Mickute - liūdna

Bet va matau fainą kelionę Vilniuje turėjot, super!
Mano savaitgalis darbingas, tai nelabai ką yra pasakoti 🙈
Giega - žinok nežinau, gal tikrai nepadėjo ta operacija

Labukas pasirodau po savaitgalio, greit jis pralekė kaip visada, o dar rytas toks ankstyvas, tai kažkotais "plaukioju"
bet nieko, reikia įsidirbti ir kažkaip pradėti naują savaitę
Mūsų savaitgalis visai liuks, šeštadienį koncerte buvom pas mus koncertų salėje, tai eina sau kaip faina, kokios geros ir teigiamos emocijos buvom gavę bilietus dovnaų ir tikrai norėjom į jo koncertą, tai lb buvo liuks
Daddy Was A Milkman,, jei kas žinot tokį atlikėją. Žmonių daug, tik aišku suskirstyta, kad nesedėtų vieni šalia kitų.
Vakar tai namai/maistai ir t.t, o popiet išėjom vaikščioti, tai labai daug apėjom, daug žingsnių pririnkom, vakarop tik grįžom ir poilsis
Mickute, kaip liūdna...nefainos naujienos
Dėl mūsų netikėto susitikimo, tai ir aš nustebusi vis dar, kaip tokioje masėje, tokiu pat metu susitikom, nors abi esam iš skirtingų miestų bet va matyt taip turėjo būti
Aš žinau
noreciau ir aš
apskritai noreciau į koncertą kokį nors, nes labai senai buvau
Dėl jūsų susitikimo tai tikrai labai netikėta, bet visad va taip būna, pažiūrėkit nes su Mickute UK susitikom, nors visa gyvenimą beveik tam pačiam kieme gyvenom
Tikrai labai super buvo, visi matyt esam išsiilgę renginių, koncertų ir panašiai
Bet tikrai koks įdomus tas gyvenimas, net nepagalvojam atrodo apie tokius dalykus, kad galim susitikti ir panašiai bent aš tikrai net susapnavus nebūčiau
eina blondynka su šypsena lyg ausų
Sveikos!
mickute - kaip smagu, kad susitikot netikėtai su Voque Ir šaunuolė Tu, kad pakalbinai, nepraėjai tiesiog galvodama ji ar ne ji
giega - nuovargis gal savo daro? Tikiuos nieko rimto
BigBang - va ir aš taip jaučiuosi. Nieko naujo, vis tas pats per tą patį, atrodo net ir nėr ko ateit čia pasakot
Jaučiuos kažkokia išsekus šiandien Turiu du darbinius susitikimus, nu bet nieko. Reikės paskui namus susitvarkyt rimtai - ryt svečių sulauksim visai likusiai savaitei
Tai tiek tų naujienų. Gražios dienos visoms
Sveikos kažkaip anksčiau nepavyksta užsukti pasisveikinti, veiklos yra, dar tas laikas lekia kaip pašėlęs, tai eina peklon
tuoj rudenėlis, ulialiuška tralialiuška
Savaitgalį dar važiuojam truputį pasiganyti į Latviją, vieną dieną Jūrmaloje praleisim, o kitą Rygoje šiaip pabūsim, pasivaikščiosim, pasavaitgaliausim ir grįšim MB gimtadienio pirmadienį minėti
Almost, kaip mažylis Jūsų?
Giega, sveikatos, neįsisirk
Savaitgalį dar važiuojam truputį pasiganyti į Latviją, vieną dieną Jūrmaloje praleisim, o kitą Rygoje
šiaip pabūsim, pasivaikščiosim, pasavaitgaliausim ir grįšim MB gimtadienio pirmadienį minėti
Almost, kaip mažylis Jūsų?
Kaip smagu, pavydžiu! Labai jau laukiu mūsų mini atostogų, Dievaži
Normaliai, auga kaip mielėm šeriamas Pasiutęs yra, bet dresuojam, bandom sugyvent, pratinam jau visai vieną miegot apačioj. Reikės pradėt pratint ir vienam pabūt namie
Yra reikalų tikrai, pavargstam, bet nu puikus šuo, kai miega. O kai geras būna, tai ir tas visas vargas atsiperka
Normaliai, auga kaip mielėm šeriamas
Pasiutęs yra, bet dresuojam, bandom sugyvent, pratinam jau visai vieną miegot apačioj. Reikės pradėt pratint ir vienam pabūt namie
Yra reikalų tikrai, pavargstam, bet nu puikus šuo, kai miega. O kai geras būna, tai ir tas visas vargas atsiperka
Na tikiu, kad rūpesčio nemažai, bet kitaip juk ir negali būti, gyvas padarėlis su savo charakteriu
Labas rytas
mickute - kaip smagu, kad susitikot netikėtai su Voque
Ir šaunuolė Tu, kad pakalbinai, nepraėjai tiesiog galvodama ji ar ne ji
tai paskui negaleciau uzmigti galvodamas ar cia Voque buvo ar ne
Labukas
Savaitgalis liuks praejo. Smagiai pasivaiksciojom, nemazai pamatem, daug prisimaudem
Siandien i darbuka.. jauciuosi biski serganti..na bet ikalsiu kokio paracetamolio ir bus ok
Matem matem, kok turiningas ir tavo savaitgalis buvo Kaip siryt jautiesi ?
ALmost parodyk savo mazyli
Big bang nepavargsti taip dirbdama ir savaitgaliais ?
Savaitgalį dar važiuojam truputį pasiganyti į Latviją, vieną dieną Jūrmaloje praleisim, o kitą Rygoje
šiaip pabūsim, pasivaikščiosim, pasavaitgaliausim ir grįšim MB gimtadienio pirmadienį minėti
Ir vel puikus savaitgalis nusimato