Nemegstu salcio...O ryt i darba..prisirengi,prisikutoji,vos pajudi..
Nemegstu salcio...O ryt i darba..prisirengi,prisikutoji,vos pajudi..
Morku tai buna konservuotu stiklaineliuose, bet bulviu
as Kaledoms lyg ne daug stengiausi issivirti tu darzoviu misrainei, ale vis nepataikau
bet i visa majonezo nededu, salta, tai gali ir balkone stoveti, kasdien po bliudeli susimakaluoju su majonezu ir kapojam
Labukas
O pas mus salta
Skalndo gandai,kad Londona,Esexsa(as Essexe skaitos gyvenu
MAno dar skaneris neuzsikroves..Siandien gal labai daug nebus,nes vakar nedarbo diena buvo,tai ir furos envaziavo..bet ryt tai zaksesim
,,Kedainiu konservu'' yra tokie stiklainiai,kur jau morkos,bulves net supjaustytos
Labas rytelis
Tai turetu leisti, nes jei zmogus nespeja gristi is darbo, tai jam kur nakvoti ? tures kazkokia pazyma is darbo ir turi pastoviai rodyti kai tikrins.
gal ir yra. ko tik dabar nera paruotuvese
po tas didesnes tik pasimalti reikia, tai daug ko naujo atrastum
,
Sveikos
vėjuotas, apsiniaukęs, tamsus ir šlapias rytas, tai nemalonu tikrai. Atrodo man paštas čia pat, bet vistiek nefaina lauke, nebenoriu niekur šiandien eiti
Giega, tai tokiu atveju tikrai turi būti išimtys, nes kaip kitaip, kai žmogui darbas.
Apie mišraines parduotuvines, tai nesuprantu kaip galima pirkti. Bet čia mano toks kategoriškas požiūris, nepriimkit asmeniškai tik
Gal tikrai skanu, gal labiau apsimoka, kiekvienam savo
o šiaip išvis neatsimenu kada valgius esu kokią su majonezu
Vakar tokia gan užimta diena buvo, šiandien taip pat manau, nes metų galas ir reikia visus galus suvesti - nemėgstu labai
Pas mus dar ir lyja. nuo ryto apsiniauke, vejas. buvau iki parduotuves nulekus, katinui maistelio su akcija uzpirkau ir parlekiau namo, priskutau bulviu, vakarienei jau kotletuku pakepsiu, o as tai dar anti damusinesiu
Na ka,as jau po darbu
O dabar biski Delfi skaitau,tai ziuriu ir LT nori ir eglutes uzgesint,ir dar labiau viska apribot..
Kelios draugu seimos isvare i Ukraina slidinet..Vieni jau kaip ir atsisake buvo,kiti irgi tripsejo,nezinojo,ka cia daryt,kai taip staigiai viska sugrieztino..Tie pirmieji antra KAledu diena vel susigunde-bilietai tai neatsaukti buvo,tik viesbutis,tai staigiai uzsisake ir visi isleke
Aha, daug kur nebus fejerverkų, eglutės nebus įžiebtos ir pan
Aš užkandau meliono, darbuojuos toliau
bet taip ūpo neturiu, taip tingiu, kažkaip po ilgojo savaitgalio sunkiai įsivažiuoti
Kaip visada savo kieme, tai kiek aplinkui pasaudys, tiek ir uzteks. AIsku keista, kad eglutes uzgesins, kazkaip simboliskai atrodo turi sviesti, bet tikrai atsiras norinciu nuvaziuoti prie ju, tai gal kad maziau pagundos ir gerai
Kaip visada savo kieme, tai kiek aplinkui pasaudys, tiek ir uzteks. AIsku keista, kad eglutes uzgesins, kazkaip simboliskai atrodo turi sviesti, bet tikrai atsiras norinciu nuvaziuoti prie ju, tai gal kad maziau pagundos ir gerai
Tai kas be ko, ir aš manau, kad tikrai lėktų prie eglučių paminėti
Tai kas be ko, ir aš manau, kad tikrai lėktų prie eglučių paminėti
dar ir pas jus, jei tik ileistu, tai i Palanga atlektu
nu vaiksto tie kaledu seneliai
sunenas po darbo su maisu prasuko - apsikeitem dovanomis
nu neiseina siais metais normaliai susitikt pasisedeti, tai nors taip dovanas perduodam
Oi pas mus sausakimša būtų, tai čia tikrai buvo geras sprendimas dėl tų apribojimų, kad ir kaip liūdna būtų...mes va juk žadėjom jau rytoj į Vilnių, tradiciškai ten sutinkam Naujuosius, bet yra kaip yra, svarbu, kad sveiki būtumėm