Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sveikos :) štai ir į pabaigą savaitgalis, kažkaip per greit - nesamonė :rolleyes: 

Jis visoks ir po truputį visur :) penktadienį buvom apsipirkti maisto, atsargų papildyti, dar MB į kirpyklą, tai tik grįžom jau gan vėlokai. Vakar tai ryte su reikalais turėjau lėkti iki miesto, eina namas kiek žmonių, nei praeiti normaliai buvo neįmanoma :blink: vakare užtat su SB nulekėm truputį atokiau kur bent kažkiek mažiau žmonių, tai palydėjom saulę, pasivyninom, pabuvom kartu. Na, o šiandien pusdienis toks sekmadieniškas namuose, popiet išlekėm iki jūros, truputį pabuvom, naujoj tokioj vietoj po kokteilį šaltą išgerėm ir va viskas, sekmadienis link pabaigos :rolleyes: 

Dėl kėlimosi, tai aš net savaitgaliais keliuosi su žadintuvu, esam įpratę, nes pragulėti lovoj kažkaip ne mums :) Na nebent blogai jaučiamės arba tikrai iš kažkur vėlai grįžom :rolleyes: 

Atsakyti

Labutukas

Prisiduodu kad gyva, grizom pries pora valandu. bet tai kol daiktus apsimeciau, su MB broliene papliurpiau, reikejo atpasakoti ka kaime veikem  :P  ale ziuriu as apie praeita savaitgali  Moletuose kazkaip neisipleciau  :hmm: ai ryt  jau tada  :P    o kaime tai liuks, vakar  velai isvaziavom is namu, jau bevei 18.30. tai man prisireike pakeliui i kaima i Pivasiunus uzsukti, ten nelabai toli - kazkur apie 10 km, senai jau buvau, sakau jau  paskui nebus kaimuko, tai  nenuvaziuosim, o vakar kaip ir Zolines atlaidai, nors atvaziavom pries 20 valanda, nesenai misios pasibaigusios, bet  dar zmoniu galybe, dar pradzioj ieskojom kur masina pasistatyti, tai pasivaiksciojom, apejom  kapus, Baznycia apziurejom, laaaabai grazi baznycia  :wub: dar ten visokie turgeliai- jormarkai vyko, dar kazkokiu lauktuviu nusipirkom, norejom prie Pivasiunu  ezero nuvaziuoti, aha, kai pamatem kiek masinu   :blink:  :oh:  privaziuoti neina, zmoniu mases, gal is atlaidu, gal siaip vakare zmones traukia prie vandens, tai apsisukom ir numynem link kaimuko. sikart tik dukterecia  su mergytemis buvo atvaziavus. tai ilgai ir nevakarojom, uz tai anksti bent jau mudu su MB atsikelem. rytas tai greit praleke, tai kaimynka uzejo paplepti, tai puske su seimyna buvo uzvaziavus, tai visi kazka issiveza, geriau saviems atiduoti, kas nereikalinga, vis tiek jiems ukyje pravers, nei svetimiems zmonems palikti. tai ilgokai kaime si karta pasibuvom,  dar ir  idegti spejau :bigsmile:​  tik 17.30 isvaziavom is kaimo, pakeliui Mb uzsimane valgyti, teko  netoli Kauno autostradoje sustoti  pavalgyti, MB guliaso uzsimane, o as tai zuvies kepsni emiau. durna kai ne viska galiu valgyti, tai vat galvoju zuvyte tikrai man tiks  :P  Kadangi grizome sotus, tai nieko negaminau,  tik pieno parsiveziau is kaimo trilitriaka, tai katra dar valgyt i saldytuva, katra rauginimui susipilsciau, taip ir va sedziu prie kompo. Miego dar nenoriu, eisiu  filmu paspoksoti  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 rugpjūčio 2020 - 21:06
LAbukas

Pirmadienis,as lasiva biggrin.gif Vakar reikejo palikt ijungtus skanerius,kazkokie updeitai buvo,o as tik dabar prisiminiau...Nu gal veiks ryt ax.gif
Kazkas masinoj susikniso,nei is sio nei is to isijunge signalizacija.Ir taip 3 x blink.gif Nakti blink.gif MB leke ziuret,aisku ir mane isbudina..PAskui pazadino pries 6,kad nuvezciau iki bendradarbio,kad masinos ten palei bendradarbius nepalikinet.Vnz,nedamiegojus..KAi suvazinejau,pakritau ant sofos ir tik nesenai atsikeliau biggrin.gif Planu nelabai turiu.Net nezinau ka veikt biggrin.gif Ai agurku vel prikrove,eisiu vel ta misraine daryt biggrin.gif Ir per dukros gimke viena stiklaini atidariau-visiems patiko,ir pas draugus nusiveziau-irgi visiems labai patiko,viena net klause kaip padaryt biggrin.gif
KAzin,jei ta misraine sudeciau i tokius stiklainius,issilaikytu ji man?Nes nu tik 3litrini turiu ir viena 0,5l ka atgal parsiveziau..O sitokiu pirkt buna..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labukas

Turetu laikytis ta misraine

Atsakyti

Labukas :) pirmadienis - darbadienis :rolleyes: karšta šiandien pas mus labai, gerai, kad šiokį tokį vėjelį turim darbe, nes be jo nekažkas būtų :rolleyes: 

Daugiau jokių planų neturiu šiandien, grįžusi noriu paskaityti, ramiai vakarą leisiu ir tiek žinių, nes MB plaukioti išlekia :) 

Dėl tų indelių, tai pati tokius naudoju, laikau maistą šaldytuve, bet abejoju ar išsilaikytų tokia va mišrainė žiemai :hmm: nors gal klystu :rolleyes: 

