Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Bigbang,nelabai nemegstat baltos misraines?As viska darau is konservuotu produktu biggrin.gif Nezinau ar LT yra,bet cia,jei pameni,yra ir virtos bulves,ir morkos konservuose biggrin.gif Viska greit supjaustau,majonezas ir gatava biggrin.gif As kazkaip priesiskai nusiteikus pirktinem mirsainem,ypac,kurios su majonezais...

Nemegstu salcio...O ryt i darba..prisirengi,prisikutoji,vos pajudi..
Atsakyti

Morku tai buna konservuotu stiklaineliuose, bet bulviu  :hmm:  as Kaledoms lyg ne daug stengiausi issivirti tu darzoviu misrainei, ale vis nepataikau  :P  bet i visa majonezo nededu, salta, tai gali ir balkone stoveti, kasdien po bliudeli susimakaluoju su  majonezu ir kapojam  :P 

Atsakyti

Labukas

O pas mus salta blink.gif Rodo +1,jutimine,kaip -2 blink.gif Gerai,kad masina pati pasisildo...
Skalndo gandai,kad Londona,Esexsa(as Essexe skaitos gyvenu biggrin.gif ) nori i 5 tier(na kaip lygi koki) ivest..Tada jau butu komendanto valandos-nuo 20-6 net i lauka iseit nebegalima butu..Mb i darba iseina pries 6..Kazi isimtys kokios tai butu ar tures veluot i darbus,jei rimtai ives g.gif

MAno dar skaneris neuzsikroves..Siandien gal labai daug nebus,nes vakar nedarbo diena buvo,tai ir furos envaziavo..bet ryt tai zaksesim biggrin.gif Nes po visokiu tokiu laisvadieniu sekanciai dienai visas kruvis gaunas..

,,Kedainiu konservu'' yra tokie stiklainiai,kur jau morkos,bulves net supjaustytos biggrin.gif Bet as angliskus konservus perku mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Tai turetu leisti, nes jei zmogus nespeja gristi is darbo, tai jam kur nakvoti ? tures kazkokia pazyma is darbo ir turi pastoviai  rodyti kai tikrins.

gal ir yra. ko tik dabar nera paruotuvese :P  po tas didesnes  tik pasimalti reikia, tai daug ko naujo atrastum :D  :D ,

Atsakyti

Sveikos :) vėjuotas, apsiniaukęs, tamsus ir šlapias rytas, tai nemalonu tikrai. Atrodo man paštas čia pat, bet vistiek nefaina lauke, nebenoriu niekur šiandien eiti :rolleyes: 

Giega, tai tokiu atveju tikrai turi būti išimtys, nes kaip kitaip, kai žmogui darbas.

Apie mišraines parduotuvines, tai nesuprantu kaip galima pirkti. Bet čia mano toks kategoriškas požiūris, nepriimkit asmeniškai tik :) Gal tikrai skanu, gal labiau apsimoka, kiekvienam savo :rolleyes: o šiaip išvis neatsimenu kada valgius esu kokią su majonezu :hmm: 

Vakar tokia gan užimta diena buvo, šiandien taip pat manau, nes metų galas ir reikia visus galus suvesti - nemėgstu labai :D 

Atsakyti

Pas mus dar  ir lyja.  nuo ryto apsiniauke, vejas. buvau iki parduotuves nulekus, katinui  maistelio su akcija uzpirkau ir parlekiau namo,  priskutau bulviu, vakarienei  jau kotletuku pakepsiu, o as tai dar anti damusinesiu :P​ 

Atsakyti

Na ka,as jau po darbu mirksiukas.gif Siaip Londone apie 30% darbu yra naktiniai..Visokie ofisu valymai,gaminimai,va net mums siuntinius nakti rusiuoja..Ir jie i darba ateina apie 23h,tai jei ives ta karantina,nu aisku israsys darbas leidimus,bet vis tiek nesamone gaunas...Mes ir per pirma lockdauna turejom leidimus vazinet..
O dabar biski Delfi skaitau,tai ziuriu ir LT nori ir eglutes uzgesint,ir dar labiau viska apribot..

Kelios draugu seimos isvare i Ukraina slidinet..Vieni jau kaip ir atsisake buvo,kiti irgi tripsejo,nezinojo,ka cia daryt,kai taip staigiai viska sugrieztino..Tie pirmieji antra KAledu diena vel susigunde-bilietai tai neatsaukti buvo,tik viesbutis,tai staigiai uzsisake ir visi isleke biggrin.gif TAi va,liko kaciukas vienas namie,tai marti su mazaja vis eina jo pasert biggrin.gif MAzoji kaifuoja biggrin.gif
Atsakyti

Aha, daug kur nebus fejerverkų, eglutės nebus įžiebtos ir pan :unsure: 

Aš užkandau meliono, darbuojuos toliau :) bet taip ūpo neturiu, taip tingiu, kažkaip po ilgojo savaitgalio sunkiai įsivažiuoti :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaip visada savo kieme, tai  kiek aplinkui pasaudys, tiek ir uzteks. AIsku keista, kad eglutes uzgesins, kazkaip simboliskai atrodo turi sviesti, bet tikrai  atsiras norinciu nuvaziuoti prie ju, tai gal kad maziau  pagundos ir gerai  :hmm: 

Atsakyti

Kaip visada savo kieme, tai  kiek aplinkui pasaudys, tiek ir uzteks. AIsku keista, kad eglutes uzgesins, kazkaip simboliskai atrodo turi sviesti, bet tikrai  atsiras norinciu nuvaziuoti prie ju, tai gal kad maziau  pagundos ir gerai  :hmm:

Tai kas be ko, ir aš manau, kad tikrai lėktų prie eglučių paminėti :B​ 

Atsakyti

Tai kas be ko, ir aš manau, kad tikrai lėktų prie eglučių paminėti :B​ 

dar ir pas jus,   jei tik ileistu, tai i Palanga atlektu  :P 

nu  vaiksto tie kaledu seneliai  :wub:  sunenas po darbo su maisu prasuko - apsikeitem dovanomis  :wub:  :wub:  :wub:  nu neiseina siais metais normaliai susitikt pasisedeti, tai nors taip dovanas perduodam  :)  :ax:​ 

Atsakyti

Oi pas mus sausakimša būtų, tai čia tikrai buvo geras sprendimas dėl tų apribojimų, kad ir kaip liūdna būtų...mes va juk žadėjom jau rytoj į Vilnių, tradiciškai ten sutinkam Naujuosius, bet yra kaip yra, svarbu, kad sveiki būtumėm :) 

Atsakyti