Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bet siaip ir gerai, is tiesu, kai pagalvoji - nu taisykles yra taisykles ir jos ne is pirsto lauztos, ne siaip sau sugalvotos ir ivestos  :unsure:

tai vat butent, cia ne kazkokio  ligonio slaugyti, o gal knygos atsiustos, kazka knygos LT paminejo man. ir dar dviese varo. nu tai po Akropoli vadinasi pasimalti. Paruotuviu tikrai yra ne viena ir Vaisvydavoje ir arciau ju kaime. jei yra taisykles, tai ir sedek namie, o nebuk protingesnis uz kitus

Atsakyti
Na pas mus sugrieztino karantina,bet gatves tikrai neuzdarytos..LT biski juokinga su tais uztverimais..AIsku-zmones irgi neatsakingi,lekia visur reik nereik..Bet...o kas jei koks gaisras,avarija,nelaime..KAip greit davaziuot,jei gatve blokais uztvarta?

As sulaksciau iki banko.Dar i maistine,zmoniu nedaug..Nors i viena parde ieit,tai eile didziausia..Bet ten gal kaledinius maisto uzsakymus atsiimineja..
Atsakyti

Sveikos :) oi greita diena, oi pilna veiklos. Ir taip visokių nesamonių link metų pabaigos, visokių neaiškumų, tai norisi pasibaigti kuo greičiau.  Dėl to uždarymo, tai manau čia vienintelė išeitis buvo, nes žmonės nesusipranta ir aš tik bandau įsivaizduoti kiek pas mus būtų privažiavusių, nes viešbučiai visi buvo užsakyti. Tai va gal ir reikėjo tikrai, kad ir kaip liūdna.

BigBang , kaip įdomiai. Mamai neina paaiškinti, tai gal ir važiuosim :huh2: na geriau susilaikysiu nuo pastebėjimų, nes aš pati nesu puikus pavyzdys karantino laikymosi. Galėčiau dar labiau sumažinti vaikščiojimus, bet realiai kasdien turiu į paštą eiti - kitaip niekaip. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 21 gruodžio 2020 - 14:52

Padirbau, issisveiciau vonios kambari viena. Atejau is lovos padirbt, nes skauda ta menti ne juokais dabar dar po tvarkymosi  :unsure: Reiks pailset ir paskui po darbu eit toliau kuri kampa kuisti, kiek cia to laiko beliko iki svenciu, kai pagalvoji. O jau ofise budama namu tai nepatvarkysiu  :D  :D​ 

Atsakyti

Almost, pasisaugok ir kuo mažiau krūvio! :4u:

Aš va po darbų, eisiu vakarienės gamintis, bus kalafiorų salotos :rolleyes: daugiau jokių planų, kažkaip labai šalta, kojos ledinės :huh2:

Atsakyti

tai vat pasivazinejom su anyta  iki poliklinikos, tiek kad tikrai visai nedaug  zmoniu, pradzoj kai pakilom i 6 auksta, tai is viso tuscias koridorius - nei vieno zmogaus ne prie vieno kabineto. net keista. o paskui jau kelis  sutikom  :P  vakarienei   atsidariau savo marinuotu  makavyku, tai su grietinyte taip skaniai prie bulviu suejo  :P  dabar visi vakarojam prie teliko. ryt gistant is poliklinkos reiktu antyte  Kaledoms nusipirkti  :P  anyta sakoti atsiveze- va ir turim saldumynu sventems  :D​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 21 gruodžio 2020 - 19:41
Labukas

Man sventem tik sviezios duonos bereiks mirksiukas.gif Ai,24d pasiimt uzsakyta torta mazosios gimtadieniui..VAlgysim 26d,bet po 24d kepeja nebedarys jokiu tortu,pati ilsesis,sves..Tai tinkomes toki torta,kuris galetu ilgiau pastovet-rafaelo biggrin.gif
KAdangi sveciu kaip ir nebus,kazi kas suvalgys ta torta biggrin.gif biggrin.gif NA bet ne valgyme esme-vaikui reikia sventes mirksiukas.gif

NA ka,man dar 3d dirbt reikia.Siandien pranasauja,kad bus labai labai daug darbo,bet dar skaneris neuzsikrove,tai nezinau kiek..
Atsakyti

Labas rytas

leksiu iki turgelio, zuvies reikia ir silkes nusipirkti , paskui  vel i poliklinika lekti, paskui kazka vakarienei darysiu, greiciausiai prikepsiu mieliniu blynu, yra uogienes, reikia ja kazkaip naikinti. jau kazko is mesos tikrai nieko negaminsiu, galima kelias dienas ir be jos pagyventi, per Kaledos skaniau valgysisi

Atsakyti

Sveikos  :) 