Atsakyti

Cia nepopuliaru kazka vakuot,konservuot,tai tokiu stiklainiu kaip ir nelabai buna biggrin.gif Tokiu,kaip rodziau buvau macius pardese.Bet radau ir reikiamu,tik gana maziukai,po 380ml..NA kokie yra,tokie..Paskui i lietuvine uzejau,kazkaip ant durniaus paklausiau ar turi stiklainiu,tai pasiule pasiklaust kitose lietuvinese,kurios gamina maista.Pvz visokias baltas misraines-zirneliai,agurkus gi pjausto,stiklainiai atlieka..Na jau po laiko,bet kitam kartui zinosiu biggrin.gif

Uzmakalavau is ryto ta agurkine biggrin.gif Vakarop sukisiu i stiklainius mirksiukas.gif Dabar bulviniu blynu prisikepiau,priedziau,sutingau-o kas virtuve sutvarkys biggrin.gif biggrin.gif DAr ir sriuba nuplanavus virt ir vista pamarinuot reikia...

Anksciau labai megau Svarowskio papuosalus,tikrai nemazai turiu..Nu bet taip krenta is ju akutes,nebepirkdavau...Per si gimtadieni gavau dovanu apyranke ir ant kalko papuosala..Ir ka,apyranke jau suluzo blink.gif 2x tik uzsidejus buvau..Nunesiau i parduotuve,pakeis i nauja,tik siandien neturejo,paskambins,kai gaus mirksiukas.gif
Atsakyti

Anksciau labai megau Svarowskio papuosalus,tikrai nemazai turiu..Nu bet taip krenta is ju akutes,nebepirkdavau...Per si gimtadieni gavau dovanu apyranke ir ant kalko papuosala..Ir ka,apyranke jau suluzo blink.gif2x tik uzsidejus buvau..Nunesiau i parduotuve,pakeis i nauja,tik siandien neturejo,paskambins,kai gaus mirksiukas.gif

Būtų dar normalu, jei tarkim vienam papuošalui taip atsitinka, na dviems, visko būna, bet, jei dažnas toks reikalas, tai ką žinau :hmm: nėra jau labai pigūs, tai kažkaip keista :huh2:​ 

Atsakyti
Butent,kad nera pigus tie papuosalai,o smulkios akutes labai krenta..O apyranke issinere is kabliuko.NA ten nera sunku paciai suspaust,bet ju turetu but kazkaip sulituota,o ne siaip sukabinta..Be to,jei pati suspausiu,lengvai vel atsikabint gali..Vnz,eilini karta nusivyliau Swarovskiu..Nors pardej tiek grozybiu nuziurejau biggrin.gif Auskaru situ noreciau..

https://www.swarovsk...riantID=5504570

NA ka,lygtai lyt nesiruosia,reikia eit zole nupjaut.Gal priekiniam kiemely trinkeles isravet g.gif
Atsakyti

Dėl tų indelių, tai pati tokius naudoju, laikau maistą šaldytuve, bet abejoju ar išsilaikytų tokia va mišrainė žiemai :hmm: nors gal klystu :rolleyes:

bet kas nesilaikytu, jei tik siaip marinuoti, ypac kai reikia pasterizuoti, bet tos misraines ypac ki su alieju, tai jos laikosi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 18 rugpjūčio 2020 - 08:06

Labas rytas :) kaip pailsėjot? kaip antradienis? :rolleyes: 

Aš labai sunkiai šįryt kėliausi, kažkaip jau kelintą rytą neina akių praplėšt tikrąja ta žodžio prasme :) 

Galvojau ryte greit nueisiu iki parduotuvės, nes vakarienei reikia saliero stiebų. Tai va nuėjau, apsisukau ir išėjau, eilės iki pusės parduotuvės :D Jau žinokit laukiu ramybės pas mus, jau vargina :B  :D 

Atsakyti
LAbukas

Kzkaip uzsilaksciau ryte.TAi skaneris neuzsikrove,vaziavau anksciau i darba.TAi visa marsruta persidejau,nes labai ismaisyta buvo.TAi visos dezes telefu ieskojau gera pusvalandi..Man rodos musu sekcija geriausia-padedam vieni kitiems,matom,jei ne mums priklausantis siuntinys,tai nunesam kur turi but..O kitom sekcijos px..Ne ju-paspyre i sona kad nesimaisytu ir uzsikniskit..
NA,bet darbus jau pasibaigiau mirksiukas.gif Avarija didele prie pat darbo buvo,tai irgi ratais vaziuot reikejo..PAvalgiau vakaryksciu bulviniu blynu ir eisiu i kiemeli paskaityt mirksiukas.gif Reik dziaugtis graziais orais-neperkarsta,nepersalta,nelyja mirksiukas.gif

PAs mus pirmad antrad ir treciad labai daug kaviniu restoranu daro 50% nuolaidas(maistui,ne gerimams).MB jau pora kartu ejo taip pavalgyt,o as niekaip neprisiruosiu biggrin.gif Vienai be rysio,o MB daznai susivelina grizt.Bet lygtai sia sav truputi anksciau grizines,tai gal ryt isderinsim kur biggrin.gif
Atsakyti

Labas ryta

Siandien jau nesimiega, Big Bamg nuo puses 5 perziurejau Stambulo paskutine serija, MB kava rytine padariau, vakar su  draugais nutarem, kad si savaitgali namie nesedeti- varysim marsrutu- Kernave- Trakai-- Aukstadvaris. Nakvynei stojam pas MB kaime ryte Birstona aplankom

Atsakyti