Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

labas rytas  :4u: 

:huh2: Sveikos :) savaitgalis labai nekoks...dabar jau ilsimės, bandom kažkaip be raminamųjų. Mirė penktadienį MB teta, Tėvuko jauniausia sesuo, nuostabi ir pozityvi moteris, be galo šiltas žmogus...širdį skauda iki negaliu. Šiandien laidojo, tai tokios tos nuotaikos...

Dar vakare tos naujienos dėl karantino, va čia tai joooo... ne tik, kad susitikti neleidžiama, bet net juk į kitą savivaldybę važiuot negalėsim. Mes nuo MB tėvų gyvenam tik apie 10km, bet skirtingose savivaldybėse, tai kaip ir negalėtumėm važiuoti, ypač per šventes bus tikrinimai...taip liūdna, bet kažkaip to ir reikėjo tikėtis, nes situacija nekokia :huh2:

uzuojauta  :4u: 

nu jo, cia su tuo karantinu, tai  aiskios visos sventes, sedesim  tryse su anyta namie ir bus gerai.  :ax:​ 

Tada vede,kirpo-irgi nei kokiu narkoziu,nei nuskausminanciu..Kojas viena sesele uzgule,rankas -kita ir viskas.

kaip is kokio siaubiako  :blink: 

Atsakyti

Labukas :) ačiū visoms... :4u: teta sirgo, tikrai sunkiai sirgo, vežys pasiglemžė...

Oi net nežinau ką ir papasakoti, kažkaip nėra nuotaikos visiškai, nėra niekam ūpo, o ypač šventinio nusiteikimo. Na, bet kažkaip tikėkimės, kad viskas į naudą, kad tikrai tų susirgimų mažės ir kitus metus pasitiksim pozityvesnėm nuotaikom. 

O šiaip įprastas pirmadienis, truputį su reikalais važinėjam šiandien kol galima, dar dovanas reikia iš kelių vietų atsiimti ir t.t :B 

Atsakyti
As irgi tik is shopingu grizau..Irgi visur eiles..Isleidau 300£ biggrin.gif Bet cia jau daug ir sventem nupirkta,liks tik sviezios darzoves ir duona mirksiukas.gif Reik dabar viska i saldytuva sutalpint mirksiukas.gif Dar pora dovaneliu ir as nupirkau-cia pusbroliams beveik vienmeciams berniukams po radio valdoma masina mirksiukas.gif Gales ir mazoji prisijungt su savo radio valdomu chameleonu,kuri gaus KAledom biggrin.gif
Atsakyti

As irgi tik is shopingu grizau..Irgi visur eiles..Isleidau 300£ 

oho normnaliai  apsipirkai  :P​  

Atsakyti
Dvi dezes vynu,dar dvi dovanos-masinos,kiaulienos karbonadines,avienos gabalas,nukaulinta vistiena,blauzdeliu daug,gatavi burgeriai,as juos kaip kotletus iskepu,nerealiai skaniai gaunas smile.gif suriai,mesytes,kiausiniai,medziaines serveteles atsinaujinau,miltai,cukrus,zirneliai,pupeles,majonezas biggrin.gif Per 4 pardes perlekiau,vienoj 150,kitoj 50,trecioj 65,pigiausiai masinos-tik 30 biggrin.gif Gera nuolaida joms buvo-siaip jos po 20,bet jei dvi perki,tai 30 mirksiukas.gif O man kaip tik dvieju ir reikejo mirksiukas.gif

NA bet kaip ir sakiau-daug kas jau sventem mirksiukas.gif Paskui maziau pirkt reiks mirksiukas.gif
Atsakyti

As jau beveik viska susipirkus po truputi. Nu reikes  dar silkes kokios sveriamos pasiimti, dar saldytos zuvies biskeli, bet neturiu kur deti kol kas  :P  tai del to ir laukiu. na o toliau lieka duona, kiausiniai, grietine, bulves. Naujiems kelma kepsiu, Kaledoms  spranda turiu karstam, o toliau jau kazka pasidarysiu, kiek  cia mums keliems reikes 

Atsakyti

Labas rytelis

Siandien vel niekur neskubu, namie seimininkausiu. ir oras toks apsiniaukes, visai netraukia kur ir eiti 

Atsakyti
O mes nežinom dėl švenčių nieko. Ar reikės kažką man gaminti at visgi važiuosime pas tėvus unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas

O mes nežinom dėl švenčių nieko. Ar reikės kažką man gaminti at visgi važiuosime pas tėvus unsure.gif

Kazka vis tis tiek gaminsi, nes sventiniu dienu juk ne viena, tai visas dienas manau  ten nebusit . reiks ir namie kazka pavalgyti  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2020 12 15, 09:59)
<p>Labas rytas</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BigBang" data-cid="72752173" data-time="1608018006"><div><p>O mes nežinom dėl švenčių nieko. Ar reikės kažką man gaminti at visgi važiuosime pas tėvus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Kazka vis tis tiek gaminsi, nes sventiniu dienu juk ne viena, tai visas dienas manau  ten nebusit . reiks ir namie kazka pavalgyti  ax.gif </p>

Na bet ne kažką is šventinių patiekalų gal. Kažkaip nesigalvoja man. Gyvenu šią diena, nenoriu nieko planuoti nes nežinai ką rytojus atneš smile.gif
Atsakyti

o as vakare atsigulus pries miega meniu  delioju  :P  :D  kadangi ir MB bus namie, tai  siaip ar taip kazka gaminti reikes. Ir  tikrai noriu kazka idomesnio pasidaryti, nors per pilvus sventes pajusim  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas!

Siandien dirbu ofise, tai veiklos nemazai, tik spek susideliot viska. Gal ir prie mokslu pavyks prisest, jei nebus iki isprotejimo  :) 

Musu vonios remontai vis dar nesibaigia. Jau taip nesiseka su situo projektu, kad vakar net nuverkiau posma. Bet visi gavom pamoku puikiu (tiek mes, tiek meistrai, tiek dizainere). 

Vakar dar vakare atveze siuntinuka Kaledini is mano tevu ir draugu vienu, visai netiketai, nezinojom net, kad kazka planuoja, kad gausim kazka. Tai taip smagu buvo viska lupinet! Mama pasirupinus ir plotkele, ir aguonpienio misinio idejus, ir kanapines. Zodziu bus sventes puikios tikrai. Turejo mano seimyna visa atskrist sventems jau si sestadieni. Mes butume leke slidinet savaitei, jie butu pakeliave cia po sali ir paskui visi butume atsvente Kaledas ir Naujus. Bet isejo kaip isejo, nieko nepakeisi. Tokie metai  :) Bent jau ant stalo bus vaisiu skaniu nuo visu  :wub: Labai daug kas simet mus nudziugina netiketai, tikrai negalvojom, kad gausim siuntiniu, dovanu, o cia vis plaukia, vis eina  :wub: 

Daugiau kaip ir neturiu ka pasakot is tiesu. Kazkokia nuobodyla jauciuos paskutiniu metu, nes viskas tik aplink darba, buiti ir mokslus sukasi. Bet sakiau vakar ir draugei - sitie metai yra man tobuli mokytis, nes ir darbas, ir visa pandemijos situacija leidzia susikoncentruot i tai, tai labai dziaugiuosi priemus sita sprendima ir radus labai idomias studijas  :) 

Viskas, lekiu darbuotis. Skanios kavos visoms! :4u: 

Atsakyti