PAs mus ir pila nuo pat ryto..TAi nevaziavom pas dukra i darba pasiplaukiot...Gal kita savaitgali...
Bet i shopingus ruosiames

Oras tikrai siandien nelepino- tai lyg purskia, tokia dargana, tai smarkiau lyja. Jau Kaune vazinejant pradejo lynoti, pasiemem mociute, nuvarem ant kapu, apsiziurejom ko noretume, susiderinom, po savaitgalio paskambins pasakys tikslia kaina, dar biskeli pas vienus kaimynus kaime uzsukom, tada jau pas MB pussesere uzvaziavom, ten ilgeliau pasisedejom, dar biskele lauktuviu is darzo ikrove ir patraukem link Kauno, pakeliu dar vienus kapus aplankiau, paskui vel anyta uzvezem pas dukterecia, lai dar savaite pasidziaugia proanukemis
tada MB sumaste, kad nori visciuko, na kaunietes zino, kur prie Girstupio kepa
, tai nuverem, nusipirkom dar ir bulvyciu, grizes taip skaniai uzkapojom, as jau visa diena atvairavus dar Sangrijos atsidariau. vis dar TV spoksom, tuoj griusiu i lovyte ilsetis
Labukas
Namie siandien. reikia ir namus apsikuopti. tinginiauju, su padruskemis bendrauju. nes kaip ne keista, tikrai siokia diena nelieka kartais laiko ir jegu. nors palyginus kaip pirma menesi pavargdavau nuo tu lakstymu, tai kol kas visai nieko, kaip sakau - sportuoju
Labukas ir aš pasirodau po savaitgalio, greit jis pralekė ir kažkaip nieko ypatingo neveikėm
ir padirbėjom, ir namuose tų darbų yra, aišku valgio gaminimas ir t.t. Vakar dar iki kelių parduotuvių buvom išlėkę, reikia po truputį suknelės pradėti žiūrinėtis MB tėvuko jubiliejui, bet brangios tikrai nepirksiu, o ir super puošnios nenoriu, tai internetu bandysiu pasižiūrinėti
Pirmadienio rytas lietingas, dabar išvis pradėjo pilti, o man į paštą reika, tai sėdžiu ir laukiu dabar o šiaip įprasta diena nusimato, darbinga ir tiek.
Giega, ką Jūs gero papirkot?
Labukas
ir aš pasirodau po savaitgalio, greit jis pralekė ir kažkaip nieko ypatingo neveikėm
ir padirbėjom, ir namuose tų darbų yra, aišku valgio gaminimas ir t.t. Vakar dar iki kelių parduotuvių buvom išlėkę, reikia po truputį suknelės pradėti žiūrinėtis MB tėvuko jubiliejui, bet brangios tikrai nepirksiu, o ir super puošnios nenoriu, tai internetu bandysiu pasižiūrinėti
Massimo Dutti nežiūrėjai? Man jų stilius toks grynai Tavo - klasikinis, visur priderinamas, puošnus, kai reikia
Labas rytas! Ir vėl pirmadienis, ir vėl nauja savaitė - let's make it work, kai saka
Mūsų šuns ritmas kažkaip labai išsiderino su tais laukiniais išėjimais dabar, tai vėl vidury nakties prabudo gert norėdamas, tada 5val ryto jau laba diena noriu į lauką ir ėst. Nu tai žodžiu geriu kavą ir manau dar kokias 2 šiandien tikrai išgersiu.
Veiklos darbe ne per daugiausia, laukiam kompiuterių siuntos - tada tai jau bus per akis ir per ausis reikalų
Susiplanavom mini atostogas rugsėjo mėnesį, lėksim į Šiaurinę Airiją pasibūt kelioms dienoms. Susiradau viešbučius tris, kuriuose priima su šunim ir ne tik į kambarius, bet ir turi atskiras vietas restoranuose, baruose, kur galima su šuniu ateit - sakau kaip super, nu nes mūsų šuo žino, kad kai mes valgom, jis turi po stalu būt ramiai arba šalia mūsų, o ne šumą kelt ir visko prašinėt. Tai nesinori palikt jo kambary vieno, kai gerai elgiasi Bet aišku suprantu, kad kitiems svečiams gal nelabai smagu net ir geri šunys kavinėse, tai džiaugiuosi, kai turi viešbučiai atskiras tokias vietas
Šiaip nieko įdomaus nenutiko daugiau. Laukiu jau tos šunų mokyklos, išmoksim kažką naujo prie jau žinomų komandų, o ir prasiblaškymas visiems trims bus. Vyras prie spintos darbavosi savaitgalį. Aš kažką kojai pasidariau, siaubingai skauda dešinį kelį, kai reikia lankstyt. Dabar jau ir einant skauda. Galvoju palauksiu iki trečiadienio ir jeigu negerės - tiesiu taikymu pas medikus. Bijau, kad nebūtų kokie vandenys ar su kelio girnele problemos kokios, nes skauda grynai šalia girnelės / po ja lyg vienoj vietoj
Ai, vakar nusipirkau dvi megztas sukneles ir megztinį iš Salanida - labai seniai jau jų mezginiai mano akį traukė, bet labai labai brangu, tai kažkaip ir nepirkdavau niekad. O dabar paleido išpardavimą likučių, tai čiupau sau pasilepinimui
https://salanida.com...ve-sweater-grey
https://salanida.com...sweater-dress-1
https://salanida.com...sweater-dress-1
Vyras pradėjo jau klausinėt, ko noriu gimtadieniui. Tai sakiau lengviau būtų paklaust, ko nenoriu Tik šį kartą mano norai siaubingai dideli ir brangūs, tai sakau ai gal man užteks SPA procedūros kokios
Tokios tokelės, nieko daugiau neturiu ką ir papasakot. Gražaus pirmadienio visoms ir skanios kavos
Massimo Dutti nežiūrėjai? Man jų stilius toks grynai Tavo - klasikinis, visur priderinamas, puošnus, kai reikia
Anksčiau toks mano stilius buvo, o dabar kuo patogiau džinsai, kedukai, džemperis didelis ir pirmyn
bet reikės visur pasidairyti po truputį
Oi koks jaukus ir šiltas atrodo patinka man tokie basic tipo, nes visur ir prie visko
Anksčiau toks mano stilius buvo, o dabar kuo patogiau
džinsai, kedukai, džemperis didelis ir pirmyn
bet reikės visur pasidairyti po truputį
Oi koks jaukus ir šiltas atrodo
patinka man tokie basic tipo, nes visur ir prie visko
Man atrodo daugelio stilius pasikeitė per tą karantiną Kai kurių (mano, pvz
) ir išmatavimai
Mane dar sudėtis sužavėjo, manau tikrai super bus tokiu airišku rudeniu