Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Sulaksciau iki to shopingo,nupirkau MB ta Hugo boss kauke,gales nesiot biggrin.gif MAn tai gaila tiek pinigu(21£),as sau papiguska uz 3 sv nusipirkau biggrin.gif Turiu tris is vis po 1sv,bet jos ausis kazkaip pjauna..
Atsakyti

Sulaksciau iki to shopingo,nupirkau MB ta Hugo boss kauke,gales nesiot biggrin.gifMAn tai gaila tiek pinigu(21£),as sau papiguska uz 3 sv nusipirkau biggrin.gifTuriu tris is vis po 1sv,bet jos ausis kazkaip pjauna..

tai lagaminai sukrauti ?  ankstyvas skrydis ?

Atsakyti
Net nepradeti kraut biggrin.gif Isskrendam penktad apie 16h,tai ryte penktad ir susidesiu mirksiukas.gif Niekad is anskto nesidedu biggrin.gif Bet mintyse jau zinau,ka imsiu mirksiukas.gif Kai ka kraunu ir ant stalo,kad nepamirst,bet ten tokias smulkmenas-kortas,gal zaisim,papildomu kaukiu..Dar siandien praskalbiau kelis rubus mirksiukas.gif
Atsakyti

tai visai ant vakaro atskrisit 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 09 09, 18:40)
<p>tai visai ant vakaro atskrisit </p>

Jo,is musu i Turkija kazkokie visi reisai lievi,visi naktiniai.. Is ten isskrisim 00h rolleyes.gif Tiek kad dar visa diena galim but mirksiukas.gif
Atsakyti

Jo,is musu i Turkija kazkokie visi reisai lievi,visi naktiniai.. Is ten isskrisim 00h rolleyes.gifTiek kad dar visa diena galim but mirksiukas.gif

tai nors tiek  gerai. kiek laiko is UK skrendat iki TUrkijos ? 

Atsakyti
4h skrydis.

Pernai kai buvom,is ten turejom po 3h nakties isskrist.Vien is viesbucio mus kazkur puse 1 paeme..LAbai durna..Kambario jau nebeturi..Aisku yra kambariukas,kur daiktus pasidedi,bet toks be dusios trinies po ta viesbuti..

Atsakyti

Jums valanda ilgiau skristi  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis  :4u: 

As jau su kavyte cia   :mirksiukas:​ 

Atsakyti
LAbukas

Oi,kaip tau,Mickute,nesimiega biggrin.gif
Nors as siandien irgi beveik valanda anksciau pabudau ir jau niekaip nebeuzmigau..Vaziuot anksciau i darba neapsimoka biggrin.gif Dabar padare tokias ala dvi pamainas-vieni is depo pries 7 isvaziuoja ir mes,kurie tik po 7 atvaziuojam biggrin.gif Tai jei dabar atvaziuociau,nelabai kur masina pasistatyt rasciau biggrin.gif

O kiek valandu skirias LT su Turkija?Lygtai 3?UK tai dvi mirksiukas.gif
Vakar paskaitinejau ka galima aplink Kemera pamatyt mirksiukas.gif Bet jauciu iki Pamukales ir vel nenuvarysim..Beveik 4h vaziavimo i viena puse...Nu gaila tiek laiko kratytis masinoj ax.gif
Atsakyti

tai kad pas dantiste man siandien 8 reikejo  :ax:  tai va jau ir grizau, pakeliui  pasivaiksciodama  dar po pardes, turgelius pazioplinejau. dar ir MB uzrasiau pas dantiste, nors buvom sutare, kad eis kai as baigsiu tvarkytis, bet jam reikia pora saknu istraukti, o tai vis paskaudena :( . tai pasisnekejau siandien su savo daktare,  sake apziures, istrauks saknis, vis tiek paskui turi duoti laiko sugyti, tai gales paskui   laukti savo eiles  :P

Del laiko tai kad nesiskiria  musu laikas su Turkija. tai jums skirsis 2 valandas. Egipto laikas 1 valanda skiriasi.

Mes su autiku ilgiau kratemes iki Pamukales, kad ir pavargom, tikrai nesigailim. sita kelione emem sekancia diena po atvykimo, kol dar nepavarge  buvom.pamenu, kad puse 6 ryto isvaziavom ir vakare kazkur apie puse 12 tik i viesbuti grizom  :ax: pakeliui dar stojom  pas vyndarius, ten vietinio vynelio degustacija, kilimu  gamyba apziurejom ir tekstiles fabrike buvom sustoje, biskeli pigiau galima apsipirkti ten vietoje. Kapadokija   sake idomu aplankyti, bet ten dazniausiai ima  2 d  ekskursija, nes irgi toli. toliau kanjonus aplankyti galima, Myra ir Kekova. Mes tai vaziavom i Pamukale,Antalija, toliau buvo raftingas, nardymas, keturaciai. Jau dabar kiek suplojau , tai  butum laisvai uzteke mudviems  nuvaryt  i Turkija  :lol:  :lol:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 10 rugsėjo 2020 - 09:36

Labukas :) oi kalbat apie keliones, taip faina, taip norėčiau kažkur, bet šį savaitgalį ir sostinės užteks :D 

Aš vėl viena diena skubu gyventi, man jau penktadienis, bet dar toli gražu, dar palaukti reikia :rolleyes: 

Vakar MB parvežė iš kliento naminio braškių vyno, tai tokio gerumo :bigsmile: įsipylėm paragauti, labai skanus! aš tokių sausesnių esu megėja, šis toks saldesnis, bet tikrai gero skonio :ax: 

Atsakyti