Oras gražus už lango, bet labai vėjuota. Namus aptvarkiau, skalbimą padariau, vakare sakiau uztepelę pasiruošiu, rytoj ryte reikės tik sumustinukus sutaisyt. Ai dar šiandien lavašus susuksiu, per nakti uzspausti saldytuve pastoves, bus skaniau

Sveikos  va šįkart BigBang temoje “palaikė frontą”, tai sugrįžtu ir aš po savaitgalio
 va šįkart BigBang temoje “palaikė frontą”, tai sugrįžtu ir aš po savaitgalio  jis greitas, nieko labai ypatingo nenuveikėm, o dabar jau ilsimės po ilgo pasivaikščiojimo po miestą. Faina, nes jau ramiau pas mus, žmonių mažiau - liuks
 jis greitas, nieko labai ypatingo nenuveikėm, o dabar jau ilsimės po ilgo pasivaikščiojimo po miestą. Faina, nes jau ramiau pas mus, žmonių mažiau - liuks  o ir oras visai fainas, saulėtas.
 o ir oras visai fainas, saulėtas. 
Vakar tai po parduotuves prisivaikščiojom, truputį kosmetikos pirkau, nes ir tušas pasibaigė, ir lūpdažis mėgstamas, o savaitgalį šventė, tai reikės vistiek pasidažyti bent kažkiek  MB marškinėlius išrinko, padovanojo ir nors aš tas žmogus kuriam beveik nieko niekada nereikia, bet leidau palepinti
 MB marškinėlius išrinko, padovanojo ir nors aš tas žmogus kuriam beveik nieko niekada nereikia, bet leidau palepinti  

Siaip mielu noru dar buciau prie juros pabuvus, bet pazadejom viena drauge iki orouosto nuvezt, tai ca ir teko 14h pajudet..
 Siaip mielu noru dar buciau prie juros pabuvus, bet pazadejom viena drauge iki orouosto nuvezt, tai ca ir teko 14h pajudet.. 

Labas rytas  pirmadienis - sunkiadienis, oi sunkiai sekėsi atsibusti šįryt, oi sunkiai
 pirmadienis - sunkiadienis, oi sunkiai sekėsi atsibusti šįryt, oi sunkiai  bet kažkaip reikia įsidirbti, kažkaip įsivažiuoti ir laukti vėl savaitgalio
 bet kažkaip reikia įsidirbti, kažkaip įsivažiuoti ir laukti vėl savaitgalio  neskubu gyventi, bet savaitė lengviau pralekia, kai turi žmogus ko laukti. O mums dar šventė nusimato, tai tuo labiau
 neskubu gyventi, bet savaitė lengviau pralekia, kai turi žmogus ko laukti. O mums dar šventė nusimato, tai tuo labiau  

Diena 27 zada
 Diena 27 zada  Tik va zakon podlasti, kad darbo sav bus karsta, o savaitgali tik 20
 Tik va zakon podlasti, kad darbo sav bus karsta, o savaitgali tik 20
 tik stimlainiu vel neturiu
 tik stimlainiu vel neturiu 
8 ryto variau pas kosmetologe, buvo +13, uz geros valandos jau +17
Diena 27 zada
Tik va zakon podlasti, kad darbo sav bus karsta, o savaitgali tik 20…
Oho, vasarėlė dar pas Jus  nors ir pas mus šilta, nesiskundžiam, apie 16 laipsnių. Aišku vėjuota, bet oi, kad toks oras laikytųsi dar kurį laiką, tai būtų labai gerai
 nors ir pas mus šilta, nesiskundžiam, apie 16 laipsnių. Aišku vėjuota, bet oi, kad toks oras laikytųsi dar kurį laiką, tai būtų labai gerai