Vakar dar su vyru vakare apsitvarkem siek tiek, kambari atlaisvinom, suradom visus patalus, ranksluoscius (atvaziuos pas mus vietoj planuotu dvieju zmoniu trys, bet is to paties namu ukio - jie nauja butioka gavo lapkricio menesi, cekas, tai vietoj to, kad vienas liktu namie svest, prisijungs pas mus  :) ). Siandien liks apsitvarkyt svetaine siek tiek ir gal dar virsuj spinta savo, jei liks energijos, o rytoj jau tik prasisiurbt, dulkes, grindis issiplaut ir viskas, sventes bus atejusios  :D 

Dirbu siandien is ofiso, veiklos belekiek, dar noriu istaikyt per pietus dovanas vyro supakuot, tai tikiuos bus tam laiko ir bus pietus is viso siandien  :D 

Tai ta gaida lekiu kavos uzbaigt ir kibt i darbus! Grazaus antradienio visoms  :wub:​ 

Atsakyti
Žinot dėl to važiuot nevaziuot - garsiai pagalvojau o jus jau iškart oi nekomentuosiu. Tai gal geriau pakomentuot ir pabart nei tokias žinutes rašyt. Ateinu, pasipasakoju atvirai, bet kiekvieną kart toks nesmagumo jausmas aplanko, kad vėl nesinori ateit....
Jums mama neverkia paskambinus ir jausmo kad mamai reikia pasakyt ne - neturit. Tai ir nesuprantat manęs. Gerai kalbėti neįlipus į kito batus.
Iš kitos pusės, vyriausybės sprendimas irgi juolingas. Savaitgali į kitą savivaldybę negalima o šarvo dienom - prašom. Vaikai su kitais vaikais iš svetimų šeimų darželyje trinasi o pas artima net 2 valandom negalima. Nu tai vėlgi. Čia kaip is kurios pusės pažiūrėsi. Jei tėvai gyventų Kauno raj.nebutu buvę net minciu. Tomis mintimis pasidalins iškart esu engiama jusu. Nu žinokit nesmagu kad jus net nebandot manęs suprast. Nesmagu unsure.gif
Papildyta:
Vakar darėm su mazaja kuciukus. Teisingiau būtų sakyti - aš dariau. Nesudomino jos nei tešlos minkymas nei jų pjaustymas nei dėliojimas į skardą. Na gal kitąmet 🤷‍♀️
Isviriau košės, šiandien tik 10 is lovos išlipom smile.gif
Atsakyti

Big Bang nereaguok taip jautriai :4u:   :mirksiukas: tu garsiai pamastei, mes garsiai pasakem savo nuomone. Nu ka darysi kai tokia situacija cia dabar pas mus. Juk ne visam  gyvenimui, islaukti reikia, tikekimes viskas susitvarkys ir vel  galesim  vieni pas kitus vazineti. juk ir mes negalesim susitikti su artimiaisiais, tuo labiau juk turbut seses su seimomis atvaziuos pas mama ? nu tai ne viena bus. kai UK buvai  ilgiau su mama nesimatydavai, o cia galesit siokia  diena  nulekti ir pasisedeti prie kavos  :ax:  liudna, nu ka  darysi, ir mes sedesim ramiai namie

Buvau   parduotuveje, nusipirkau antyte  Kaledoms :wub:​ , normaliai zmoniu,  nulekiau i turgeli, o prie zuvies kioskio  :oh:  :oh:  kazkur virs 10 zmoniu eile. dar atsistojau. bet galvoju cia dar valanda prastovesiu, o 12 jau turim lekti i poliklinika, galiu pralaukti ir butent ko noriu galiu ir negauti jau  :hmm:  tai kad nusispjoviau ir parejau namo, bandysiu ryt kokia 7 nuvaryt, ten anksti atsidaro, tai gal dar nebus tiek zmoniu. o jei ne, brauksiu i pardes dar. nors ten irgi  aisku  bus eiles  :oh:  butu kameroje vietos, buciau anksciau nusipirkus. nieko, kazka sugalvosim, kazka vis tiek rasim kazkur nusipirkti  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 22 gruodžio 2020 - 11:44

Sveikos :) 

BigBang, atsiprašau, bet tikrai perdedi, na perdedi. Aš iš savo pusės nei piktai rašiau, nei ką, tiesiog va taip susiskaitė, tai, kad nebūtų jokių nesusipratimų ir parašiau, kad geriau nekomentuosiu, bet tikrai be jokių piktumų. Na, o kaip Tu jau supratai, tai va kita kalba :huh2: 

Manau visiems liūdna ir skaudu, kad šventės bus kitokios. Mes tikrai turim tokias tvirtas tradicijas, nuo pat mano mažumės jos nesikeičia, o va šiais metais bus viskas kitaip. Aišku galėtumėm tiktis, gyvenam netoli vieni nuo kitų, galim nekreipti dėmėsio ir paslapčiom ramiai paminėti, bet nusprendėm, kad ne. 

Susimakaluos visa ši savaitė, kai tiek daug laisvų nusimato, jau šįryt atsibudus galvojau kokia šiandien diena :D veiklos yra, tai vėl laikas praskries :rolleyes: 

Atsakyti