Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas 4u.gif
Mickute - liūdna 4u.gif
Bet va matau fainą kelionę Vilniuje turėjot, super!
Mano savaitgalis darbingas, tai nelabai ką yra pasakoti 🙈
Giega - žinok nežinau, gal tikrai nepadėjo ta operacija biggrin.gif ni vel kosulys, sloga. Bet aisku nera temperatūros mažajai ačiū D. Na bet palikau pas močiutę, nevesiu tokios į darželį 🙈 o gal tiesiog del orų staigių pokyčių čia jai taip. Nes ir aš nežinau kaip ją rengti - ryte šalta, dieną šilta...

Atsakyti

Labukas :rolleyes: pasirodau po savaitgalio, greit jis pralekė kaip visada, o dar rytas toks ankstyvas, tai kažkotais "plaukioju" :B bet nieko, reikia įsidirbti ir kažkaip pradėti naują savaitę :rolleyes: 

Mūsų savaitgalis visai liuks, šeštadienį koncerte buvom pas mus koncertų salėje, tai eina sau kaip faina, kokios geros ir teigiamos emocijos :wub: buvom gavę bilietus dovnaų ir tikrai norėjom į jo koncertą, tai lb buvo liuks :wub: Daddy Was A Milkman,, jei kas žinot tokį atlikėją. Žmonių daug, tik aišku suskirstyta, kad nesedėtų vieni šalia kitų. 

Vakar tai namai/maistai ir t.t, o popiet išėjom vaikščioti, tai labai daug apėjom, daug žingsnių pririnkom, vakarop tik grįžom ir poilsis :) 

Mickute, kaip liūdna...nefainos naujienos :huh2: 

Dėl mūsų netikėto susitikimo, tai ir aš nustebusi vis dar, kaip tokioje masėje, tokiu pat metu susitikom, nors abi esam iš skirtingų miestų :D bet va matyt taip turėjo būti :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2021 08 23, 10:38)
<p>Labukas rolleyes.gif pasirodau po savaitgalio, greit jis pralekė kaip visada, o dar rytas toks ankstyvas, tai kažkotais "plaukioju" cool.gif bet nieko, reikia įsidirbti ir kažkaip pradėti naują savaitę rolleyes.gif </p><p>Mūsų savaitgalis visai liuks, šeštadienį koncerte buvom pas mus koncertų salėje, tai eina sau kaip faina, kokios geros ir teigiamos emocijos wub.gif buvom gavę bilietus dovnaų ir tikrai norėjom į jo koncertą, tai lb buvo liuks wub.gif <em><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/daddywasamilkman/'>Daddy Was A Milkman</a>,</em>, jei kas žinot tokį atlikėją. Žmonių daug, tik aišku suskirstyta, kad nesedėtų vieni šalia kitų. </p><p>Vakar tai namai/maistai ir t.t, o popiet išėjom vaikščioti, tai labai daug apėjom, daug žingsnių pririnkom, vakarop tik grįžom ir poilsis smile.gif </p><p><strong>Mickute</strong>, kaip liūdna...nefainos naujienos huh.gif </p><p>Dėl mūsų netikėto susitikimo, tai ir aš nustebusi vis dar, kaip tokioje masėje, tokiu pat metu susitikom, nors abi esam iš skirtingų miestų biggrin.gif bet va matyt taip turėjo būti rolleyes.gif </p>

Aš žinau biggrin.gif noreciau ir aš smile.gif apskritai noreciau į koncertą kokį nors, nes labai senai buvau mirksiukas.gif
Dėl jūsų susitikimo tai tikrai labai netikėta, bet visad va taip būna, pažiūrėkit nes su Mickute UK susitikom, nors visa gyvenimą beveik tam pačiam kieme gyvenom biggrin.gif
Atsakyti

Aš žinau biggrin.gifnoreciau ir aš smile.gifapskritai noreciau į koncertą kokį nors, nes labai senai buvau mirksiukas.gif

Dėl jūsų susitikimo tai tikrai labai netikėta, bet visad va taip būna, pažiūrėkit nes su Mickute UK susitikom, nors visa gyvenimą beveik tam pačiam kieme gyvenom biggrin.gif

Tikrai labai super buvo, visi matyt esam išsiilgę renginių, koncertų ir panašiai :rolleyes: 

Bet tikrai koks įdomus tas gyvenimas, net nepagalvojam atrodo apie tokius dalykus, kad galim susitikti ir panašiai :) bent aš tikrai net susapnavus nebūčiau :D eina blondynka su šypsena lyg ausų :D  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

bent aš tikrai net susapnavus nebūčiau :D eina blondynka su šypsena lyg ausų :D  :wub:​ 

