Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytelis  :4u: 

Prabudome ir kelkimes. Varysim pas draugus, talkos reikia, nes  pabegius isgabensim i antriniu zaliavu aikstele, o tai  kieme tik vieta uziima, tai vat ruosiames, MB dar varys priekaba issinuomuoti, pas mus kai kablys yra, tai  gales ir uz vairuotoja padirbeti 

Atsakyti

Labas rytas smile.gif
Šalta ir namie, brrrr. Lauke mačiau vėjas nemažas. Tiek kad kol kas saulė šviečia, įdomu, kaip bus po pietų smile.gif
Šiandien jau vyras butą dažys ☺️

Matau, kad vejas  yra, ir biskeli apsiniauke. reiks silciau apsirengti :mirksiukas: 

O tai smagu  :wub:​ vis i prieki

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 05 16, 09:07)
Labukas

As dirbu. Na bet pirm bus laisvas mirksiukas.gif
Biski kraunu skaneri,tai skaitineju telefa ir aisku patikrinu SM.. Ir,o stebukle,siandien veikia bigsmile.gif Ir kame cia problema,nes Almost pasiulymu dar nepasinaudojau..Kazkaip galvoju,kad cia bando pereit i ta 5g...

Pas mius silta mirksiukas.gif Kol kas 9, bet diena 21 bus mirksiukas.gif Tik zakon podlasti-visa kita darbo sav bus 24, bet savaitgaliui vel tik 20... ko negali atvirksciai but biggrin.gif

Na va, sakau kad tikrai čia ne telefono problema smile.gif gali but kad testuoja smile.gif
Man tai nelabai dabar svarbu kada kad šilta ar ne, nes nedirbu. Bet kad šilumos dabar pora savaičių nepraneša, tai kai jau eisiu į darbą bus +25 biggrin.gif
Mes važiuosim pas sese, soduose gyvena. Gal kokių dešrelių issikepsim smile.gif Jei nelis pabus dukryte lauke su vaikais, ant batuto ir pan smile.gif
Atsakyti

Labas rytelis

ner manes ir cia ramybe  :P​ 

Atsakyti

V-rine- matei FB ikeliau vakar dienos fotkes, ten matosi drauges pavesine, tai vat isivaizduok ka ten veikti. jei ka  - dar turiu fotkiu, bet ikelsiu tik per mesngeri

Atsakyti
Atostogos biggrin.gif Kubile ir vakar ir siandien pamirkom,mb dar neislipo biggrin.gif Tuoj vel kepsim saslus,kepsnius.. o oras koks wub.gif Silta grazu wub.gif
Atsakyti

Salta, vejas, labai gerai  ir namuose. greitpuodyje sirdeliu  priviriau, dabar barsciu puoda, , turejau likusiu nuo vedaru padazo su spirgais, tai ui kaip skanus barsciai gaovsi  :wub: 

Atsakyti
Labas, vėjas tai tikrai siaubingas. Buvau pasivaikščiot, tokį ratą nemaža apėjau, beveik 3km nuėjau, bet tikrai nemalonu vaikščiot. Tai dar i parduotuvę užsukau ir namo. Guliu, pledu uzsiklojus, šiltai. Mama kugeli kepė šiandien, eisiu ragaut.
Atsakyti

Mes jau grizom namo mirksiukas.gif Ten visokiu bbq prisikepem.As kiaulienos kepsnius atsivezus buvau,ten nukaulintos vistienos buvo.Vnz visiems skoniams biggrin.gif Kubile 2d pamirkom.Viena karta jau planavom sau isigyt,bet atidejom,dabar MB vel uzsimane jo biggrin.gif Vakar tai kai 19h ilindo,tai tik 2 nakties islipo biggrin.gif Teko net pora kartu is naujo pakurt,nes vanduo atsaldavo biggrin.gif As tiek nemirkau,as 22h miegot nuejau biggrin.gif

KAdangi vakar iskart po darbu islekem,tai nei kas skalbta,nei tvarkyta..TAi ryt ir skalbimai,ir shopingai,o dar ir plaukus nusidazyt noriu,nagus susitvarkyt...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2020 05 17, 21:05)
Mes jau grizom namo mirksiukas.gif Ten visokiu bbq prisikepem.As kiaulienos kepsnius atsivezus buvau,ten nukaulintos vistienos buvo.Vnz visiems skoniams biggrin.gif Kubile 2d pamirkom.Viena karta jau planavom sau isigyt,bet atidejom,dabar MB vel uzsimane jo biggrin.gif Vakar tai kai 19h ilindo,tai tik 2 nakties islipo biggrin.gif Teko net pora kartu is naujo pakurt,nes vanduo atsaldavo biggrin.gif As tiek nemirkau,as 22h miegot nuejau biggrin.gif

KAdangi vakar iskart po darbu islekem,tai nei kas skalbta,nei tvarkyta..TAi ryt ir skalbimai,ir shopingai,o dar ir plaukus nusidazyt noriu,nagus susitvarkyt...

Kubilas yra didelis lobis. Nu man kažkas tokio. Prisimenu praeitą vasarą buvo drauges mergbakari, tai aš jau 2nakties ėjau miegot, kitos mirko iki 6ryto biggrin.gif dalykas geras ir jei tik galimybes yra turėti tai aš visom 4 už!!! Dabar išvis mačiau daugelis pradėjo begiot ir po to lipt į šaltą kubilą, bet aš kažin ar isdrysciau. Man karštas kubilas yra jėga smile.gif
O tai darbinga dienele nusimato smile.gif aš nelabai planų turiu rytoj, bet greiciausiai eisiu vaikščiot, su vaiku busiu ir skaitysiu 🙂 kiekvieną dieną panašiai 🙂
Atsakyti
Sveikos gyvos,
kur šiluma??? na bent pas mus nelyja (per M1+ sakė kad sostinėj lijo). Šiandien į darbą ėjau su puspalčiu ir galvojau- ar neatrodau durnai.... bet peršilta nebuvo smile.gif

Giega labai pavydu tavuosiuose vaizdeliuose vasaros ... smile.gif

Mickute mačiau tą pavėsinę jei ten ta medinė tokia, tai sakyč nedidukė, bent nuo toliau taip atrodo smile.gif na su maniške palyginus smile.gif, tik kad maniškė be sienų...

praėjo savaitgalis, biški šian, biški ten ir pralėkė viskas...
Atsakyti

Labukas

Pabudau kaip i darba biggrin.gif Skalbenke jau antra sukas,nagus lakuoju filma beziuredama biggrin.gif Paskui plaukus dazysiu ri varysiu iki shopingu biggrin.gif

Oras vel grazus mirksiukas.gif KAi viska susitvarkysiu,gulesiu kiemely biggrin.gif
Atsakyti