Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

ne viską....
na dabar nelaba ir laiko turi, keičiasi pareigos, dirba ir už senas ir už naujas laikinai kol savo darbų neperdavė, tai labai neminu. Na jis toks žmogus, šiaip ant darbo sakyčiau tikrai lėtas. Nors darbštus ir turi nagus kaip sakoma...

Is tos serijos "Jeigu vyras pasake, kad padarys - jis padarys. Nereikia jam kas puse metu priminti"?  :D  :D Nu svarbiausia, kad skandalo nebebuvo jau po visos dramos daugiau  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2020 05 20, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="V-Rinė" data-cid="72661263" data-time="1589972477"><div><p>ne viską....
na dabar nelaba ir laiko turi, keičiasi pareigos, dirba ir už senas ir už naujas laikinai kol savo darbų neperdavė, tai labai neminu. Na jis toks žmogus, šiaip ant darbo sakyčiau tikrai lėtas. Nors darbštus ir turi nagus kaip sakoma...</p></div></blockquote><p></p><p>Is tos serijos "Jeigu vyras pasake, kad padarys - jis padarys. Nereikia jam kas puse metu priminti"?  biggrin.gif  biggrin.gif Nu svarbiausia, kad skandalo nebebuvo jau po visos dramos daugiau  biggrin.gif​ </p>

tai dar balkonas dabar prisidėjo....vat jis mėgsta taip- padariau truputį, padėjau, gal kils kada oras pabaigt. Kaipjam sakau- nebaigtų statybų meistras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 20, 14:08)
tai dar balkonas dabar prisidėjo....vat jis mėgsta taip- padariau truputį, padėjau, gal kils kada oras pabaigt. Kaipjam sakau- nebaigtų statybų meistras  unsure.gif

Mano sesers vyras toks. Labai kruopštus, namai iš visų galų pradėti bet neužbaigti..
6km šiandien nuėjau, fainas jausmas 💪 papietavau ir eisiu dukryte migdyt 😊
Atsakyti

Saltoka, vejas lauke, dar ir sloga kazko kabinasi  :hmm:  ryte eiline karta iki parduotuves islekiau pasivaikscioti, o dabar  su lietiniais draugauju - su varske jau susukau, einu  mesos idariuka dar paruosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 20 gegužės 2020 - 13:41

V-rine, MB pats viską išlupo, kažkiek gal apdailins sienas, bet manau samdysimės :rolleyes: tikrai viską kuo puikiausiai pats padarytų, beet reikia laiko, o savų darbų tiek, kad spėk suktis, tai va manau tegul dirba žmonės, kurie tuo užsiima :) bet va klausimas, kas norės užsiimti tokiais minimaliais darbais, bandysim per pažįstamus ieškoti :rolleyes: 

Atsakyti

Saltoka, vejas lauke, dar ir sloga kazko kabinasi  :hmm:  

Nieko nebesakyk, pas mus vėjas tai eina nafik...atsiprašant :D 

Nesugalvok tik sirgti :4u:​ 

Atsakyti
bet ir šaltas tas vėjas...būtų šiltas būtų kitaip.

Mickute- mėsos įdarą virtą ar žalią dedi? nesu gaminusi niekad lietinių su mėsa smile.gif
ai ir neatsakei atrodo- kokią knygą skaitai?

suvalgiau 3 karvutes. mūkti pradėsiu smile.gif
Atsakyti

bet ir šaltas tas vėjas...būtų šiltas būtų kitaip.

Aha, labai nemalonus :B 

Pasidariau arbatos, turiu abrikosų - skanausiu :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2020 05 20, 14:43)
<p><strong>V-rine</strong>, MB pats viską išlupo, kažkiek gal apdailins sienas, bet manau samdysimės rolleyes.gif tikrai viską kuo puikiausiai pats padarytų, beet reikia laiko, o savų darbų tiek, kad spėk suktis, tai va manau tegul dirba žmonės, kurie tuo užsiima smile.gif bet va klausimas, kas norės užsiimti tokiais minimaliais darbais, bandysim per pažįstamus ieškoti rolleyes.gif </p>

tai va laiko trūkume visa problema ir yra. Pas mus taip pat. Neturėtų kas veikti tai pabaigtų, jis nėra kad tingėtų, bet per daug prisigriebęs ir pats nebespėja ir svarbiausia nemoka susiplanuoti laiko kad viską užsibaigtų laiku.
Atsakyti

Labas! :) 

Pas mus tai saulėta, vėjuota, bet visai šilta, net namuos jau šilčiau. :) Šįryt aš kaip niekad ankstyva, neprisimenu, kada per karantiną kėliausi 7, buvau manikiūre, labai džiaugiuosi.  :rolleyes: Ir tik šiandien supratau, kiek išties smarkiai buvau pasiilgus gyvo bendravimo su žmonėmis, tai pasikroviau gerų emocijų ir eisiu mokytis.  :) 

Atsakyti

Ir aš šiandien buvau pasideginti soliariume, kitą savaitę į kirpyklą, tai prieš vasarą pats tas "atsišviežinti" :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nieko nebesakyk, pas mus vėjas tai eina nafik...atsiprašant :D

Nesugalvok tik sirgti :4u:​ 

tai jau pas jus ten tikiu..........nesiruosiu, ner temperaturos, gal siaip biskeli kur vejas pratrauke, va ir turek snargliu pavesine :P​ 

Atsakyti