:lol:  :lol:  :lol:  nu  as taip pat maloniai nustebinta.  o butum macius kiek dar paskui ilgai buvau  issisiepus  :P  :D  :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 24 rugpjūčio 2021 - 06:25
Labas rytas 4u.gif
Aš jau darbe smile.gif nieko naujo pas mus, nelabai net turiu ka pasakoti unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Savaitgalis liuks praejo. Smagiai pasivaiksciojom, nemazai pamatem, daug prisimaudem mirksiukas.gif
Siandien i darbuka.. jauciuosi biski serganti..na bet ikalsiu kokio paracetamolio ir bus ok biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos!

mickute - kaip smagu, kad susitikot netikėtai su Voque :wub:  Ir šaunuolė Tu, kad pakalbinai, nepraėjai tiesiog galvodama ji ar ne ji  :) 

giega - nuovargis gal savo daro? Tikiuos nieko rimto  :4u:  :) 

BigBang - va ir aš taip jaučiuosi. Nieko naujo, vis tas pats per tą patį, atrodo net ir nėr ko ateit čia pasakot  :rolleyes: 

Jaučiuos kažkokia išsekus šiandien  :unsure: Turiu du darbinius susitikimus, nu bet nieko. Reikės paskui namus susitvarkyt rimtai - ryt svečių sulauksim visai likusiai savaitei  :) 

Tai tiek tų naujienų. Gražios dienos visoms  :4u: 

Atsakyti

Sveikos :rolleyes: kažkaip anksčiau nepavyksta užsukti pasisveikinti, veiklos yra, dar tas laikas lekia kaip pašėlęs, tai eina peklon :blink:  :hmm: tuoj rudenėlis, ulialiuška tralialiuška :D 

Savaitgalį dar važiuojam truputį pasiganyti į Latviją, vieną dieną Jūrmaloje praleisim, o kitą Rygoje :rolleyes: šiaip pabūsim, pasivaikščiosim, pasavaitgaliausim ir grįšim MB gimtadienio pirmadienį minėti :rolleyes: 

Almost, kaip mažylis Jūsų? :wub: 

Giega, sveikatos, neįsisirk :4u:​ 

Atsakyti

Savaitgalį dar važiuojam truputį pasiganyti į Latviją, vieną dieną Jūrmaloje praleisim, o kitą Rygoje :rolleyes: šiaip pabūsim, pasivaikščiosim, pasavaitgaliausim ir grįšim MB gimtadienio pirmadienį minėti :rolleyes:

Almost, kaip mažylis Jūsų? :wub:

Kaip smagu, pavydžiu! Labai jau laukiu mūsų mini atostogų, Dievaži  :rolleyes:  :D 

Normaliai, auga kaip mielėm šeriamas  :unsure: Pasiutęs yra, bet dresuojam, bandom sugyvent, pratinam jau visai vieną miegot apačioj. Reikės pradėt pratint ir vienam pabūt namie  :) Yra reikalų tikrai, pavargstam, bet nu puikus šuo, kai miega. O kai geras būna, tai ir tas visas vargas atsiperka  :D​ 

Atsakyti

Normaliai, auga kaip mielėm šeriamas  :unsure: Pasiutęs yra, bet dresuojam, bandom sugyvent, pratinam jau visai vieną miegot apačioj. Reikės pradėt pratint ir vienam pabūt namie  :) Yra reikalų tikrai, pavargstam, bet nu puikus šuo, kai miega. O kai geras būna, tai ir tas visas vargas atsiperka  :D​ 

Na tikiu, kad rūpesčio nemažai, bet kitaip juk ir negali būti, gyvas padarėlis su savo charakteriu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas 

mickute - kaip smagu, kad susitikot netikėtai su Voque :wub:  Ir šaunuolė Tu, kad pakalbinai, nepraėjai tiesiog galvodama ji ar ne ji  :)

tai paskui  negaleciau uzmigti  galvodamas ar cia Voque buvo ar ne   :D 

Labukas

Savaitgalis liuks praejo. Smagiai pasivaiksciojom, nemazai pamatem, daug prisimaudem mirksiukas.gif
Siandien i darbuka.. jauciuosi biski serganti..na bet ikalsiu kokio paracetamolio ir bus ok biggrin.gif

Matem matem, kok turiningas ir tavo savaitgalis buvo  :D  Kaip siryt jautiesi ?

ALmost parodyk  savo mazyli   :mirksiukas: 

Big bang nepavargsti taip dirbdama  ir savaitgaliais ? 

Ir vel puikus savaitgalis nusimato  :bigsmile:​ 

Atsakyti