tai kad pas dantiste man siandien 8 reikejo tai va jau ir grizau, pakeliui pasivaiksciodama dar po pardes, turgelius pazioplinejau. dar ir MB uzrasiau pas dantiste, nors buvom sutare, kad eis kai as baigsiu tvarkytis, bet jam reikia pora saknu istraukti, o tai vis paskaudena
. tai pasisnekejau siandien su savo daktare, sake apziures, istrauks saknis, vis tiek paskui turi duoti laiko sugyti, tai gales paskui laukti savo eiles
Del laiko tai kad nesiskiria musu laikas su Turkija. tai jums skirsis 2 valandas. Egipto laikas 1 valanda skiriasi.
Mes su autiku ilgiau kratemes iki Pamukales, kad ir pavargom, tikrai nesigailim. sita kelione emem sekancia diena po atvykimo, kol dar nepavarge buvom.pamenu, kad puse 6 ryto isvaziavom ir vakare kazkur apie puse 12 tik i viesbuti grizom pakeliui dar stojom pas vyndarius, ten vietinio vynelio degustacija, kilimu gamyba apziurejom ir tekstiles fabrike buvom sustoje, biskeli pigiau galima apsipirkti ten vietoje. Kapadokija sake idomu aplankyti, bet ten dazniausiai ima 2 d ekskursija, nes irgi toli. toliau kanjonus aplankyti galima, Myra ir Kekova. Mes tai vaziavom i Pamukale,Antalija, toliau buvo raftingas, nardymas, keturaciai. Jau dabar kiek suplojau , tai butum laisvai uzteke mudviems nuvaryt i Turkija
Labukas oi kalbat apie keliones, taip faina, taip norėčiau kažkur, bet šį savaitgalį ir sostinės užteks
Aš vėl viena diena skubu gyventi, man jau penktadienis, bet dar toli gražu, dar palaukti reikia
Vakar MB parvežė iš kliento naminio braškių vyno, tai tokio gerumo įsipylėm paragauti, labai skanus! aš tokių sausesnių esu megėja, šis toks saldesnis, bet tikrai gero skonio