Nemegstu salcio...O ryt i darba..prisirengi,prisikutoji,vos pajudi..
Morku tai buna konservuotu stiklaineliuose, bet bulviu as Kaledoms lyg ne daug stengiausi issivirti tu darzoviu misrainei, ale vis nepataikau
bet i visa majonezo nededu, salta, tai gali ir balkone stoveti, kasdien po bliudeli susimakaluoju su majonezu ir kapojam
Labas rytelis
Tai turetu leisti, nes jei zmogus nespeja gristi is darbo, tai jam kur nakvoti ? tures kazkokia pazyma is darbo ir turi pastoviai rodyti kai tikrins.
gal ir yra. ko tik dabar nera paruotuvese po tas didesnes tik pasimalti reikia, tai daug ko naujo atrastum
,
Sveikos vėjuotas, apsiniaukęs, tamsus ir šlapias rytas, tai nemalonu tikrai. Atrodo man paštas čia pat, bet vistiek nefaina lauke, nebenoriu niekur šiandien eiti
Giega, tai tokiu atveju tikrai turi būti išimtys, nes kaip kitaip, kai žmogui darbas.
Apie mišraines parduotuvines, tai nesuprantu kaip galima pirkti. Bet čia mano toks kategoriškas požiūris, nepriimkit asmeniškai tik Gal tikrai skanu, gal labiau apsimoka, kiekvienam savo
o šiaip išvis neatsimenu kada valgius esu kokią su majonezu
Vakar tokia gan užimta diena buvo, šiandien taip pat manau, nes metų galas ir reikia visus galus suvesti - nemėgstu labai
Kaip visada savo kieme, tai kiek aplinkui pasaudys, tiek ir uzteks. AIsku keista, kad eglutes uzgesins, kazkaip simboliskai atrodo turi sviesti, bet tikrai atsiras norinciu nuvaziuoti prie ju, tai gal kad maziau pagundos ir gerai
Tai kas be ko, ir aš manau, kad tikrai lėktų prie eglučių paminėti
Tai kas be ko, ir aš manau, kad tikrai lėktų prie eglučių paminėti
dar ir pas jus, jei tik ileistu, tai i Palanga atlektu
nu vaiksto tie kaledu seneliai sunenas po darbo su maisu prasuko - apsikeitem dovanomis
nu neiseina siais metais normaliai susitikt pasisedeti, tai nors taip dovanas perduodam