Labutukas
Prisiduodu kad gyva, grizom pries pora valandu. bet tai kol daiktus apsimeciau, su MB broliene papliurpiau, reikejo atpasakoti ka kaime veikem
ale ziuriu as apie praeita savaitgali Moletuose kazkaip neisipleciau
ai ryt jau tada
o kaime tai liuks, vakar velai isvaziavom is namu, jau bevei 18.30. tai man prisireike pakeliui i kaima i Pivasiunus uzsukti, ten nelabai toli - kazkur apie 10 km, senai jau buvau, sakau jau paskui nebus kaimuko, tai nenuvaziuosim, o vakar kaip ir Zolines atlaidai, nors atvaziavom pries 20 valanda, nesenai misios pasibaigusios, bet dar zmoniu galybe, dar pradzioj ieskojom kur masina pasistatyti, tai pasivaiksciojom, apejom kapus, Baznycia apziurejom, laaaabai grazi baznycia
dar ten visokie turgeliai- jormarkai vyko, dar kazkokiu lauktuviu nusipirkom, norejom prie Pivasiunu ezero nuvaziuoti, aha, kai pamatem kiek masinu
privaziuoti neina, zmoniu mases, gal is atlaidu, gal siaip vakare zmones traukia prie vandens, tai apsisukom ir numynem link kaimuko. sikart tik dukterecia su mergytemis buvo atvaziavus. tai ilgai ir nevakarojom, uz tai anksti bent jau mudu su MB atsikelem. rytas tai greit praleke, tai kaimynka uzejo paplepti, tai puske su seimyna buvo uzvaziavus, tai visi kazka issiveza, geriau saviems atiduoti, kas nereikalinga, vis tiek jiems ukyje pravers, nei svetimiems zmonems palikti. tai ilgokai kaime si karta pasibuvom, dar ir idegti spejau
tik 17.30 isvaziavom is kaimo, pakeliui Mb uzsimane valgyti, teko netoli Kauno autostradoje sustoti pavalgyti, MB guliaso uzsimane, o as tai zuvies kepsni emiau. durna kai ne viska galiu valgyti, tai vat galvoju zuvyte tikrai man tiks
Kadangi grizome sotus, tai nieko negaminau, tik pieno parsiveziau is kaimo trilitriaka, tai katra dar valgyt i saldytuva, katra rauginimui susipilsciau, taip ir va sedziu prie kompo. Miego dar nenoriu, eisiu filmu paspoksoti 
Gal pasidalinam pasauliu? Jura tau... bangos man.... dangus tau... zvaigzdes man... saulute tau... siluma man.... o gal darom taip? Visas pasaulis tau... o tu man :-)*