi namus.. Saule leidzias,vesta oras..
Atsakyti

Ir bulves sodinam, ir burokus , nu viska, ir siltnamis buvo, bulves dar ziema ten rusyje kazkiek laikydavo. nelabai ir as tu darzu tada mylejau  :D  :D  :D  einu i lovyte, dar kakzoki filma per TV3 paziuresiu

Atsakyti

Labas rytelis  :4u:

Panasu, kad jau nepavyks uzmigti  :P nu ir gerai. turiu  ka veikti- eisiu skalbenke idarbinsiu, biskeli zele lipdau,burokelius mesiu i greitpuodi,   paskui iki drauges reiks trumpam nulekti, sake  kazkokiu gerybiu duos  :P o veliau bandysiu zagareliu issiikepti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 balandžio 2020 - 05:34
Labas rytas.
Skambinau gydytojai, tai bilieteni iki gegužės 29 pratęsė biggrin.gif na jei baigsis karantinas anksčiau tai pasibaigs ir bilietenis anksčiau. Nu atostogos ilgos čia pas mane. Bet gavau va už mėnesį is Sodros beveik tiek kiek alga mano, tai visai neblogai, galima gyvent.
Atsakyti

Labukas

Bigbang,o tau siaip sau tesia ta biuleteni?Ar tikrai sergi/sirgai?Ar cia vaikas serga?

Mano skrydzio i LT dar necancelino..Kazin,jei tikrai skris lektuvai,nereiks man 2 sav karantine but g.gif As juk i svis tik 2 dienom zadu atvaryt...Jei is vis dar vaziuosim...Klase visa vel tyli,nei mur mur po karantino pradzios..Gal jau viskas ten atsaukta biggrin.gif

Vaziuoju siandien truputi veliau i darba,noriu 7 i pasta uzlekt,tuos batus per mazus priduot..Pasirodo grazinimas mokamas..Tai jei brangiai nores,is vis ismesiu tuos batus ir nesiuliu-neapsimoka biggrin.gif
Atsakyti

Giega, cia duoda mamoms biuleteni, kuriu vaikai del karantino negali lankyti darzelio ir mokyklos iki 12 metu

Atsakyti
O tai visai neblogai bigsmile.gif Cia uk taip nedarytu..
Atsakyti