Labas rytas užsuku greit pasisveikinti ir lekiu neužilgo su močiute į ligoninę.
Šildyti truputį jau nuo vakar pradėjo, aišku dar nedaug, bet jaučiasi iškart
kad pas mane kaip ir nieko naujo, tos dienos praktiskai vienodos - valgyt dariau, vel pyraga kepiau ryt MB dirba, tai kad planu jokiu, o del radiatoriu, tai jo- 5 aukste vienas senukas gyvena, tai pas mus daznai taip buna, dar keista kad nors viena puse nuorino, dazniausiai MB keliauja jam priminti
aha, Giega, maciau kad ten pas jus sugriestino salygas, teks jums arciau namu pasilaikyti. ziuresim kas cia pas mus darysis, nes tu susirgimu skaicius staigiai soko i virsu
Dar miegat ? as jau spejau ir is turgaus parlekti, obuoliu sulciu svieziu nusipirkau, o tai mano skanumelis kaip tik bus pietums prie Kijevo kotletu, nes dabar tik atsisdau kavytes rytines isgerti su savo pyragu. vakar iskepiau, bet kazkaip greitai sprogo tas pyragas
vakare ziuriu MB sedi prie orkaites, issitraukes ten su visa blekute ir kapoja
nu jo, skirtumas yra. as ir biskeli iki pardes sulaksciau, kazkaip kiausu per mazai pasirode saldytuve pazistama turi uzsukti uz poros valandu, o dar pirma karta, tai kazka vis tiek reikia prie kavos pavaisinti,o kadangi saldumynus mete, tai kokiu uztepeliu padarysiu su meskiniu cesnaku, o tai kiek ji ten galima kameroje laikyti
Labukas, pasirodau ir aš greitas savaitgalis kaip visada, visko po truputį veikėm, bet nieko kažko labai ypatingo
Apsipirkti važiavom penktadienį, vakar pusdienis namų tvarkymas, valgio gaminimas, po to pasivakarojom su SB, pasimatymą turėjom namuose o šiandien išvis nerealiai greit sekmadienis pralekė, buvom kapinėse, po to šeimyna pas mus pasikavino, pasibuvom truputį ir viskas, ryt vėl rutina ta pati
oi man skaitant apie tas žuvis, apie krevetes pavydas ima bet ir mes šiandien šamo pirkom, doradų, midijų su neblogom akcijom